Om Citydoggis AB

Citydoggis - för hundens bästa! Malmös centrala hunddagis. Hundens andra hem. Här får hundarna leka fritt i våra stora rastgårdar.

Vår verksamhet

Vår verksamhet har godkänt tillstånd från Miljöförvaltningen och länsstyrelsen i Malmö och vi följer Jordbruksverkets riktlinjer och föreskrifter. Vår målsättning är att hundarna skall känna sig trygga och balanserade. När de är ute i hagarna är det bus och lek. Inne är det vila och lugnt. Vi tar bara in hundar som passar i de olika grupperna. Vi hjälper till med inskolningen så att de känner sig trygga i den gruppen vi valt, de andra hundarna accepterar snabbt en balanserad hund.

Dagiset

Hundarna skall vara kopplade när de kommer och lämnar dagiset. Halsband och koppel lämnas in till oss över dagen. Hundarna har sina bestämda platser och ägaren överlämnar samt hämtar sin hund i entredelen. Om hunden ska hämtas av någon annan än ägaren så skall detta meddelas vid avlämnadet. Hunddagiset är bemannat med personal under våra öppettider. I boxarna har samtliga hundar en egen filt att ligga på samt färskt dricksvatten.

Hundarna tillbringar tid tillsammans utomhus två gånger per dag i hagarna under översikt. Tiden varierar beroende på väder.Inomhus sitter de i mindre grupper, 2-5 hundar i varje box beroende på dess storlek. Lugn musik spelas i bakgrunden. Bedömning av personal görs vid inskolning och baseras då på bl.a. storlek, ålder samt övriga individuella egenskaper. Boxens storlek följer Jordbruksverkets föreskrifter samt är rymliga och ljusa med full takhöjd.

Rastning

Hundarna får leka fritt i våra fyra stora rastgårdar, där kan de interagera med varandra i grupp och lära sig att umgås samt tolka signaler. Grupperna sätts samman av personal efter matchning och enskild bedömning av varje hund. Lek sker under kontrollerade former samt under uppsikt av personal. Personal kelar, leker och stimulerar hundarna. Hundarna har möjlighet att lukta av och ströva omkring på stora områden. Där finns upphöjd plats att hålla utkik ifrån. Vind och solskydd finns också samt tillgång till färskt dricksvatten.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 1
  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 2
  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 3
  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 4
  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 5
  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 6
  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 7
  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 8
  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 9
  • Citydoggis AB Hunddagis, Malmö - 10

Citydoggis AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration