Om Cocozza Madeleine

Relationer är komplexa och leder ofta till olika problem. De är dock oerhört viktiga för oss som människor och oavsett om det rör relationen till din partner, dina barn eller dig själv, kan jag hjälpa dig att utveckla relationen och få den att växa. Om du vill ha förändring i ditt liv och förbättra ditt psykiska välbefinnande, kontakta mig då för en konsultation.

Konsultation

En konsultation hos mig innebär att du får en professionell bedömning av dina relationer. Det gälla dig själv, din parrelation, dina barn eller andra i din familj. Vid bokning av en konsultation avgör vi tillsammans vem som ska närvara vid besöket. Du skall efter konsultationen kunna ta ställning till om terapi är en framkomlig väg för Dig/Er eller om det finns något annat du kan göra. Många nöjer sig med konsultationen och den genomlysningen av relationen som den ger. Ofta resulterar konsultationen i en av behandlingarna.

Familjeterapi

I en familjeterapi ser vi till hela familjen för att lösa svårigheter. Det kan vara bekymmer med barnen och relationen till dem, det kan gälla föräldrar, svärföräldrar annan släkt. Många har svårigheter i relation till sin f.d. man eller fru och med det kan följa komplicerade relationer till och med barnen.

Parterapi

I en parterapi arbetar ni med dilemman i parrelationen. Jag börjar alltid med en bedömning av er parrelation och tar ställning till den mest framkomliga vägen. Även om man har ett parproblem är det inte säker att det går att lösa med parterapi. En sådan bedömning kallar jag för en konsultation. En parterapi har olika längd, ibland räcker 3-5 gånger och ibland kräver problemet 6- 12 månader.

Individuell terapi

Den individuella terapin ger dig möjlighet att förstå vad som händer inom dig och hjälper dig hitta svaren på de frågor du har. Mötet med mig som terapeut ska ge dig verktyg som hjälper dig att se dig själv ur nya perspektiv och hjälper dig utvecklas. Vid vårt första möte tar vi ställning till kontraktet, det kan innebära att vi gör ett korttidskontrakt på 5, 15 eller 20 gånger. Men ibland måste det vara ett öppet kontrakt som inte är reglerat för när avslut skall ske.

Handledning

Jag har utbildning för att handleda i följande ämnen:

- Psykoterapi

- Familjeterapi

- Familjearbete

- Verksamhetshandledning

- Utbildningshandledning

Cocozza Madeleine, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Interrel Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

17.01.1994

Org.nr:

5564811999

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

50 - 99 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

88993 Övriga öppna sociala insatser för vuxna, 90030 Litterärt och konstnärligt skapande, 64993 Förvaltning av och handel med värdepapper för en begränsad och sluten krets av ägare, 85594 Personalutbildning, 86909 Personalutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

070815456007-081 545 60070-815 45 600708-15 45 60070-8154560