Om Däck-Fälg i Skövde AB

Letar du efter en däckverkstad i Skövde med omnejd? För snabb, kunnig service till de lägsta priserna ska du vända dig till Däck & Fälg. Däck & Fälg är en däckverkstad i Skövde som både saluför och servrar de flesta större märkena av däck, fälgar, kompletta sommarhjul/vinterhjul och självklart har vi TPMS (däcksensorer).

Våra tjänster

Däck & Fälg är en däckverkstad i Skövde som kan erbjuda ett brett utbud av tjänster till de lägsta priserna. Vi saluför och servrar de flesta större märkena av däck, fälgar, kompletta sommarhjul/vinterhjul och självklart har vi TPMS (däcksensorer). Om det är något som vi inte skulle ha inne, kan vi i det flesta fall enkelt beställa hem det. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om vad vi kan erbjuda för produkter och tjänster.

Mer om oss

Letar du efter en däckverkstad i Skövde med omnejd? För snabb, kunnig service till de lägsta priserna ska du vända dig till Däck & Fälg. Däck & Fälg är en däckverkstad i Skövde som både saluför och servrar de flesta större märkena av däck, fälgar, kompletta sommarhjul/vinterhjul och självklart har vi TPMS (däcksensorer). Både mindre jobb som större ingrepp möts med samma professionalitet och entusiasm.

Med lång erfarenhet inom branschen har vi kunnat bygga upp en god bas av återkommande kunder som är nöjda med de tjänster och produkter vi har att erbjuda. Vi arbetar snabbt för att du ska kunna återgå till din vardag så snart som möjligt, utan någonsin tumma på kvaliteten. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om hur vi kan stå till tjänst.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Däck-Fälg i Skövde AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDäck-Fälg i Skövde AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande04.07.2008
Org.nr:5567617971
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Stefan Tommy Lennart OtterLedamot
Jimmy Curt Lennart OtterSuppleant
Anna Lena Birgitta HörnellHuvudansvarig revisor

Omdömen om Däck-Fälg i Skövde AB

Rkz

mer än ett år sedan

Lika låga priser som på nätet. Rekommenderas!

Möjliga telefonnummerformat

050041440005-004 144 00050-041 44 000500-41 44 00050-0414400