Om ConfidentDog - Värmland

Vår vision är att genom relations- och lekbaserad hundträning, friskvård och nosaktiviteter vägleda hund och ägare till en harmonisk och glädjefylld relation, en vardag full av glädje och harmoni.

Hundkurs och Coaching

Hos oss är grunden i all träning relationen mellan dig och din hund, en relation baserad på ömsesidig respekt och tillit.

Att träna, lära och utvecklas ska vara roligt både för hund och människa.

Vi jobbar med positiva belöningsmetoder och vi vet hur mycket leken utvecklar ert samspel och er relation.

Hos ConfidentDog så hittar du; relations- och lekbaserad hundträning, nosaktiviterer och friskvård.

Med hjälp av lek som inlärning, olika nosaktiviteter, och friskvård bygger vi en strark relation med glädje, lycka och harmoni.

Om mig

När jag växte upp så var det jakthundar - stövare, tax och drever, hundar var en del av familjen. När jag var 27 år fick jag min första bullterrier han hette Jörgen och var hunden med stort H. Nu lever jag med Åke som också är en helt underbar miniatyr bullterrier som förgyller mitt liv!

Både Jörgen och Åke har lärt mig massor och tack vare Åke så valde jag att säga upp mig från mitt jobb, sälja min lägenhet och flytta till landet och börja plugga hund. Varför inte jobba med det som jag tycker är det roligaste jag vet.

Det viktigaste för mig är att jag har en bra relation till min hund, att vi har ett harmoniskt liv med glädje och lycka, att vi hittar ett gemensamt intresse som båda tycker är roligt!

Mina utbildningar

- Hundinstruktör med fördjupad kunskap

- Hundpsykolog - pågående hos Hundsteg

- Friskvårdsinstruktör - Hundsteg

- Balansbollsinstruktör - Hundsteg

- Hundgymsinstruktör - Hundsteg

Kurser framöver

- Valpkurs

- Privatträning och coaching

- Grow - utvecklas tillsammans. Distanskurs

- Vem är du i din hunds liv? Distanskurs

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 1
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 2
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 3
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 4
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 5
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 6
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 7
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 8
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 9
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 10
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 11
  • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 12

ConfidentDog - Värmland, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Kategorier

Sökord

hundsporthund skolalydnadsträning hund onlinehundsykologhundkurser svistaproblem hundhundkurs rallylydnadfreestyle hund kurshundpsykologinoseworkkursutställningskurserHunddagishundtränare problemhundhunddressyr vibrationvalp träninglydnadskurs hund kostnadökersbo hundskolahjälp med problemhundarhundkurser södralydnadskursuposala skk valpkursvalpkurser 13 åringarvalpkurs brukhundsklubbenträna problemhundaruppsalahundcenterlydnadskurser hundhelenas hundskolahundskolanproblemhund hjälpvalpkurs apportöragilitykurs hundcenterhund lydnad kommandonhundkurserhundproblem hjälpvalpkurs 2018vardagslydnadrallylydnadhundinstruktörhundens hus kurserproblem med med magen hund matspårkursrolig mental träning hundagility hundar t saluagilitykursmental träning hund inomhushundkurser fältävlandressyr hundrallylydnad kurs sommarvanligaste små hundar inom agilityhundkurs valpomplacering problemhundvslpkurs ippsalahundpsykologerutställningskursrallylydnadskursvalpkurs brukshundsklubbenvalpkurs helgdagarbra mental träning för hundagilitykurserhundklubbkurs för nosjobb för hundar inomhusvalplurserproblemhunds träninghund kurskurs utställning hundrallylydnad kurs fortsättningunghundskurshundpsykolog prishund kurs app gratismental träning hundnoseworktävlinghundpsykologlydnadskurs hund hebykommunvalpkurshund lydnadvalpträningHundkurshundkurser ihooperskurshunddressyrhuncentervalpkurs uppsallamush hundskolabarmarksdrag hundkurshund agility nybörjarevalpkurs lena carlssonrallylydnad kursvalpträning amstaffspecialsök hund kursträna valp lydnadhjälp med problemhundprivatträningrackarungarnas hunfskolsrallylydnad kurserhundtävlingarhundproblemhundskolavalpkursernoseworkkantarellsök

Möjliga telefonnummerformat

076047446307-604 744 63076-047 44 630760-47 44 63076-0474463