Om företaget

I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers. Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig gärna att hitta det som passar i just ditt hem. Vårt mål är att alltid...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0690-102...
Adress

Norra borgsjövägen 18

84132 Ånge

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers. Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig gärna att hitta det som passar i just ditt hem. Vårt mål är att alltid ge dig bästa service och kunskap. Välkommen in.

Colorama

Colorama satsar på service, kunskap och experter för att du som kund ska nå de allra bästa resultaten vid stora som små projekt i hemmet.

Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema. Med ca 165 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel.

Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans butikssortiment också tapeter, golv och kakel/klinker. Många av våra butiker erbjuder dock även produkter i form av inredningsdetaljer, textilier och mycket mer. Vår största fördel och resurs på marknaden är den oslagbara kombinationen av kvalitetsprodukter, personlig service och ett helhetsansvar. Vi vill vara med genom hela ditt projekt. Från idé och vision till slutmål och uppfyllda drömmar.

Att vi är störst på färg, tapet golv och kakel innebär definitivt inte att vi blivit kaxiga på något vis. Tvärtom. Varje butiksägare äger nämligen sin del i Colorama-kedjan och tar ansvar för och känner för sina egna kunder på den lokala marknaden.

Det är därför så många väljer att komma till oss på Colorama för att inspireras och för att lyckas med sina projekt för hemmets alla ytor. Oavsett om man är proffs eller glad amatör kan man känna sig varmt välkommen till oss.

Vår affärsidé summerar egentligen alltihop på ett utomordentligt vis - "genom att vara bäst på att sätta samman sortiment till en inspirerande helhet kan Colorama ta sitt ansvar för att slutresultatet blir lyckat".

Colorama Klubb

På Colorama är målet att skapa helnöjda kunder oavsett hur era behov och hemmaprojekt ser ut. Som Sveriges största fackhandelskedja inom färg, tapet, golv och kakel tar vi också vårt ansvar för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Kompetensen i butikerna är en av våra främsta nycklar till framgång och vi strävar varje dag efter att ge våra kunder så god service som möjligt. Ända från idé till slutresultat.

Colorama klubb är ett av stegen på den väg som vi vill ska leda fram till helnöjda kunder. Här ämnar vi ta extra väl hand om de som vill få ut lite mer av sitt samarbete och sin relation med oss på Colorama. Genom att erbjuda klubbmedlemmarna flera förmåner närmar vi oss också den mission vi har att ge våra kunder bästa möjliga service och förhöja deras upplevelse.

Colorama Proffs

Du som professionell hantverkare är viktig för oss! Därför vill vi erbjuda dig ett samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag.

Colorama är Sveriges största färgfackhandel och erbjuder produkter från såväl ledande varumärken som Colorama egenutvecklade produkter.

Till oss kan du vända dig med dina önskemål om färg, golv, tapet, kakel, klinkers och tillbehör. Vårt sortiment är både brett och djupt, och vår personals erfarenhet, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå. Lägg därtill våra olika servicetjänster och förmånliga erbjudanden så har du en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete.

Vi vill erbjuda dig kvalitet, service, kunskap och trygghet!

Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt samt att du ska känna dig trygg i dina relation med oss.

Colorama Ånges utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Colorama Ånge

Omsättning

10 443 tkr

Vinstmarginal

5.60 %

Anställda

8

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Colorama Ånge finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hanssons Golv och Färg i Ånge AB

Org.nr:

5567461446

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47523 Färghandel

43330 Golv- och väggbeläggningsfirmor

68209 Övriga fastighetsbolag

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

11.12.2007

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

069010222

06-901 02 22

069-01 02 22

0690-102 22