Om Dalslands Aktiviteter AB

Dalslands Aktiviteter erbjuder upplevelser och äventyr i Dalslands vackra natur. Vi har en av Sveriges första och största höghöjdsbanor, Skandinaviens längsta Zipline, en av Sveriges största samling av kyrkbåtar, turridning allt från 1 tim till 6 dagar, älgpark, gäddakvarium, restaurang m.m. På Dalslands Aktiviteter kan vi ta grupper upp till 300 personer per dag och övernatta ca 150 personer i lappkåtor på någon av våra vackra halvöar i sjön Iväg.

Våra aktiviteter

För drygt 20 år sedan började vi med guldvaskning och fyllde snart på med ridning och inomhusklättring. Sedan dess har vi expanderat och utvecklats så nu har vi över 50 olika aktiviteter. Fördelat på höghöjd, gruppövningar, sjöaktiviteter, naturupplevelser, aktiviteter förknippade med våra djur och alla våra precisionsövningar så har vi ett mycket brett spektra. Aktiviteterna är för oss grunden till allt vi gör och vi kan stolt säga att vi faktiskt har något för alla!

Företag och Organisation

På Dalslands Aktiviteter finner företag och organisationer något för de flesta ändamål. Med över 20 års erfarenhet av utbildningar, konferenser och kickoff upplägg så vågar vi säga att vi är riktigt bra på det vi gör och med mer än 50 olika aktiviteter så finns det något för alla. Tveka inte att kontakta oss då vi mer än gärna skräddarsyr just er vistelse!

Svensexa & Möhippa

En svensexa eller möhippa är speciell, man vill ge en person ett minne för livet. Men även om huvudpersonen måste vara i fokus så ska det fortfarande vara en minnesvärd dag för resten av sällskapet. Här har vi märkt ett trendskifte under de 20-tal år vi har jobbat, nu är det betydligt vanligare att alla deltar på äventyren även om det brukar bli en extra liten utmaning för huvudpersonen… En sak kan vi lova, äventyr och utmaningar har vi gott om.

Familjepaketet

Familjen är kanske det viktigaste i livet och visst vill man dela så mycket som möjligt med den, men inte alltför sällan så känns tiden knapp. Med familjen i fokus har vi skapat några upplevelsepaket som alla har en sak gemensamt, gott om tid till att bara vara! Paketen bygger på naturnära boende vid sjön med tillgång till båt för fiske och bad samt innehåller äventyr och upplevelser skräddarsydda efter ålder. Allt detta till ett så bra pris som möjligt!

Skolpaketet

Våra skolpaket har blivit en succé där många skolor är återkommande år efter år. Det är fantastiskt kul att se ungdomarna spenderar tid tillsammans och växa som personer när de utmanar sig på våra aktiviteter. Grunden i våra paket är ett enkelt boende i lappkåtor där alla är tillsammans, ingen blir utanför och det finns tillräckligt med fysiska övningar för att somna gott på kvällen. Vår strävan i programmen är en balans mellan markbaserade lagövningar, spännande höghöjdsäventyr och naturnära upplevelser. Kort och gott, något för alla!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 1
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 2
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 3
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 4
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 5
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 6
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 7
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 8
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 9
  • Dalslands Aktiviteter AB Evenemang, eventbyrå, Bengtsfors - 10

Dalslands Aktiviteter AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDalslands Aktiviteter Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.05.1993
Org.nr:5564677135
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital400000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55102 Drift av konferensanläggningar

Exekutiva befattningar/Administration

David Henrik WenkloOrdförande
Pontus Erik Theodor GyllenbergVerkställande direktör
Pontus Erik Theodor GyllenbergLedamot
Kjell Olof JohanssonLedamot
David Henrik WenkloLedamot
Sara Charlotta GyllenbergLedamot
Karl Gunnar Markus BoltorpHuvudansvarig revisor

Omdömen om Dalslands Aktiviteter AB

Möjliga telefonnummerformat

05313308605-313 30 86053-13 30 860531-330 86