Om Dalecarlia Arbetsmiljö

Fokusera på det ni är bra på. Låt oss ta hand om företagets arbetsmiljöarbete. Arbetsmiljöarbetet kan ibland kännas överväldigande. Vi är specialister med lång erfarenhet av arbetsmiljöfrågor. Vi gör arbetsmiljöarbetet mer begripligt och anpassar det till er kunskapsnivå, ambitionsnivå och de krav som ställs på er. Välkommen att ta kontakt med oss!

Liftutbildning

Arbete på hög höjd är alltid ett riskmoment. Mycket av olyckorna som sker från hög höjd beror på slarv eller bristfällig kunskap bland personal och arbetsledare. Genom att gå en liftutbildning hos Dalecarlia Arbetsmiljö så får du de bästa möjliga förutsättningarna att kunna utföra jobb i mobil arbetsplattform på bästa, och säkrast, möjliga sätt.

Allmän ställningsutbildning 2-9 meter

Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken i byggbranschen och det beror till stor del på bristfällig kunskap bland byggarbetare och arbetsledare. En ställningsutbildning hos oss på Dalecarlia Arbetsmiljö uppfyller kraven från Arbetsmiljöverket och ger dig förutsättningar att utföra ditt arbete på ett säkert sätt.

Brandfarlia Heta Arbeten

Utbildning i Heta Arbeten har funnits som krav från försäkringsbolagen sedan konceptet startades av brandskyddsföreningen 1990. En utbildning i Brandfarliga Arbeten uppfyller kraven från försäkringsbolagen och ger dig ett gediget säkerhetstänk när det kommer till arbeten som kan utgöra en brandrisk. Våra instruktörer är certifierade av SVEBRA.

Fallskyddsutbildning

Alla arbetare som jobbar på höjder över två meter måste ha tillräcklig kunskap om vilken fallskyddsutrustning som ska användas. En stor del av olyckorna på byggarbetsplatser är fallolyckor som även är de vanligaste olyckorna i branschen med dödlig utgång. En fallskyddsutbildning hos oss på Dalecarlia Arbetsmiljö ger dig nödvändig kunskap för att kunna förebygga olyckor och arbeta säkert.

Första Hjälpen och HLR

Enligt arbetsmiljöverkets föreskrifter ska det finnas beredskap och rutiner för att hantera de risker som finns på arbetsplatsen. Våra instruktörer som jobbar med utbildning inom Vuxen-HLR och Första Hjälpen är certifierade av Svenska Rådet för Hjärt-Lungräddning (HLR-rådet). Våra kurser följer därmed HLR-rådets riktlinjer.

Bildgalleri

  • Dalecarlia Arbetsmiljö Arbetsmiljö, Borlänge - 1
  • Dalecarlia Arbetsmiljö Arbetsmiljö, Borlänge - 2
  • Dalecarlia Arbetsmiljö Arbetsmiljö, Borlänge - 3

Dalecarlia Arbetsmiljö, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Dalecarlia Arbetsmiljö AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

18.08.2021

Org.nr:

5593308264

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

25000

Omsättn.intervall

50 - 99 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

85594 Personalutbildning, 70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

070798265307-079 826 53070-798 26 530707-98 26 53070-7982653