Om Clarex Europa AB

Clarex har genom åren fått stor och omfattande erfarenhet av skyltframställning i alla led och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av skyltar. Vi erbjuder kompletta och specialanpassade skyltlösningar. Välkommen att kontakta oss!

Varför visualiserar vi?

Med 3D-animeringsteknik ges oändliga möjligheter att visualisera, designa, skapa skyltar och skyltkoncept, allt för att frambringa igenkänning av ert varumärke och er affärsidé.

Clarex Europa ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 1
  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 2
  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 3
  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 4
  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 5
  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 6
  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 7
  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 8
  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 9
  • Clarex Europa AB Skyltar, Nacka - 10

Clarex Europa AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnClarex Europa AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.12.2016
Org.nr:5590944871
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47594 Specialiserad butikshandel med belysningsartiklar, 73119 Övrig reklamverksamhet, 74102 Grafisk designverksamhet, 90030 Litterärt och konstnärligt skapande

Exekutiva befattningar/Administration

Robert Dieter RenzVerkställande direktör
Robert Dieter RenzLedamot
Edwin Alejandro Munoz VargasSuppleant
Ulf Robert ChristianssonRevisor

Omdömen om Clarex Europa AB

Agi Sn

mer än ett år sedan

Fantastic service and customer contact. Highly recommended!

Anonym

mer än ett år sedan

Jag rekommenderar verkligen inte Clarex Skandinavia AB. Jag hade efterfrågat en skylt med belysning om dagen. De hade lovat mig en skylt som skiljer sig från de andra konkurrenterna. En anställd sade: Vill du ha en porsche eller en volvo? Det här är det värsta jag varit med om! Skylten lyste bara på kvällen och inte på dagen. Jag har inget behov av en skylt som bara lyser om kvällen. Priset var inte heller rimlig. När jag sade att skylten inte stämmer överens med det jag hade lovats, svarade en ansvarig: "ska jag skicka dig till kronofogden"? Gör inte samma misstag som mig, det finns mycket bättre reklambyrå där ute. Nonchalant bemötande, jag mår riktigt dåligt nu, som kund.

Svar från företaget

Det är mycket svårt att få en skylt att lysa mer effektfult på dagen än solens ljuskraft, Vi strävar alltid att komma fram till bästa möjliga lösning med våra kunder i alla enskilda projekt, vi beklagar att skylten som vi levererade inte motsvarade dina önskemål, tingsrätten som vi tyvärr fick vända oss till i detta fallet för att avgöra om vi utfört skylten i enlighet med vad man kan förvänta sig dömde till vår fördel och vi tar det som att vi trots allt har gjort så bra vi kunnat utifrån de förutsättningar som gällde i detta specifika ärendet.

Stefan van der Kwast Giss

mer än ett år sedan

Jag fick riktigt bra förtroende för Clarex då de med kort varsel producerade två större akryl-tavlor med mässingsbeslag. De levererades i tid och hade klanderfri finish.
Axel Isberg / Creative Director

Kennet

mer än ett år sedan

Väldigt otrevligt bemötande, dålig service och så otydliga prisuppgifter att jag kände mig lurad.
Skulle aldrig göra fler affärer med dem!

Svar från företaget

Kennet ! Det är alltid tråkigt om man inte blir nöjd med det man beställer, i detta fallet kan jag inte annat en att be dig att ta kontakt med kundtjänst för att reda ut de bitar som förefaller ha blivit så fel.

Karl

mer än ett år sedan

Dålig kvalitet, för högt pris och otrevligt bemötande. Det finns helt klart bättre och mer prisvärda alternativ

Svar från företaget

Karl, Jag ser fram emot att få ta del av dina synpunkter och erfarenheter av vår servis och som du säger bristande kvalitet.

Du är viktig för oss att du som kund skall vara nöjd, vi tycker att det är mycket trist att du upplever att vi inte har skött våra åtaganden i linje med dina förhoppningar. Vi är inte ett producerande bolag och det är därför mycket viktigt för oss att säkerställa att våra leverantörer producerar de produkter som du önskar till den kvalitet du förväntar dig.

Hör av dig med vad du inte är nöjd med så säkerställer vi att du får rätt produkt till rätt pris.

Robert Renz, /Key account Manager

Bernhard, My Closet

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med skylten från Clarex samt servicen hela vägen från första kontakt till montering. Clarex får betyg 5 av 5 möjliga och vi ser fram emot vår framtida expansion då Clarex kommer vara vår självklara partner.
- Bernhard von der Osten-Sacken, My Closet

Robban

mer än ett år sedan

servicen är slarvig, det är viktigt att skilja på uppdragsgivare och slutkund och det finns gott om riktigt bra konkurrenter att jämföra med.

Svar från företaget

Absolut!
En reklambyrå är mycket duktiga och kreativa inom sina områden.
Dock är kompetensen rörande skyltar och skyltkoncept av förklarliga skäl något ett skyltföretag bör sköta för att uppnå bästa resultat för slutkund.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Inte så bra service, flertalet trasiga skyltar, lång leveranstid. Dock har skyltarna som blivit bra varit snygga och funktionella.

Ann-Katrin

mer än ett år sedan

Jättetrevligt bemötande och resultatet blev kanon! Allt var proffsigt skött samtidigt som man kände att man fick en personlig och hjälpande
kontakt! Kan verkligen rekommendera Clarex!
Ann-Katrin Bergström, Naturskyddsföreningen

Peter Bertilson

mer än ett år sedan

Jag var helt grön på skyltmarknaden och skulle beställa skyltar till vårt företag. Clarex lotsade mig genom skyltdjungeln och skapade ett koncept som lyfte vår logotyp till en helt ny nivå.
Stort tack för ett proffsigt agerande!

Peter Bertilson
Real Business Consulting Group

Stefan van der Kwast Giss

mer än ett år sedan

Jag kan inte annat än instämma med Clarex, att projektet till Africa is a great country var ett textprojekt som landade hos oss båda som vi inte anade hur stort det var.
Med facit i hand skulle jag nog inte satt igång det men samtidigt stor beundran för Clarex som vågade ta sig an denna enorma textmassa med så kort varsel. Att Liljevalchs vågade sig på att anlita Clarex för detta bygger givetvis på långt samarbete med det bästa resultat. Guldstjärna till Clarex som fixade detta, till alla i produktionen o till montörer som kom springande.

Clarex är en given samarbetspartner för Liljevalchs (om Clarex vågar förstås!)

Stefan van der Kwast Giss

mer än ett år sedan

Vi visste tidigt att vi behövde en partner beträffande skyltar till The Flying Elk, Corner Club och Gaston som hade lång erfarenhet av att kunna ge det där extra, för att vi skulle kunna leverera på den nivån som behövdes i detta projekt.
/Stefan van der Kwast Gissberg
Creative Director

Maria

mer än ett år sedan

Jag köpte en skylt av dem. När jag la ordern fick jag ett ungefärligt pris på arbetet vilket skulle vara ca 6-8 timmar. Vi kom utifrån det överens om ett fast pris.
Jag betalade in. Det skulle ta ca 2 veckor tills jag skulle få skylten. Efter 6 veckor mailade jag o frågade vad som hänt.
Då skickar de ut en man som jobbar i ca 40 minuter. Känns inte alls som att det stämde med de uppgifter de gav när de satta det fasta priset!
Sen svarar de inte alls på mail nu när jag undrar vad som hänt.
Inte ett svar!! Sjukt dåligt!!

Yvonne Jacobsson

mer än ett år sedan

Judiska Museet valde Clarex för att museet genom dem tidigare beställt olika slags texter till utställningar. Denna gång var museets kravspecifikation mer komplicerad. Museet behövde marknadsföra sig utåt genom installationer i fönstren mot gatan. Skyltarna skulle både släppa igenom ljus till arbetsrummen bakom fönstren och samtidigt visa vårt budskap tydligt mot gatan. Därutöver skulle skyltarna vara belysta med lysdioder så att de även syns tydligt när det mörknar. Clarex löste sitt uppdrag på ett mycket konstruktivt och estetiskt tilltalande sätt. Under hela processen var Clarex lyhörda för Judiska Museets behov och synpunkter.

Yvonne Jacobsson
Museichef

Emma Åslund, Axelsons SPA

mer än ett år sedan

Trevligt och engagerat bemötande tillsammans med känslan för kvalitet gjorde att jag valde Clarex. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan absolut rekommendera er, betyg 5!

Pontus Frithiof

mer än ett år sedan

Jag har samarbetet med Clarex sedan 1999 och vi har alltid varit mycket nöjda med Clarex service, rådgivning samt att de alltid levererar de bästa slutresultaten till mina restauranger, hotell samt cateringverksamhet.

Clarex har genom åren tagit fram allt ifrån emaljskyltar till neon och olika typer av dekorer.

Jag rekommenderar starkt Clarex!

Definitivt 5 stjärnor av 5!

Pontus Frithiof

FOUNDER
Pontus Group AB

Jouni

mer än ett år sedan

Allt i reklam och skyltväg, service och snabba leveranser som kan allt och har bra idéer. Stamkund sedan 2000 Restauratör Flemings/Crazy Daizy
Jouni Talso

Daniel

mer än ett år sedan

Clarex har hjälpt mig i flera år och med flera olika restauranger som jag har drivit och jag har alltid varit 100% nöjd!

De är hjälpsamma, snabba, pålitliga och prisvärda.

Daniel Eriksson, Krögare
Restaurang Bryggan