Se på karta

dörrar, portar hisings kärra 

gav 4 företag inom detta område

Tagenevägen 3642537 Hisings Kärra
logo

När vi tar oss an ett projekt gör vi det med mer än 40 års erfarenhet av installationsgolv. Som ett av de äldsta företagen i branschen har vi samlat på oss rätt kompetens för nästan varje typ av golv du kan tänka dig.

Bultgatan 13B44240 Kungälv
logo

Företaget finns i Kungälv men välkomnar kunder från Hisings Kärra.

Vi har lång erfarenhet inom branschen och har tack vare det utvecklat en känsla för både kvalitet, stil och säkerhet. Allt du behöver och vill ha när du köper en ny garageport. Hos oss hittar du den perfekta garageporten. En garageport som inte bara är en garageport, utan en del av ditt hus. Ett garage ska inte sticka ut, det ska vara en naturlig del av ditt hus. Därför har vi många olika modeller och designer att välja mellan. Allt för att du ska hitta det som passar dig bäst.

Hålstensvägen 2044637 Älvängen
logo

Företaget finns i Älvängen men välkomnar kunder från Hisings Kärra.

Ale Portar vill vara det personliga företaget med snabb lokal service till rätt pris. Vi sätter kundens behov i centrum och är därför lyhörda för de önskemål våra kunden har. Ale Portar utför service på alla industriportsfabrikat. Vi har kunskap och erfarenhet av alla sorters industriportar, lastbryggor, vädertätningar och grindar mm. Vi reparerar portar, grindar, bommar, lastbryggor och lyftbord. Detta gör vi med fullutrustade servicebilar och akut. Snabb lokal service till ett lägre pris. Om kostnadsförslag önskas innan reparation är det inget problem.

(4.43)

Hyltebergsvägen 1543331 Partille
logo

Företaget finns i Partille men välkomnar kunder från Hisings Kärra.

Porthalla VVS AB är en erfaren rörmokare med egen snickare, och vi kan hjälpa dig med det mesta inom VVS & snickeri. Vi har vår bas i Partille, men åker ut och gör arbeten i hela Göteborg med omnejd. Vill du anlita oss? Slå oss en signal eller maila oss, så återkommer vi så fort vi hinner.