Om Construera Sverige AB

Vi är din totala byggentreprenör för stora och små byggentreprenader. Modernt fullserviceföretag med snickeri och smidesverkstad.

Verksamhet

Construera Sverige AB hjälper bland annat kommuner, skolor, arkitekter, större och mindre företag samt privatpersoner att förverkliga sina byggdrömmar. Tack vare våra skickliga hantverkare är inga projekt för små eller stora, eller för svåra. Vi är ett modernt fullserviceföretag med snickeri och smidesverkstad i Tullinge där vårt huvudkontor ligger, vi har även ett platskontor i Sollentuna för att kunna utföra arbeten på norra sidan om Stockholm. Från dessa platskontor utgår idag 48 st hantverkare för att utföra arbeten gällande byggentreprenader, byggservice, radon-, vatten-, fukt- och mögelskador, smidesarbeten, inbrottsskydd och rot-arbeten.

Tjänster

Byggentreprenader

Ett av våra specialistområden är att vi antar oss större entreprenader. Varje projekt är unikt och har egna förutsättningar för att lyckas, men gemensamt för alla är att vi med stort kunnande tar fram kreativa lösningar på komplexa problem och gör byggprocessen så effektiv som möjligt.

Byggservice

Byggservice avdelningen hanterar ca 1800 service arbeten per år och har idag 22 st fullt utrustade servicebilar för att kunna utföra dom mest skiftande arbeten som man kan stöta på. Då vi även har eget snickeri samt smidesverkstad bidrar det till att vi kan utföra dom mest skiftande arbeten på ett mycket effektivt sätt.

Snickeri

Vårt snickeri ligger i Tullinge och där kan vi utföra dom mest skiftande träarbeten. Vi renoverar ofta ekpartier, fönster och dörrar som är K-märkta med förstklassiga resultat. Vi kan även tillverka specialinredningar eller möbler i dom mest skiftande träslag.

Fuktskador

Fuktskador tillhör de vanligaste bekymren en fastighetsägare kan drabbas av. Allt från dålig lukt till sönderfall av bärande konstruktions element kan ofta härledas till att fukt inte hanteras på rätt sätt. Vi har stor kunskap om detta och åtgärdar åtskilliga fuktskador varje år och utför ständigt sådana arbeten.

Mögelskador

Fukt- och vattenskador är en av våra specialiteter. Eftersom mögel ofta är en konsekvens av fukt, är vi lika vana vid att arbeta med mögelskador. Vi hjälper dig både när du har en konstaterad mögelskada eller när du misstänker att du har det. Vi samarbetar med några av de erkänt bästa företagen för provtagning och utredning och hjälper dig hela vägen. Vi sanerar mögelskadan, byter ut känsliga byggmaterial och isolerar till exempel krypgrund, vind, källare eller våtutrymme så att du i framtiden är säker.

Radonsanering

Radon är en mycket farlig och radioaktiv gas och är efter tobaksrökning den vanligaste orsaken till lungcancer. Radon varken luktar eller syns och därför är det viktigt att en expert hjälper dig när du misstänker radon. Vi samarbetar med ett av Sveriges ledande företag inom radonbekämpning och vi kan utföra hela utredningar. Skulle utredningen visa att radon finns i huset, hjälper vi dig med saneringen och till en trygg framtid.

Mark & Entreprenad

Vi utför även mark och anläggningsarbeten. Det kan gälla dräneringar, grunder eller tomtplaneringar mm.

Construera Sverige ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 1
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 2
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 3
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 4
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 5
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 6
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 7
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 8
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 9
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 10
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 11
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 12
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 13
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 14
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 15
 • Construera Sverige AB Byggföretag, Botkyrka - 16

Construera Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnConstruera Sverige AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.07.2007
Org.nr:5567353080
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43320 Byggnadssnickeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Hans Peter LagerholmLedamot
Sara AnderssonSuppleant
Angelika ThorRevisor

Möjliga telefonnummerformat

08449920008-449 92 00084-49 92 000844-992 00