Om Ching Palace

Vill du ha kinesisk mat utöver det vanliga? Då skall du besöka Ching Palace som är belägen i hjärtat av Göteborg. Varmrättsbuffé, teppanyakibuffé, suchibuffé, salladsbuffé, efterrättsbuffé. A La Carte. Varmt välkomna!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ching Palace Restaurang, Göteborg - 1
  • Ching Palace Restaurang, Göteborg - 2

Ching Palace, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Ching Palace

M O

mer än ett år sedan

Delicious food, I keep coming back to this place. Particularly for the Mongolian food and sushi (rice - other ingredients ratio is great, unlike in most other places)

Jim Andersson

mer än ett år sedan

Det som va godast var fantan och kaffet. Resten va ingen höjdare..

Mia

mer än ett år sedan

Maten var god. Men stället var så smutsigt o så ofräscht! Smutsiga dukar o smutsiga tallrikar på borden runt om. Det drar ned hela upplevelsen. Inget ställe jag kommer tillbaka till!

Imad

mer än ett år sedan

Jag brukar inte skriva dåliga recensioner men tyvärr måste denna gång göra det.... Helt sjukt att de kräver pengar för spädbarn. De tycker att alla som kommer in måste betala även om de inte vill äta. Vi valde annan restaurang istället. Lilla babisen vill inte äta men säger hon vid kassan: Äta, Smaka, Leka = Betala ..... Rek ej.

Sparky

mer än ett år sedan

Maten var hemskt, en servitris, var så otrevlig att jag till sist fick säga till henne när hon gjort flera påhopp på personer vid vårt bord, smutsig lokal och ett vidrigt beteende som mest gick ut på att stressas oss att äta snabbt så att vi skulle lämna plats åt nya kunder ..

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag gillade maten! Jag och dottern provade buffén och den var god. Vårrullarna var helt fantastiska! Det enda jag kan anmärka på angående maten är att det itne var jättevarmt... Men det fylldes på för jämnan och inget var slut så länge vi var där... Däremot tyckte jag att personalen verkade lite uttråkad och kunde väldigt dålig svenska(Inte alla men en del). Jag frågade om vägen till toaletten och servitrisen såg ut som ett frågetecken... (Kan bero på min skånska också *Hehe*) Men efter ett tag förstod vi varandra och då var hon hjälpsam!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Supergod mat till ett suveränt pris.

Marianne

mer än ett år sedan

inte nog med att de hade god mat, de hade också jättesköna sittplatser. har ätit där sen jag var jätteliten och har lika god mat med snabb service som inte har änddrats alls :: good good good!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jävla skämt restaurang, dålig service som fasen...
Väntade över 30 min för min mat, och den var kall när den väl kom..

F.d. gäst

mer än ett år sedan

Välj en annan restaurang istället.

Dez

mer än ett år sedan

Älskar maten där, Äter minst 1 gång i veckan i ching palace, så god buffé..Man kommer inte därifrån hungrig!

hungrig

mer än ett år sedan

En av de bästa kinarestauranger jag ätit på.
Maten är förträfflig, lika så servicen.
Buffen är exemplarisk och borde vara standard på restauranger av denna sort.

PIA

mer än ett år sedan

God mat till ett lågt pris o man blir mätt o det är man väldigt länge efter lunchen / middagen =) Superb till max ....

hp

mer än ett år sedan

förvisso är de kanske inte den mysigaste restaurangen man vart på, men priset och maten är mkt bra.. kanske man inte går hit om man ska ha en romantisk kväll,,, men med kompisarna innan eller efter bio eller till lunch så är det ovärderligt eftersom att det är överkommligt pris...Personalen är inte alls OTREVLIG... kanske lite stressade bara eftersom det alltid är så mkt folk där... det får man ta,, är ju där för att äta inte krama kockar och servitriser...ska dit idag...MUMS hungrig

besviken

mer än ett år sedan

Dålig service, otrevlig personal och smuttsig restaurang. Är det inte kladd över golvet, matrester på tallrik/bestick så är maten inte tillräckligt varm. Priset för maten är ok, men det smakar och ser ut därefter.

Tina Hultmark

mer än ett år sedan

Så fantastisk god buffé, prisvärt och ändå på kvällen och inte lunch.
Tråkig miljö dock.

Lillie

mer än ett år sedan

Jag blev överraskad när jag såg allt de hade att erbjuda. Mycket bra pris till riktig god mat. Rekommenderar starkt

Eva

mer än ett år sedan

Fin lokal, trevlig personal och en supergod buffé! Kan inte bli nöjdare än så!!

John H

mer än ett år sedan

Maten höll låg kvalitet, var tvungen att uppsöka
en toalett efter 15 min, magen börjad bubbla och knorra, åkte spårvagn hem, fick springa in i skogen
och sprutlacka träden.Maten var rena döden för min mage.

Citytaster

mer än ett år sedan

Stor buffe ja, men kvalliten är medel eller under.
Och, oförsvarligt dyrt!

Buffelunchen på vardagar går på inte mindre än 83 kr!!!
Och då spelar det ingen roll om du äter där, eller tar med dig maten i en form (formen är av standartstorlek och skall även rymma riset).
På helgen stiger givetvis buffepriset betydligt.
I övrigt ingår en mindre salladsbuffe. (dricka ingår ej)

Till detta skall nämnas att servicen och attetyden hos personalen är otroligt dryg, ointresserad och ibland till och med uppkäftig - vilket har fått mig att lämna lokalen innan jag ens hunnit beställa.

Inte långt från denna resturang, ligger en annan china krog. Motsattsen är slående!
Buffe med kvallite och stor smakupplevelse. Autentiska smaker.
Utbudet på varmrätterna i buffen är i stort sätt det samma. Men lägg till suchi buffe och en stor salladsbuffe till detta. Allt till ett pris.

Och vad är priset för allt detta?
65 kr för hämtbuffe (större form, med tre fack för mat. Separat form för ris, samt en mindre form för sallad).
70 kr för att äta där.

Ching Palace - skärp er!

Frida Karlsson

mer än ett år sedan

Jag och min man åt deras lunchbuffet som de har på helgerna och blev fruktansvärt dåliga i magen nästan direkt efteråt. Det började bubbla och göra ont och sedan diarré och annat hemskt. Varning - ät inte där!!!!

Magnus

mer än ett år sedan

Jag älskar de vitlökswokade ärtskidorna bäst :)

lena jansson

mer än ett år sedan

nej tack till buffe där man inte kan få smaka på det som var gott, tog slut hela tiden sa personalen men det måste de ju veta vilket som går bra väldigt måna om att få in gästerna och ta betalt direkt innan man fått maten,( förstår ju varför nu hade vägrat betala) för att vi sedan nästa ska fajtas om maten, gå inte på billig buffe det uselt där!!!

Lelle K

mer än ett år sedan

Var inne med min sambo för en bit mat för några veckor sedan. De hade buffé, men vi önskade något från menyn.

I stället för att ge oss service, stod 2 unga tjejer och en kille ur personalen och fnittrade en kvart vid buffébordet. En man med sällskap vid ett bord bredvid vårt, försökte påkalla uppmärksamhet men fick efter att ha viftat ca 10 minuter gå fram till den som stod vid kassan och be om att få notan.

Vi tröttnade och gick till en annan kinarestaurang där vi fick en helt annan service. Där det dessutom var färre som jobbade - mot fler kunder. Besök inte den här restaurangen!

Danne

mer än ett år sedan

Jag har varit på sämsta buffén i stan, Ching Palace tar priset. Jag har varit på många bufféer i GBG och detta var rent sagt kass. MIN REK, gå förbi.

Kent

mer än ett år sedan

Jag har ätit på en massa Kina restauranger och Ching Palace hade en av de sämsta bufféer jag ätit. Den enda smak som allt smakade var salt. De hade kanske en dålig dag men detta var andra gången jag åt här och maten var lika tråkig då.

PIA

mer än ett år sedan

Helt okey o god mat fin service men dom har fullt upp o kan inte alltid vara alla till lags ... alltså god mat för en liten summa så varför klaga ...sen é det omkostnader så dom kanske inte kan lägga ner massa pengar eller energi på lokalen .. JAG LOVAR JAG HAR SETT VÄRRE .....

BA

mer än ett år sedan

Perfekt lunchställe, mycket mat till jämförelsevis låga priser. Jag är ingen inredningsexpert, men nog borde det gå att göra lokalen lite mer inbjudande. En allmän reflektion, som inte bara gäller omdömen om Ching: Det är bra med kritiska röster, men de som bara levererar verbala spyor borde kanske fundera på sitt eget beteende. Och är det en tillfällighet att de som ropar högst ofta stavar sämre än lågstadieelever? Smuttsig ...!

Linda

mer än ett år sedan

Buffen är jättegod. Mycket att välja på till bra pris. Kostar ca 60kr inkl dricka under lunchtid annars ingår ingen dricka. Inte den bästa personalen alltid (förr han man inte lägga ner besticken innan dom var och frågade om man var klar). Ibland kan det vara lite halvhögljutt men den goda maten och priset kompenserar det

Johan

mer än ett år sedan

Vi var 4 stycken, + en kille på 1år.
Killen på 1år smakade majs och var då tvungen att betala, tycker det är sorgligt att servicen är så pass låg.

Kommer aldrig sätta min fot där igen och alla jag möter kommer jag att förklara vilket fruktansvärt ställe det är.