Se på karta
Industrigatan 2750462 Borås

Uthyrning och försäljning av förrådscontainers, arbetsvagnar och bodar. Vi har funnits i Borås sedan 1985. Välkommen att kontakta oss.

Industrigatan 928143 Hässleholm

BFAB säljer alla typer av containrar, behållare och flak. Branschens starkaste alternativ helt enkelt!

Mossvägen 3952130 Falköping

3.4 (5)

Vi erbjuder dig tjänster såsom slamsugning, högtrycksspolning, torrsugning, gödseltransport, containertransport, cisternkontroll samt rengöring, rörinspektion mfl. På våra anläggningar kan vi hjälpa dig att återvinna och ta om hand om ditt avfall på ett miljömässigt sätt. Besök vår hemsida för att ta del av hela vår stora verksamhet!

Rönningsbergsvägen 3978190 Borlänge

5 (1)

Vårt största verksamhetsområde är Miljö/Återvinning där vi samlar in avfall & restprodukter och transporterar dom till sorteringsanläggning där dom upparbetas i olika fraktioner, över 90% går till Återvinning. Vår roll som Miljöentrepenör gynnar oss, våra kunder och inte minst Miljön.

Kolvägen 1972132 Västerås

Här kan ni köpa, hyra eller leasa en ny eller begagnad container. Vi erbjuder allt från en vanlig standard-container till unika speciallösningar. Vi lagerför 10-, 20- och 40-fotare, och vi samarbetar med duktiga transportörer som ser till att containrarna levereras ut till kund.

Radiatorvägen 928343 Osby

0

Detta är OTMFöretaget startade sin verksamhet för drygt 30 år sen. Även om det från början var endast en bil som ägaren Kjell Sörensson rattade, så är det fortfarande samma affärsidé idag med 15 anställda och 15 bilar. OTM har därmed en omfattande transportverksamhet både i och utanför Sverige.Det är skräddarsydda lösningar som gäller, med uttryckta krav vad gäller hämtning och leverans. Detta i kombination med unika önskemål på säkerhet och kringtjänster.