Om ConfidentDog - Värmland

Vår vision är att genom relations- och lekbaserad hundträning, friskvård och nosaktiviteter vägleda hund och ägare till en harmonisk och glädjefylld relation, en vardag full av glädje och harmoni.

Hundkurs

DET SKA VARA ROLIGT ATT TRÄNA OCH LÄRA TILLSAMMANS MED SIN HUND!

Vår vision är att genom relations- och lekbaserad hundträning, friskvård och nosaktiviteter vägleda hund och ägare till en harmonisk och glädjefylld relation, en vardag full av glädje och harmoni.

Hos oss är grunden i all träning relationen mellan dig och din hund, en relation baserad på ömsesidig respekt och tillit. Vi jobbar med positiva belöningsmetoder och vi vet hur mycket leken utvecklar ert samspel och er relation.

Hos ConfidentDog så hittar du; relations- och lekbaserad hundträning, nosaktiviterer och friskvård.

Med hjälp av lek som inlärning, olika nosaktiviteter, och friskvård bygger vi en strark relation med glädje, lycka och harmoni.

Om mig

När jag växte upp så var det jakthundar - stövare, tax och drever, hundar var en del av familjen. När jag var 27 år fick jag min första bullterrier han hette Jörgen och var hunden med stort H. Nu lever jag med Åke en helt underbar miniatyr bullterrier som förgyller mitt liv!

Både Jörgen och Åke har lärt mig massor och tack vare Åke så valde jag att säga upp mig från mitt jobb, sälja min lägenhet och flytta till landet och börja plugga hund. Varför inte jobba med det som jag tycker är det roligaste jag vet.

Det viktigaste för mig är att jag har en bra relation till min hund, att vi har ett harmoniskt liv med glädje och lycka, att vi hittar ett gemensamt intresse som båda tycker är roligt!

Mina utbildningar

- HUNDINSTRUKTÖR MED FÖRDJUPAD KUNSKAP - ABSOLUTE DOGS

- HUNDPYSKOLOG - HUNDSTEG - PÅGÅENDE

- FRISKVÅRDSINSTRUKTÖR FÖR HUND - HUNDSTEG

- BALANSBOLLSINSTRUKTÖR - HUNDSTEG

- HUNDGYMSINSTRUKTÖR - HUNDSTEG - PÅGÅENDE

- VILTSPÅRSINSTRUKTÖR

Kurser framöver

- Valpkurs

- Unghundskurs

- Viltspår

- Privatträning Viltspår

- Privattraning

- Månadscoaching

- Skogsäventyr

UNGHUNDSKURS

Det här är en kurs för dig som vill att din unghund ska må bra och få utlopp för sina känslor, för dig som vill stärka er relation och som vill ha roligt tillsammans!

Unghundsperioden kan vara en tålamodsprövande tid för din hund och dig. Din hund går igenom en tuff tid där massa hormoner stökar och spökar, det gör det ofta svårt för din hund, dom är offer för sina hormoner!

Det är nu din valp blir könsmogen och med könshormoner så kommer det kaos. Dofterna är plötsligt så mycket mer spännande, jaktlust och nyfikenhet utvecklas, krav på egen kontroll ökar, din hund vill stå på egna ben och tänjer på gränserna. Men din hund har fortfarande ett lika stort behov av trygghet och tillit till dig.

Under kursen går vi igenom problem som vanligtvis kan uppstå under unghundstiden och hur du förebygga dem, arbeta med dem. Vad behöver din unghund och hur kan du erbjuda det, hur kan du undvika fallgroparna.

Vi kommer bland annat att lägga fokus på det fysiska utloppet – träning som hjälper din hund att bli av med överskottsenergi, att bygga en stark kropp, att få rensa huvudet och att få avreagera sig. Ni kommer även att få lära er roliga kontakt övningar och att tänka annorlunda runt era promenader.

Kom och lär dig göra det bästa av en underbar tid i hundens liv!

Vi arbetar med stora avstånd och anpassar övningar efter vad som passar din hund.

4 tillfällen - 1850 kronor

Kursstart 1; 20, 27 november och 11, 18 december.

Klockan: 10-11:30

Kursstart 2; 8, 15, 29 januari och 5 februari.

Klockan: 12-13:30

Utomhus i Karlstad.

Vill du hellre träna enskilt så ordnar vi det.

ConfidentDog - Värmlands utvalda länkar

Bildgalleri

 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 1
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 2
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 3
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 4
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 5
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 6
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 7
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 8
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 9
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 10
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 11
 • ConfidentDog - Värmland Hundsport, Karlstad - 12

ConfidentDog - Värmland, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Kategorier

Sökord

hundsporthund skolalydnadsträning hund onlinehundsykologhundkurser svistaproblem hundhundkurs rallylydnadfreestyle hund kurshundpsykologinoseworkkursutställningskurserHunddagishundtränare problemhundhunddressyr vibrationvalp träninglydnadskurs hund kostnadökersbo hundskolahjälp med problemhundarhundkurser södralydnadskursuposala skk valpkursvalpkurser 13 åringarvalpkurs brukhundsklubbenträna problemhundaruppsalahundcenterlydnadskurser hundhelenas hundskolahundskolanproblemhund hjälpvalpkurs apportöragilitykurs hundcenterhund lydnad kommandonhundkurserhundproblem hjälpvalpkurs 2018vardagslydnadrallylydnadhundinstruktörhundens hus kurserproblem med med magen hund matspårkursrolig mental träning hundagility hundar t saluagilitykursmental träning hund inomhushundkurser fältävlandressyr hundrallylydnad kurs sommarvanligaste små hundar inom agilityhundkurs valpomplacering problemhundvslpkurs ippsalahundpsykologerutställningskursrallylydnadskursvalpkurs brukshundsklubbenvalpkurs helgdagarbra mental träning för hundagilitykurserhundklubbkurs för nosjobb för hundar inomhusvalplurserproblemhunds träninghund kurskurs utställning hundrallylydnad kurs fortsättningunghundskurshundpsykolog prishund kurs app gratismental träning hundnoseworktävlinghundpsykologlydnadskurs hund hebykommunvalpkurshund lydnadvalpträningHundkurshundkurser ihooperskurshunddressyrhuncentervalpkurs uppsallamush hundskolabarmarksdrag hundkurshund agility nybörjarevalpkurs lena carlssonrallylydnad kursvalpträning amstaffspecialsök hund kursträna valp lydnadhjälp med problemhundprivatträningrackarungarnas hunfskolsrallylydnad kurserhundtävlingarhundproblemhundskolavalpkursernoseworkkantarellsök

Möjliga telefonnummerformat

076047446307-604 744 63076-047 44 630760-47 44 63076-0474463