Om Church Street Saloon Country & Western AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Church Street Saloon Country & Western AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Church Street Saloon Country & Western AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

25.04.2000

Org.nr:

5565902466

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 7

reviews aboutName

R

Ronja Sundström

moreThanAYearAgo

Besviken på att dom inte tar olika allergier på allvar. Första gången vi var där igår och när vi fått ett bord inser vi att det är jordnötsskal överallt på golvet. Servitrisen kommer förbi och slänger en näve jordnötter på vårt bord. Vi reser oss och går fortare än kvickt. Sambon är ordentligt allergisk mot jordnötter och jag är bara tacksam för att det gick bra den här gången. Vad sägs som att skriva på hemsidan att "hey, är du nötallergiker ska du absolut inte kliva in innanför dörrarna" ?!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Mycket mysigt ställe med god mat och riktigt bra service trevlig personal.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Påtalade att ribbsen var torra och sega och dåligt förarbetade, men fick bara till svar att "det ska jag hälsa kocken".
Inte blev det ett "tack" för dricksen heller.
Detta blev mitt sista besök. Mycket besviken!
Berra.

ia

moreThanAYearAgo

Maten är jättegod och vi har alltid fått den snabbt.. MEN varför är dt så j-a svårt att byta ut en sås? Ni servervar ju såsen i små plastburkar? Jag ville , ha bea istället för barbecue, men näe så blir det en sideorder å då får man betala extra! Tycker jag är väldigt svagt med tanke på de höga priserna. En förändring vill vi se! Mer flexibilitet tack.

Smarre

moreThanAYearAgo

Ska alltid följa sitt fåniga "koncept" till punkt och pricka, skiter i om kunden blir nöjd eller inte! Jag ville ta bort grönsalladen och fick till svar att "vi kan inte ta bort salladen från tallriken". Nähä?? Är allt alltså iordninggjort innan man beställer??
Fick ett fånigt fat att peta över salladen på iaf.
Har också hört att de inte ger folk glas till viss öl för att den "ska drickas ur flaskan".
Vad hände med "kunden har alltid rätt"????
SKITSTÄLLE

Skid-Jonte

moreThanAYearAgo

En i sällskapet som är gravid började må lite illa. Hon visste sedan tidigare att kallt vatten bara förvärrade tillståndet. Vi försökte därför få in ett glas vatten som inte var iskallt och som inte serverades i ett fruset glas. Mycket förvånande blev svaret - "Det ingår inte i vårt koncept utan vi serverar bara iskallt vatten och i frusna glas". Vi påpekade flera gånger att personen är gravid och att kallt vatten ökar besvären så därför behöver hon vatten som inte är iskallt. Svaret blev - "Det ingår inte i vårt koncept utan vi serverar bara iskallt vatten och i frusna glas".

Vårt tips om att ta en kaffemugg och fylla med kranvatten möttes av - "Det ingår inte i vårt koncept utan vi serverar bara iskallt vatten i frusna glas". Vårt förslag om att själva hämta vatten möttes med - "Det ingår inte i vårt koncept utan vi serverar bara iskallt vatten i frusna glas". Det enda vi kunde få var te utan tepåse, dvs 80 gradigt vatten i kaffemugg. Lösningen blev att vi lämnade restaurangen.

Emma

moreThanAYearAgo

Maten på denna restaurang är kanske inte största upplevelsen, visst menyn är rolig och annorlunda i sig, men det är inte mat i världsklass. Snarare är det annorlunda meny, häftig och annorlunda miljö och hur maten presenteras som gör intryck. Däremot måste jag ge ett stort minus till det oflexibla bemötande jag och flera vänner varit med om vid olika besök på restaurangen. Själv äter jag inte kött men fick inte under några omständigheter beställa utan bacon, det var allt eller inget som gällde som personalen sa när jag frågade om jag kunde få min rätt utan bacon. En annan gång var en vän som är laktosintolerant där och åt och då fick han inte välja bort mjölkprodukterna, trots att han inte tålde dem. Detta drar ned betyget rejält, samt att de inte lagar sina såser från grunden utan man ser hur de öser från stora "byttor" i köket. Om man förväntar sig förstklassig service och mat skulle inte denna restaurang rekommenderas.

Supernöjd!

moreThanAYearAgo

Detta är helt klart min favoritrestaurang!! Supergod mat till bra priser och hur trevlig personal som helst. Förstår inte varför alla säger att det är långa väntetider och otrevlig personal. Har alltid fått ett bord inom 20 minuter och personalen är urgulliga! Helt klart det bästa stället att besöka oavsett ålder. Dessutom har dom världens godaste efterrätter!!

usch

moreThanAYearAgo

Skitställe!

Maria

moreThanAYearAgo

Även om maten var lika bra som vanligt kändes det inte så kul när en mottfjäril flyger runt i lokalen. Bara tanken på vart den lagt sina larver får det att knyta sig i magen.

Besviken

moreThanAYearAgo

Lite mat trots höga priser. Dessutom otrevligt bemötande från personalen. Ingen flexibilitet eller service-mindedness över huvud taget. Skamligt dåligt. Det här var första och absolut sista gången på detta ställe!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Åk hit om du är turist. Besöket i sig en upplevelse. Mycket mat men ganska dyrt för barnfamiljer. Finns dock bra rätter som passar co

Missnöjd

moreThanAYearAgo

Har vid flertalet tillfällen besökt denna "udda" restaurang, med mina små "vildar".
Får ett fantastiskt bemötande VARJE gång och man känner sig som en "kung".
Maten är aldrig en besvikelse, trots ibland långa väntetider. Men så blir det med en populär och fullsatt restaurang.
Stor heder också när man som födelsedagsbarn, får känna sig speciell med det lilla "extra" som då serveras.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Lätt den bästa restaurangen i Gävle, älskar inredningen och maten är supergod, man får alltid den snabbt. Dock är det bäst att vara här när dom öppnar då man annars kan få vänta i 1 timme för ett bord, och priserna är lite överstyr.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Sveriges bästa restaurang? Älskar detta ställe. Maten är super, personalen är trevlig, jordnötter på golvet och all inredning. Ett besök här är ett måste om man är i Gävle.

Linde

moreThanAYearAgo

Absolut bästa restaurngen i Gävle.
Bra pris.
Mycket mat.
Trevlig personal.

miso

moreThanAYearAgo

Visst, ett speciellt koncept, men har sett liknande förr. Trevlig personal. Hade nog önskat ngt mer sansade portioner till ett motsvarande lägre pris. Valde Biff chili, och inget fel på chilin men resten på tallriken kunde man lämna, inkl en hög riven ost som var helt smaklös.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

+ Riktigt goda drinkar
+ Sticker ut på ett positivt sätt
+ Kul inredning som förhöjer stämningen
+ Roligt med personal som följer konceptet med sina kläder
+ Rolig upplevelse

- Det borde finnas möjlighet att välja 4 cl alkohol i drinkar om man inte vill slänga ut alltför mycket pengar på dryck
- Missförstånd vid beställning
- Finns ingen möjlighet att boka bord

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Alltid oflexibla och otrevliga. Detta är den enda restaurant som jag lämnat pga usel och dålig service.

TasteIT

moreThanAYearAgo

Det är "stickprover" som verkligen sätter sin stämpel då Maten och Servicen alltid ska vara på sin topp! Detta är mina andra nöjda gång.

När jag kom in anslöt jag mej till mitt sällskap. Efter några minuter kom en trevlig och gullig cowgirl och tog beställning för dryck, ett tag senare mat. Maten tog kanske sin tid då jag tänker nu i efterhand, men vi var många och tiden flög förbi då stället hade en härlig atmosfär och en annorlunda miljö. Detta medförde många samtalsämnen och det blev aldrig tyst vid bordet. Trots att vi kanske inte hela tiden pratade om miljön o liknande, så var det nått i atmosfären som gjorde en båda glad och social. När maten kom såg den mycket läcker ut och var en någorlunda svår utmaning att få i sig allt. Jag beställde min Entrecôte blodig, litet tabbe där då jag fick den lite för välstekt för min smak. Men till min förvåning så blev det tummen upp. När lumpen polarna kommer på besök, gissa vart vi sticker

Ps. Kidsen älskar kasta nötskal, iaf dom spanska :P

Missnöjd

moreThanAYearAgo

Att man inte kan boka bord på detta ställe trots att man uppger att man är ett större sällskap med kunder från utllandet tycker jag är helt otroligt dåligt!! Jag kan inte gå med ett större sällskap med kunder från utlandet från krog till krog för att hitta bord när det är dags för middag. Kommer aldrig mer ta min business till detta ställe. Otroligt dålig service!!!!

nej

moreThanAYearAgo

Kan jag få ett glas coca cola med ett tomtebloss i tack!
Nähä.. Inte??

MG

moreThanAYearAgo

Alltid samma stora portion mat, numera till ett högre pris, en förändring som de flesta restauranger gjort de senaste åren. Rörlig ung personal, omtalad chef som inte alltid värnat om sina anställda men ändå erbjuds bra service och bra kontakt med personalen. Mumsiga drycker! Cancan dans på baren 22.00 - icke att förglömma!

Hugo

moreThanAYearAgo

Helt bisarr upplevelse. Helt jävla surrealistiskt, jag pinkar på mig.

NärkeBesök

moreThanAYearAgo

Detta ställe ligger rätt bra till. Inredningen är helt okej, kul med alla amerikanska detaljer(om man nu tycker om USA som jag). Personalen saknar det lilla extra (känns lite stelt). Maten likaså. Maten sticker inte ut, utan smakar ganska medelmåttigt. Inte dåligt, men ändå inte riktigt bra. Hög ljudnivå vilket förstör då jag vill kunna tala under måltidens gång med mitt sällskap utan att behöva höja rösten otroligt. Ett helt okej "vardags" hak.

Lotta

moreThanAYearAgo

Helt underbar mat, lokal och atmosfär. Vi bjöd pappa på födelsedag och han var helt frälst usa-fantast som han är. Jag skulle vilja ge 5 stjärnor men det faktum att de enda i personalen som är glad och trevlig är Sheriffen och den andra killen som jobbar där. Till er damer säger jag bara: Jag förstår att det är stressigt och mycket folk, men ni blir gladare av att ge ett leende och få ett tillbaks.