Se på karta
Östra sjögatan 339231 Kalmar

2.8 (10)

Rosenlundska Källaren, en restaurang som ligger i Kalmars äldsta stenhus. Vi erbjuder dagens lunch och á la carte. Välkomna!

Ripagatan 1323152 Trelleborg

5 (1)

Erfarna händer som bakar era pizzor. #nl#Vi finns i Trelleborg sedan 1981. #nl#Välkomna! #nl#

Granängsvägen 1513545 Tyresö

Inspirerad av olika kök i Sydamerika startade vi 2018 Galet Gott Foodtruck med målet att servera god mat med hög kvalitet à la minute. Vi är erfarna kockar med olika specialiteter som kompletterar varandra. De maträtter vi serverar är smakrika och kan anpassas för att tillfredsställer de flesta. Under resans gång har vi haft ett lärorikt och äventyrsfyllda år med positiv feedback och fått ännu mer energi för att fortsätta ge er

Ekonomigatan 421613 Limhamn

För den som ägnar sig åt god mat på heltid finns inga färdiga recept. I stället handlar det om rätt inställning, om passion och hängivenhet. Det handlar om fingertoppskänsla. Om fantasi och variation i högre grad än rutin. Om både tradition och nytänkande. Om husmanskost och om rätter födda någonstans i fjärran. Om kunskap och modet att göra avsteg från den.

Örbyvägen 1025730 Rydebäck

0

Längs den skånska västkusten, strax söder om Helsingborg ligger Sundsgården Hotell & Konferens. Här bor du nära badstränder och kustnära golfbanor, fantastisk natur för sköna promenader samt shopping i Helsingborg och Helsingör.Är ni ett företag? Här håller ni effektiva möten i ljusa, fräscha lokaler med all teknisk utrustning som behövs. God och vällagad mat bidrar till en trivsam vistelse. Vi erbjuder både dagkonferenspaket samt konferensalternativ med övernattning och helpension.

Bryggerivägen 10-1216867 Bromma

Thai Take AwayVälsmakande Thaimat.Finns i fiskboden på parkeringen

Stadsparken 613538 Tyresö

Spis & Vin är belägen vid Tyresö stadspark i botten av Tyresö View. Spis & Vin Bistro är en restaurang för alla, vare sig man känner för att njuta av god mat & dryck eller bara komma förbi för att umgås. Varje vardag mellan 10:00-14:00 serverar vi dagens lunch där kockarna komponerat ihop en trevlig meny bestående av fisk, kött, vegetarisk & pasta. På kvällarna erbjuder vi en middagsmeny där vi strävar efter personlighet och kvalité!

Trintegatan 625368 Helsingborg

Välkommen till Två Kockar! Vi serverar härliga luncher och har ett spännande cateringutbud. Besök oss för att avnjuta en av våra luncher. Kontakta oss för att beställa catering. Observera: Vi har stängt 23/12 till 1/1-24, välkommen åter!

Kronoskogsvägen 8390361 Umeå

4.5 (2)

Med över 30 års erfarenhet och kunskap inom restaurangbranschen driver jag idag en av Umeås främsta pizzerior -La Ciau. Vi på La Ciau strävar alltid efter att erbjuda våra kunder dem bästa råvarorna. Våra gäster är viktiga för oss och just därför vill vi att det ska finnas något för alla när ni besöker oss. Vi har ett stort utbud och hoppas på att just DU ska hitta något du tycker om.Kom som en gäst, gå som en vän.– Majid.

Hyvelgatan 1262141 Visby

Hemmagjorda hamburgare i en amerikansk diner. Våra hemmagjorda hamburgare är alltid gjorda med 100% högrev och serveras som ett meal med brioche, pommes och valfri 33cl dryck.

Centralvägen 619476 Upplands Väsby

5 (1)

På White Horse har vi erfarna mathantverkare som erbjuder svensk/ fransk husmanskost där allt lagas ifrån grunden i vårat kök. I vår steakhousemeny väljer du själv vilken tillagning du vill ha på köttet. Tveka inte att fråga oss vad som passar till. Vi har över 500st olika sorters öl- och Whiskey från alla världens hörn.

Torggatan 1674949 Enköping

Vi på Grekiska grill & bar är passionerade av att alltid sätta gästen i centrum. Vår meny präglas av traditionella grekiska rätter med högkvalitativa råvaror och en touch av Sverige. Inredningsmässigt låter vi Grekland möta Sverige på ett lekfullt sätt. Välkommen till oss på Grekiska grill & bar och för en smakupplevelse hela vägen från Grekland och Medelhavet.

Långenäsvägen 943535 Mölnlycke

Välkommen till Östermalmshallen Padel och Restaurang i Mölnlycke, Sveriges största återbruk!Den tillfälliga Östermalmshallen från Stockholm har nu fått en permanent plats i centrala Mölnlycke och vi erbjuder Padel, konferens event och mycket mer i en av Sveriges snyggaste anläggningar!Boka din speltid på Matchi.se, här hittar du också alla våra trevliga event så som AW padel, nybörjaramericano eller kanske seriespel?Lunch serveras i vår fina Restaurang, 11:00-14:00 varje vardagVälkommna!

Bergakungsgatan 1650642 Borås

Vår koncept på Enzo är att skapa en välkomande atmosfär där alla kan känna sig hemma och bara njuta av god mat och drinkar. Vi lagar allt från grunden och använder bara svenskt kött och mejeri produkter. Vi däremot kryddar vår mat med spännande kryddor från hela världen, så kom och testa du också.

Karstavägen 7729194 Kristianstad

Restaurang och kafé med fokus på säsongens smaker och närproducerade råvaror. Vi erbjuder även catering. Varmt välkommen in!

Hammarkulletorget 842437 Angered

När vi nu ansvarsfullt öppnar upp Grillogården på Hammarkullen så är vi stolta och glada att kunna möta många av våra Kunder. För oss är våra värderingar vår kompass i allt vi gör Lunch eller middag? Vilket du än är ute efter finner du det hos Grillogården! En bekväm och elegant gatukök med rötterna från östern, lokaliserad mitt i Hammarkulletorget.

Hovshallavägen 16026991 Båstad

3.93 (15)

Engelbrektsgatan 17B21133 Malmö