Om Consilium Säkerhet Syd AB

Consilium Säkerhet är ett ledande företag inom brand- och säkerhetssystem och vi är specialister på brand- och utrymningslarmsystem.

Vi finns för dig!

Våra brand- och säkerhetssystem skyddar idag materiel och värden samt människor inom förskolor och gruppbostäder till stora komplexa anläggningar inom sjukvård och industri.

Ingen anläggning är för liten eller för stor för oss. Så tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med brand- och säkerhetssystem. Vi finns för dig!

Koncernen

Consilium AB, utvecklar och marknadsför produkter och system för säkerhet, miljö och navigation, och är världsledande inom marint brandskydd. Consilium AB har egna bolag i 16 länder runt om i världen bl.a. i Europa, USA och Asien. Consiliums brand- och säkerhetssystem skyddar människor och värden runt hela jordklotet. Allt från 1400 tågvagnar i Londons tunnelbana till flertalet av världens största kryssningsfartyg.

Marin & Säkerhet

Inom internationell sjöfart erbjuder Consilium produkter och system inom säkerhet, navigation och miljö. Utbudet omfattar brand och gas säkerhetssystem, integrerade bryggsystem, marina färdskrivare, loggar, ship-, och radarsystem. Inom miljöområdet marknadsförs ett antal system för mätning av avgasutsläpp från fartyg.

Brandsäkerhet & Automation

Inom internationell olje-och gasindustri, med fokus på Mellanöstern, erbjuder Consilium produkter och system för brandsäkerhet, och automationssystem för olje-och gasanläggningar.

Support & Service

Alla tekniska anläggningar behöver kvalificerat underhåll för att fungera på ett tillfredställande och säkert sätt. Flera brandförsvar kräver dessutom att anläggningar med automatiska brandlarmsystem har ett serviceavtal med ett godkänt anläggningsföretag för det aktuella fabrikatet och vem kan väl Consiliums brandlarmsystem bättre än vi själv?

Med Consilums Originalservice förebyggs och upptäcks eventuella brister i brandlarmsystemet på ett effektivt sätt. Kunden får i samband med vårt årliga förebyggande underhållsbesök, en nyttig genomgång av anläggningens handhavande. Genom ett serviceavtal så erhåller man även en lägre timdebitering, rabatt på eventuella reservdelar samt förtur vid en serviceanmälning till oss.

Hos oss kan du få olika förslag på service och avtal. Från löpande service, inplanerad underhållsservice eller fullservice och givetvis akut service. Utöver detta kan vi även erbjuda månads- och kvartalsprov för automatiska brandlarmsystem enligt SBF 110.

Dessutom kan vi erbjuda från en unik tjänst – fjärrmanövrering av brandlarmsystem – därmed kan vi på från våra helpdesk distans avläsa och kontrollera anslutna brandlarmsystem men även om anläggningsskötaren så medger fjärrsupporta brandlarmsystemet.

Vårt serviceavtal innefattar normalt ett årligt planerat servicebesök där kontroll och provning görs på anläggningen baserad på de krav och rekommendationer som gäller för automatiska brandlarmsystem enligt Svenska Brandförsvarsföreningens regler SBF 110*.

Consilium Säkerhet Syd ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Consilium Säkerhet Syd AB Automater, Malmö - 1
  • Consilium Säkerhet Syd AB Automater, Malmö - 2
  • Consilium Säkerhet Syd AB Automater, Malmö - 3
  • Consilium Säkerhet Syd AB Automater, Malmö - 4
  • Consilium Säkerhet Syd AB Automater, Malmö - 5
  • Consilium Säkerhet Syd AB Automater, Malmö - 6
  • Consilium Säkerhet Syd AB Automater, Malmö - 7

Consilium Säkerhet Syd AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnConsilium Safety Sweden AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.08.2002
Org.nr:5566297825
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital167000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46699 Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning, 47999 Övrig detaljhandel ej i butik, 43210 Elinstallationer, 26300 Tillverkning av kommunikationsutrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Carl M Philip Isell Lind af HagebyOrdförande
Ulf Gunnar Robert PeterssonVerkställande direktör
Marcus Björner Andersson AspLedamot
Ulf Gunnar Robert PeterssonLedamot
Carl M Philip Isell Lind af HagebyLedamot
Jelena KarlssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Consilium Säkerhet Syd AB

Möjliga telefonnummerformat

077440010007-744 001 00077-440 01 000774-40 01 00077-4400100