Om Dal Baffo Ristorante & Pasteria

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Dal Baffo Ristorante & Pasteria, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRestaurang Dal Baffo Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.04.1997
Org.nr:5565417432
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Dragan CulumLedamot
Petra Sara ForsbergSuppleant
Olof Einar Mikael BjörklundHuvudansvarig revisor

Omdömen om Dal Baffo Ristorante & Pasteria

Ganskanöjd

mer än ett år sedan

När den blonda killen serverar så känner man sig som en drottning. Mer fastfoodplejs kanske, ok mat, men mos är godare om den är gjord på riktig potatis!

Claes

mer än ett år sedan

Vi hämtade en pasta och en wallenbergare. Wallenbergarens potatismos var förmodligen pulvermos och i en portion modell barn. Hela rätten var väldigt osaltad. Pastan var om möjligt ännu mindre saltad och totalt meningslös med dåligt tillagad pasta och tråkig sås. Detta toppades med en personal som uppenbarligen var så stressad att slitningarna mellan dem märktes ut då de var mycket otrevliga mot varandra.

Kålle

mer än ett år sedan

Åt tillsammans med min flickvän, min entrecôte var översaltad, det som skulle vara wokkat var vidbränt och smakade satan, köttet var som att tugga i sig bark och även den var översaltad, och jag är rökare och är inte känslig av det.
Min flickväns black & white var av samma klass, även såserna var ersatta med salt istället för redning. Kniven mot strupen kan inte ens rädda det här stället...