Om Clavells Kiropraktor Klinik AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Clavells Kiropraktor Klinik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnClavells Kiropraktor Klinik AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.12.2011
Org.nr:5568772486
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86905 Fysioterapeutisk verksamhet o.d.

Exekutiva befattningar/Administration

Mats Robert ClavellLedamot
Jill Ying ClavellSuppleant

Omdömen om Clavells Kiropraktor Klinik AB

Hasse Mokvist

mer än ett år sedan

Clavells är att rekommendera vid problem i kroppen när den krånglar.
Tränar en hel del och Mats har hjälpt mig på många sätt så att kroppen ska fungera optimalt i min prestation som atlet. Och med 20års erfarenhet som kiropraktor så vet han vad han sysslar med och jag som patient kan känna mig väldigt trygg och säker omhändertagen.
Starka rekommendationer att uppsöka denna expertis om du/ni har problem med funktioner i kroppen/Hasse

Pelle W

mer än ett år sedan

Bästa jag varit med om. Hade svar på allt! Kan varmt rekommenderas!
En mix av allt! Jag blev helt mör..men bra!!! :)

Ove

mer än ett år sedan

Onekligen bäst i Västerås då jag träffat samtliga kiropraktorer och även en del naprapater! Utför en ordentlig och gedigen behandling både tidsmässigt och kvalitetsmässigt!! Tack för mig!

Sven-Olov

mer än ett år sedan

Jag har varit hos flera kiropraktorer genom åren men aldrig mött en sådan behandlingsbredd i teknikerna. Kan verkligen rekommenderas!

Tommy

mer än ett år sedan

Jag blev helt knäckt! :D .

/Camilla

mer än ett år sedan

Detta är en person som är uppenbart påläst, kunnig och professionell. Hans förmåga att ständigt ge information under behandling, lyssna på det man som patient talar om och jobba med kroppen (inte mot som en del tyvärr kan göra) är outstanding! När man kommer som patient till honom börjar han med att ordentligt gå igenom ens anamnes och nuvarande problemstatus för att sedan sätta in adekvat behandling.
Jag kan varmt rekommendera Mats utan omsvep!

Mycket nöjd!

mer än ett år sedan

Tack för hjälpen med mitt diskbråck Mats! Allt du nämnde stämde med röntgenutlåtandet och ditt program fungerar verkligen! Ser fram emot nästa behandling.

Peter

mer än ett år sedan

Jag har varit hos flera kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster i Västerås genom åren. Clavells är de bästa. Gedigen behandling med olika behandlingsinriktiningar och genomtänkt uppföljning med chans till träningsprogram mm.
Jag är helnöjd.

Hans

mer än ett år sedan

Jag och min familj är mycket nöjda med denne kiropraktor. Tack!

Malin

mer än ett år sedan

Har varit hos Mats några gånger för min skulios och överrörlighet. Ingen har gjort mig så bra som han har. Rekommenderar honom varmt!
/Malin

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har fått ett rehabprogram och styrkeövningar för min svaga axel och känner redan en klar förbättring. Utan din kickstart och hjälp hade jag varit kvar där jag var för 6 månader sedan. Tack för dina proffsiga råd Mats! //Stefan

tacksam!

mer än ett år sedan

fotbehandling med rehabiliteringsprogram. bra efter 1,5 vecka och 1 behandling! otroligt nöjd med genomgång och hela upplägget! han kunde tio gånger mer än min husläkare och sjukgymnasten jag först blev remitterad till. TACK!!!

Fredrik

mer än ett år sedan

3 behandlingar sedan var min ischias i skinkan borta! Har fått hemövningar och råd gällande träning mm så nu har jag fått en nytändning på träningen också! Clavell rekommenderas å det varmaste!
Tack!

PA

mer än ett år sedan

kunnig med bred behandlingsbas. använder många olika behandlingsmoment. jag fick en brq förklaring hur jag kan påverka symptom och orsak på bästa sätt. mycket nöjd/ PA

jojje

mer än ett år sedan

blev bra efter 2 års besvär i hö axel. måste iofs träna rätt men smärtan och domningen helt borta! proffsigt!

Monika

mer än ett år sedan

Mycket nöjd! Haft axelproblem i 2 år som botades på 3 behandlingar. Har även ett styrketräningsprogram som förebygger besvären att komma tillbaks!

Herr Svensson

mer än ett år sedan

Superb behandling och proffsigt bemötande. Behandlingen innefattade allt!! Ledjustering, strech, massage, triggerbehandling och t.o.m individuellt anpassat träningsprogram om jag ville.
Har rek minst 5 av mina vänner och alla är mkt nöjda!

Eva

mer än ett år sedan

Gillar verkligen Clavells kombination av kiropraktik och möjlighet till massagebehandling. Det märks att makarna är samspelta och diskuterar bästa möjliga lösning för den enskilde personen. Ni är så kompetenta och trevliga! Tack Jill och Mats! Ni är så otroligt uppskattade!

Göran

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommenderas! Jag fick en akuttid på lördag morgon och detta följdes upp veckan efter. Efter några få hemövningar och tillrättavisanden känner jag mig redan mycket bättre!

Birgitta

mer än ett år sedan

Äntligen känner jag att jag vågar träna igen och belasta i mina övningar! Tack vare Mats! Tack Mats du är en pärla! Omtänksam, kunnig och inlyssnande!

Pia P

mer än ett år sedan

Du hittar inte bättre. Kan någon så kan dom! Och du kommer få kunskap och ett superbra bemötande!

Kalle

mer än ett år sedan

Suveränt! Aldrig träffat en kiropraktor förr men det var en tacksam upplevelse. Kände mig rejält genomjobbad och uträtad! Thanx! /Kalle

Lena

mer än ett år sedan

Jag var på genomresa i Västerås och fick ryggskott under en helg. Trots tidig lördagstimme öppnar Clavell porten och tar emot. Att sedan behandlingen hjälpte och jag blev rak igen gjorde inte mötet sämre! Ett stort tack för din hjälpsamhet och generösa bemötande Mats!!!

Herr Svensson

mer än ett år sedan

Magic hands!!

Tore S

mer än ett år sedan

Tycker Mats kan det mesta. Varit trogen kund i många och det lär blir många år till! :)
Tack Mats! // Tore

Pelle J

mer än ett år sedan

Tack för en otroligt noggrann och professionell behandling Mats! Mina besvär avtar stadigt som du beskrev. Rekommenderar denne kiropraktor varmt!

Johan

mer än ett år sedan

Tack Mats! Nu går träningen bra igen.
Vänliga nhälsningar
Johan

M Björnström

mer än ett år sedan

Jag har varit på OTALIGA behandlingar för mitt övermobila bäcken men aldrig mött någon som ger en ett sånt varmt och personligt bemötande och som delar med sig av sin kunskap. Professionell och med ett stort personligt engagemang. Rekommenderas varmt till alla! Tusen tack!!!

Arne P

mer än ett år sedan

rekommendrerar denna kiropraktor för alla er med ont i höfter eller skinka. behandlad 3 ggr och det onda och ilningen i benet är borta!!! nu töjer jag 3 hemövningar ibland för att hålla det borta- och det fungerar utmärkt!! tack så hemskt mycket
Arne

Ann-Charlotte

mer än ett år sedan

Efter 4 olika terapeuter och 2 års besvär i ländrygg med ischias fick jag äntligen bukt med mina besvär. Strech och mjukdelsbehandling kombinerat med justeringar i lederna var svaret! Det underliga är att flera andra kiropraktorer inte ens nämnt de muskler och övningar clavell prioriterade!!! häpnadsväckande tycker jag trots att jag nu är mycket nöjd att äntligen hittat någon jag känner fullt förtroende för / Ann-Charlotte

Orienteraren

mer än ett år sedan

Har haft väldiga besvär med mina hälsenor i 3 års tid och fick en behandling samt ett otroligt bra rehabprgm till mina besvärliga hälsenor-noggrann genomgång hur jag skulle gå till väga. Efter 2 månader är jag nästan symptomfri!!!

Göran Holmström

mer än ett år sedan

Kan inte annat än rekommendera denne kiropraktor! Alltid ajour och påläst och kan jämt förklara de bakomliggande orsakerna till besvären, samt hur man ska bära sig åt för att förebygga återkommande problem. Högsta betyg! Atmosfären i kliniken gör inte saken sämre- elegantast i stan-garanterat!

Bengt

mer än ett år sedan

Jättebra behandling verkligen. Inga korta knak som hos andra kiropraktorer. Stretcing och muskleknutorna behandlas noga också, och han tar sig tid att prata igenom problemen. Kan verkligen rekommenderas-och jag har varit hos de flesta!!