Om Credibility Performance Uppsala AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Credibility Performance Uppsala AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Credibility Performance Uppsala AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

18.01.2006

Org.nr:

5566969613

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

1000 - 1499 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

d

daniel Fält

moreThanAYearAgo

Personalen är fantastisk, bra bemötande och kunniga inom alla områden. Vad som drar ner betygen till en svag etta trots alla bra barnmorskor är den dåliga läkaren Marek på mottagningen. Varje gång vi har kommit dit så har vi minst, minst väntat 20 minuter på våran tur, han är alltid sen. Har även sett andra som inte heller får träffa han i tid. Så dålig respekt, under all kritik. Sen när man väl är i kontakt med han och har en konversation så är han omöjlig att prata med han vill inte lyssna på patientens bekymmer samt han har alltid rätt. Omöjlig läkare. Hur kan han ens ha fått detta jobb? Ingen förståelse för patienten samt låter folk sitta minst 20 minuter inför varje besök.

A

Alex o Anna

moreThanAYearAgo

Vi upplevde att vi fick mycket stöd av de kompetenta barnmorskorna på Hjärtat under graviditeten. Det blev speciellt värdefullt då barnmorskan upptäckte ett (godartat som det visade sig) hjärtfel hos vår dotter. Vi blev omedelbart lotsade till obstetriker och vidare till barnkardiolog på Akademiska och utvecklingen följdes av vår barnmorska på Hjärtat. Vi var mycket trygga i den vård vi fick! Föräldragruppen var väl genomförd med nyttig information till blivande föräldrar. Attityden mot barn med kromosomavvikelser som kom fram under introduktionen till föräldragruppen på ämnet fosterdiagnostik kändes inte lika varm och kärleksfull som den vi sedan mötte när det gällde vår dotters hjärtfel. Rutinkontrollerna genomfördes hos tre olika barnmorskor, trots att ambitionen var att ha en tilldelad barnmorska. Anledningen var diverse sjukskrivningar, barnledighet och liknande vilket vi har full förståelse för och alla var väldigt trevliga och kompetenta! På det stora hela är vi väldigt nöjda med vårt val av Hjärtat!

Carola Ryner

moreThanAYearAgo

Jag kan inte mer än säga att gå till Hjärtat! Min graviditet var problematisk på många sätt. Kraftig foglossning som man tog på allvar och gjorde allt man kunde för att hjälpa. Men även stor hjälp och enormt stort och bra stöd när min makes MS tog oväntad fart och han stamcellstransplanterades under graviditeten. Jag blev lotsad till en underbar psykolog som har varit väldigt bra och hjälpt mig mycket tillsammans med täta kontakter med barnmorska.

M

Maria & Andreas

moreThanAYearAgo

Här känner man sig alltid välkommen och omhändertagen. Alla är glada och trevliga. Kompetensen är hög och föräldrautbildningen och profylaxkursen gav en bra förberedelse inför förlossning och föräldraskap. Skulle gärna ta med hela mottagningen dit vi ska flytta :)

En mamma

moreThanAYearAgo

Mycket fokus på att man skall gå alla kurser som bjuds, men avsaknad av individuellt stöd vid komplikationer och oro.

responseFromCompany

Hej!
Det var verkligen tråkigt att vi inte bemött din oro och ditt behov av stöd på det sätt du önskade. Tydligen har vi missat att se vad du behövde och det vill vi lära av. Jag skulle uppskatta om du ville kontakta mig på mail eller telefon så att vi bättre kunde förstå vad vi skulle gjort annorlunda.
Vi hoppas verkligen att du får en bra graviditet och förlossning!
Vänliga hälsningar
Helena

Katarina

moreThanAYearAgo

Jag gick till Hjärtat för första gången för tre år sedan och kan nu inte tänka mig att gå till en annan mottagning. Personalen är hjälpsam, hjärtlig och lyhörd för alla frågor eller funderingar man har. Jag känner mig alltid omhändertagen och hörd under mina besök. Man kan inte önska sig en bättre upplevelse.

mk

moreThanAYearAgo

Förlorade mitt barn i vecka 41 och fick inte något samtal av min barnmorska på hjärtat och inte någon som helst omtanke från hennes eller mottagningens sida. Varken via mail eller samtal. Hon varken beklagade det som hänt och inte heller hörde hon eller dom av sig till mig angående om ja hade nå frågor över de som hänt. Skulle ha haft undersökning dagen efter allt hände, inte undrade dom ens vart jag tagit vägen, verkligen HJÄRTLÖST.

responseFromCompany

Hej!
Jag och alla mina kollegor beklagar djupt det som drabbat er. Jag vet ju inte säkert vem du är, men när vi såg detta så samlades vi och gick igenom vad vi kan ha missat. En barnmorska kände igen en situation som kan vara er. Och den barnmorskan är allt annat än hjärtlös. Hon har också sökt er på telefon flera gånger, men jag beklagar att hon inte fått tag på er. Vi har lärt oss nåt av detta - vi ska naturligtvis inte ge oss förrän vi fått kontakt när något så här tråkigt drabbar våra föräldrar. Jag kan också berätta att vi kontaktat Akademiska för att införa rutiner som gör att vi får veta när så här tragiska saker inträffar. Idag får vi inte veta det. Jag vet också att barnmorskan kommer att fortsätta söka kontakt med er och jag hoppas verkligen att ni får möjlighet att träffas. Än en gång - jag beklagar djupt det som drabbat er.
Vänliga hälsningar
Helena
Verksamhetschef på Hjärtat

Lina

moreThanAYearAgo

Jag gick till en annan barnmorskemottagning när jag väntade mitt första barn. Även om jag inte på något vis var missnöjd med det omhändertagande jag fick där, valde jag av nyfikenhet att prova Hjärtat under min andra graviditet. Detta val är inget jag ångrar! Jag kan, och har, varmt rekommenderat Hjärtat till alla mina vänner. Otroligt varmt, professionellt och personligt omhändertagande i mysig och välkomnande miljö. Det känns alltid som att barnmorskan har tid, och tillgängligheten är stor - det går i princip alltid att få tag på någon per telefon tex. Tyvärr drabbades min familj av sorg under denna graviditet, men på Hjärtat tog de verkligen min sorg på allvar och jag fick mycket extra omsorg och stort personligt engagemang och empati från min barnmorska. Det kändes verkligen som att hon brydde sig - på riktigt! Som sagt, Hjärtat kan jag starkt rekommendera. Det ÄR skillnad mellan olika MVC.

Thea

moreThanAYearAgo

Här syns inga stela vita rockar eller dömande blickar. Det bjuds på léenden, mysiga träffar och gott fika. Bra kontakter mellan kvinna och barnmorska, från början av graviditeten och hela vägen till familjelivet. De finns där, på Hjärtat, med öppna armar om du behöver lätta på ditt eget hjärta.

Jag hade en tuff graviditet och privatliv, men varje gång jag träffade min barnmorska på Hjärtat kändes allt mycket lättare en stund. Miljön är varm, skön och avslappnad. Ingen känsla av kallt sjukhus och tjuriga tanter där inte!

Rekomenderas varmt till såväl gravida eller fröknar som behöver preventivmedel.