Om Chutney Bar & Matsal AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

4.8 kmMAX Burgers

MAX Burgers

5.8 km

Subway

5.9 kmMAX Burgers

MAX Burgers

7.3 km

Subway

Chutney Bar & Matsal AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnChutney Bar & Matsal AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.11.2001
Org.nr:5566193107
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall< 1
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Seyed Saba GhafariLedamot
Sayed Sepehr GhaffariSuppleant
Ulf Sixten ViklundRevisor

Omdömen om Chutney Bar & Matsal AB

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jättefint utbud av vegetariska rätter. Mysig personal och lokal och absolut prisvärt. Utan tvekan ett ställe man återvänder till!

Lördagsöl

mer än ett år sedan

Slår mig ner på Chutney i försommarsolen för att käka en lunch. God mat och trevlig atmosfä har gjort att jag varit återkommande kund genom åren. Så döm av min förvåning när personalen vägrar micra en försluten plastburk med kycklingröra åt min vrålhungriga 9-mån bebis med hänvisning till att kött inte får komma in i köket. Chutney får ha vilka lagenliga renhetsregler de vill, men när religiös dogmatism går före en bebis mättnad går jag.

före detta stammis

mer än ett år sedan

Slafsigt upplagt, som om man ska utfodra sitt husdjur. Skrev ett mail ang. kundbemötandet, två veckor har gått inget svar. BAD

Cici

mer än ett år sedan

I ate here recently with some friends and we were all happy with our meals. The ingredients were fresh and delicious and the dishes were nicely presented. Considering the reasonable prices too I would give them top marks.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Åt lunch här med några vänner för nån vecka sen. De tog en varsin gryträtt med kikärter. Jag tog pastarätten vilket var ett misstag. Det skulle vara gorgonzola men någon gorgonzolasmak fanns inte. Lite ljummen sås och pastaskruvar som hade torkat i kanterna. Kändes inte fräscht:( Förhoppningsvis är de bättre på gryträtterna, och kanske har de bättre middagsmeny? En tvåa får de för att jag tror att deras andra rätter är bättre.

Linnéa

mer än ett år sedan

På Chutney känner man sig inte som en tråkig vegetarian. Hit kan man ta med sina köttätande vänner utan att de gör sura miner. Luchen kan ibland vara lite torr, man får ofta be dem ta i med såser. Men den rivna råkosten med dressing och de underbara mörka bröden gör ändå lunchbetyget högt. På kvällen känns det lite dyrt men otroligt festligt!

w

mer än ett år sedan

Varje gång jag har ätit här har maten varit god. Den egna chutneyn är såklart fantastisk. Lokalen och personalen är trevliga och mysiga! Jättenöjd.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hade inga förväntningar alls och var inte beredd på att detta var ett veganställe som min kusin lurat in mig på. God mat och veganboll var ngt nytt. Detta ställe kommer jag återvända till när jag måste komma bort från min egen kost!! :)

Jakob Engelstoft

mer än ett år sedan

Det finns inte så mycket att tillägga. Maten är altid fräsh och vältillagat. Du får mycket för pengarna!

j

mer än ett år sedan

Supergod mat, verkligen!

Leena Höijer

mer än ett år sedan

Snyft!
Maten har tappat stinget, okänslig kryddning eller smaklöst. Känns inte fräscht eller nyttigt. Varmt vatten i kannorna, avslaget, beskt kaffe. Något har hänt. Ny kock, nya ägare?
Dessutom är det svindyrt, men förr när det smakade bra här kunde man betala nästan 80:-. För lite majs, ärtor och grädde är det inte värt priset. Soja och quorn är inte heller gott, det går att göra vegetarisk mat som inte behöver efterlikna kött.