Om Dalslands Aktiviteter AB

Dalslands Aktiviteter erbjuder upplevelser och äventyr i Dalslands vackra natur. Vi har en av Sveriges första och största höghöjdsbanor, Skandinaviens längsta Zipline, en av Sveriges största samling av kyrkbåtar, turridning allt från 1 tim till 6 dagar, älgpark, gäddakvarium, restaurang m.m. På Dalslands Aktiviteter kan vi ta grupper upp till 300 personer per dag och övernatta ca 150 personer i lappkåtor på någon av våra vackra halvöar i sjön Iväg.

Våra aktiviteter

För drygt 20 år sedan började vi med guldvaskning och fyllde snart på med ridning och inomhusklättring. Sedan dess har vi expanderat och utvecklats så nu har vi över 50 olika aktiviteter. Fördelat på höghöjd, gruppövningar, sjöaktiviteter, naturupplevelser, aktiviteter förknippade med våra djur och alla våra precisionsövningar så har vi ett mycket brett spektra. Aktiviteterna är för oss grunden till allt vi gör och vi kan stolt säga att vi faktiskt har något för alla!

Företag och Organisation

På Dalslands Aktiviteter finner företag och organisationer något för de flesta ändamål. Med över 20 års erfarenhet av utbildningar, konferenser och kickoff upplägg så vågar vi säga att vi är riktigt bra på det vi gör och med mer än 50 olika aktiviteter så finns det något för alla. Tveka inte att kontakta oss då vi mer än gärna skräddarsyr just er vistelse!

Svensexa & Möhippa

En svensexa eller möhippa är speciell, man vill ge en person ett minne för livet. Men även om huvudpersonen måste vara i fokus så ska det fortfarande vara en minnesvärd dag för resten av sällskapet. Här har vi märkt ett trendskifte under de 20-tal år vi har jobbat, nu är det betydligt vanligare att alla deltar på äventyren även om det brukar bli en extra liten utmaning för huvudpersonen… En sak kan vi lova, äventyr och utmaningar har vi gott om.

Familjepaketet

Familjen är kanske det viktigaste i livet och visst vill man dela så mycket som möjligt med den, men inte alltför sällan så känns tiden knapp. Med familjen i fokus har vi skapat några upplevelsepaket som alla har en sak gemensamt, gott om tid till att bara vara! Paketen bygger på naturnära boende vid sjön med tillgång till båt för fiske och bad samt innehåller äventyr och upplevelser skräddarsydda efter ålder. Allt detta till ett så bra pris som möjligt!

Skolpaketet

Våra skolpaket har blivit en succé där många skolor är återkommande år efter år. Det är fantastiskt kul att se ungdomarna spenderar tid tillsammans och växa som personer när de utmanar sig på våra aktiviteter. Grunden i våra paket är ett enkelt boende i lappkåtor där alla är tillsammans, ingen blir utanför och det finns tillräckligt med fysiska övningar för att somna gott på kvällen. Vår strävan i programmen är en balans mellan markbaserade lagövningar, spännande höghöjdsäventyr och naturnära upplevelser. Kort och gott, något för alla!

Bildgalleri

  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 1
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 2
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 3
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 4
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 5
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 6
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 7
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 8
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 9
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 10

Dalslands Aktiviteter AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Dalslands Aktiviteter Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

28.05.1993

Org.nr:

5564677135

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

400000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55102 Drift av konferensanläggningar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 7

reviews aboutName

Christoffer.Lennartsson@erikolsson.se

moreThanAYearAgo

Jag och 2 vänner hyrde sjöstugan för den årliga grabbresan. Fullt med aktivitet från torsdags till söndag. Höghöjdsbanan, zipline, kajakpaddling, ridning, 3 kamp och självklar fisketävling på sjön.
Vilken jäkla bra resa. Allt var uppstyrt till max och det kunde inte bli bättre.

På kvällarna hade den franska kocken marinerat fint kött till oss att gjort goda såser o sallad som vi kunde grilla själva i vår stuga. Precis som man vill ha det.

5 av 5

M

moreThanAYearAgo

Har varit här ett antal gånger med skolan eftersom vi har haft uterittskurser. Jag tycker rent ut sagt synd om hästarna! Nästan alla hästar är av dålig kvalite som endast fungerar på ett led i skogen och knappt det. Dessa hästar skos av outbildade hovslagare och skötseln är inte så viktig. Personalen är ofta otrevlig. Speciellt kjell.
Detta är ett enligt mig ett oseriöst ställe som låter hästarna komma i andra hand. Som om de bara är en bisak i deras "företag" och inte levande varelser.

responseFromCompany

Ja Moa
Synd att du tycker så men det är varken hästarnas eller personalens fel att du inte fick godkänt på utbildningen.
Bättre lycka nästa gång!

Karlstad-gänget

moreThanAYearAgo

Hade en grymt häftig upplevelse i helgen när vi åkte häst och släde på sjön! Superhästar och fantastisk personal! Ett minne för livet helt enkelt...

Goa tjejer

moreThanAYearAgo

Super snälla och goa hästar och jätte trevlig personal. Tack från tjejerna i Götet

Möjliga telefonnummerformat

05313308605-313 30 86053-13 30 860531-330 86