Om företaget

Citydoggis - för hundens bästa! Malmös centrala hunddagis. Hundens andra hem. Här får hundarna leka fritt i våra stora rastgårdar.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-646 01...
Adress

Östra varvsgatan 25

21173 Malmö

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 1
Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 2
Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 3
Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 4
Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 5
Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 6
Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 7
Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 8
Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 9
Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 10

Om oss

Citydoggis - för hundens bästa! Malmös centrala hunddagis. Hundens andra hem. Här får hundarna leka fritt i våra stora rastgårdar.

Vår verksamhet

Vår verksamhet har godkänt tillstånd från Miljöförvaltningen och länsstyrelsen i Malmö och vi följer Jordbruksverkets riktlinjer och föreskrifter. Vår målsättning är att hundarna skall känna sig trygga och balanserade. När de är ute i hagarna är det bus och lek. Inne är det vila och lugnt. Vi tar bara in hundar som passar i de olika grupperna. Vi hjälper till med inskolningen så att de känner sig trygga i den gruppen vi valt, de andra hundarna accepterar snabbt en balanserad hund.

Dagiset

Hundarna skall vara kopplade när de kommer och lämnar dagiset. Halsband och koppel lämnas in till oss över dagen. Hundarna har sina bestämda platser och ägaren överlämnar samt hämtar sin hund i entredelen. Om hunden ska hämtas av någon annan än ägaren så skall detta meddelas vid avlämnadet. Hunddagiset är bemannat med personal under våra öppettider. I boxarna har samtliga hundar en egen filt att ligga på samt färskt dricksvatten.

Hundarna tillbringar tid tillsammans utomhus två gånger per dag i hagarna under översikt. Tiden varierar beroende på väder.Inomhus sitter de i mindre grupper, 2-5 hundar i varje box beroende på dess storlek. Lugn musik spelas i bakgrunden. Bedömning av personal görs vid inskolning och baseras då på bl.a. storlek, ålder samt övriga individuella egenskaper. Boxens storlek följer Jordbruksverkets föreskrifter samt är rymliga och ljusa med full takhöjd.

Rastning

Hundarna får leka fritt i våra fyra stora rastgårdar, där kan de interagera med varandra i grupp och lära sig att umgås samt tolka signaler. Grupperna sätts samman av personal efter matchning och enskild bedömning av varje hund. Lek sker under kontrollerade former samt under uppsikt av personal. Personal kelar, leker och stimulerar hundarna. Hundarna har möjlighet att lukta av och ströva omkring på stora områden. Där finns upphöjd plats att hålla utkik ifrån. Vind och solskydd finns också samt tillgång till färskt dricksvatten.

Citydoggis ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0736460145

07-364 601 45

073-646 01 45

0736-46 01 45

073-6460145