Se på karta

ce-märkning 

gav 117 företag inom detta område

Svenska institutet för standarder, SIS

Stängt

Solnavägen 1E11365 Stockholm
logo

SIS driver och samordnar standardiseringen i Sverige. SIS är medlem och representerar Sverige i den europeiska standardiseringsorganisationen CEN och den globala organisationen ISO. Det betyder att när du är med i SIS är du även med och driver utvecklingen internationellt inom ditt område.

Jimec AB

Plastgatan 1253155 Lidköping
logo

Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner och förpackningsmaskiner. Hydraularbete och komponenter.

Elsäkerhetsverket

Stängt

Södra torget 368131 Kristinehamn
logo

Elsäkerhetsverkets uppdrag är att arbeta för hög elsäkerhet och för att elektriska utrustningar inte ska störa varandra. Vår vision är trygg och störningsfri el.

Time it AB

E A Rosengrens gata 1542131 Västra Frölunda
logo

Installationssamordning och samordnad funktionsprovning. Planera, styra samt ha en övervakande funktion under byggprocessen. Vi produktionsplanerar projekten med ambitionen att det inte skall vara fler än två yrkeskårer på samma yta som ett led till en bättre arbetsmiljö.

InPro Installationsconsult AB

Stängt

Honnörsgatan 135236 Växjö
logo

Verksamheten startade den 1 augusti 2002. Företaget ägs av Tony Timm. Vi är idag sex medarbetare, fördelat på VVS-teknik fem personer och ekonomi/administration en person. InPro Installationsconsult AB är en komplett rådgivare inom installationssystem VVS, Kyla, Styr- och Övervakning. Vår målsättning är att driva konsultverksamhet med hög kvalitet och uppfattas som en profesionell samarbetspartner.

Sysmec AB

Kungsgatan 44A34131 Ljungby
logo

Vi utvecklar, konstruerar, tillverkar och driftsätter maskiner och utrustningar för industriell automation.

CE-Assistans Sverige AB

Måsvägen 724232 Hörby
logo

CE-Assistans Sverige AB är ett konsultföretag som arbetar med Installationsledning, arbetsmiljö inom byggprojekt samt CE-märkning.Vi har arbetat med EU:s maskindirektiv sedan det infördes i början 1990-talet.Vi leder och/eller medverkar i hela CE-märknings-processen med sammanställning av teknisk tillverknings-dokumentation, riskbedömning, riskhantering, etc.Vi håller även utbildningar i CE-märkning.

EPN Solutions AB

Karl Grankvist väg 1C94152 Piteå
logo

EPN Solutions (Engineering Project North) är ett ingenjör-, tjänste- och entreprenadföretag inom processindustrisektorn bestående av flera små och medelstora företag i samverkan.Vårt kunderbjudande kan sammanfattas i ett enda ord: helhetsansvar.

Höga Kusten Teknikresurs AB

Svartnora 80387294 Sandöverken
logo

Vi arbetar med maskinkonstruktion, produktutveckling & projektledning. Vi omvandlar Er idé till färdig produkt. Vi erbjuder även tjänster inom design & visualisering & sedan flytten till nya lokaler 2012 har vi även en egen special- & prototypverkstad.

Intertek

Torshamnsgatan 4316440 Kista
logo

I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till Intertek för att säkerställa att deras produkter, processer och system håller hög kvalitet och är säkra att använda.

Salwéns Ingenjörsbyrå

Olofsdalsvägen 1530241 Halmstad
logo

Med över 60 år i branschen med inriktning på besiktningsverksamhet och kontroll av konstruktioner vågar vi på Salwéns Ingenjörsbyrå påstå att vi har en gedigen erfarenhet och ett brett kunnande inom området hissar och lyftdon.

Jan Linders AB

Stängt

Bror Nilssons Gata 441755 Göteborg
logo

Jan Linders AB är verksam med provning inom EMC, LVD, RED, fordonskomponenter, militärt mm.Vi utför ce-märkning, undersökande provning och analys. Omsättningen är 4,4 milj kronor.

CHM Maskin AB

Joelsgatan 1838234 Nybro
logo

Vi är problemlösare inom industriell automation. Alla produkter levereras med fullständig teknisk dokumentation och CE-märkning.

Schmersal Nordiska AB

Stängt

F O Petersons gata 2842131 Västra Frölunda
logo

Schmersal utvecklar-, producerar- och marknadsför komponenter-, tjänster- och system för maskinsäkerhet. I nära samarbete med våra kunder erbjuder vi skräddarsydda maskinsäkerhetlösningar för att öka produktiviteten i industrin. #nl# #nl#Våra produkter skall därigenom öka konkurrenskraften samt bidra till en säkrare arbetsmiljö.

Svensk Konstruktionstjänst AB

Stängt

Gustav III:s boulevard 50A16974 Solna
logo

SVEKON - FÖR EN BÄTTRE MORGONDAG Vi är en ingenjörsbyrå. Som sådan är vi alla olika med varierande expertiser och bakgrunder. Det är vad som gör oss starka. Genom att utveckla och utvecklas tillsammans – både med varandra och med våra kunder – kan vi skapa lösningar i absolut världsklass. Men även om vi alla kommer från olika håll är vi förenade i samma mål: att med innovation skapa en bättre morgondag. Står du inför en utmaning? Låt oss möta den tillsammans. Vï på Svekon brinner för utmaningar, oavsett om det gäller produktutveckling, tekniskt stöd – eller till och med leverans av en färdig lösning. Vi älskar också att förverkliga idéer.

Timmele Takstolsfabrik AB

Stängt

Gunnarsgårdsvägen 1252372 Timmele
logo

Vi är ett företag som specialiserat oss på att tillverka takstolar för den svenska marknaden. #nl#För oss är inte takstolar en bisyssla, vilket innebär att vi alltid strävar efter att vara bäst i allt, från konstruktion och tekniska lösningar på komplicerade tak till att leverera rätt saker i rätt tid. #nl#Vi tar ett helhetsansvar för ert tak, balkar, avväxlingar, kortlingar och givetvis att alla takstolar är med i leveransen och inget skall justerkapas på plats.

Svensk Konstruktionstjänst AB

Stängt

Borganäsvägen 4278433 Borlänge
logo

Sedan starten 1971 har vi varit en ingenjörsbyrå med inriktning mot mekanik, som efter drygt 3000 utvecklingsprojekt samlat på oss kunskap och skapat egna unika verktyg, metoder och processer. Vår expertis är framför allt inom tre områden, produktutveckling, automation och försvar & säkerhet.

Miljö och Säkerhetsteknik I Lunden, AB

Lunden GÄRDET 167398 Koppom
logo

Vi utför alla typer av bullerutredningar, t.ex. externbuller internt industribuller och byggakustik arbetsmiljömätningar som damm/kvartsmätning. Vi kan erbjuda: utbildningar inom Personsäkerhet industri, Användning av motorsåg, m.m Kontrollansvar enl PBL.

Shortlink AB

Hamntorget 165226 Karlstad
logo

ShortLink är ett kompetenscenter med fokus på utveckling av strömsnål elektronik för trådlös kommunikation och portabla produkter. På uppdrag av våra kunder, och med över 20 års erfarenhet, tar vi fram de mest optimala lösningarna för varje enskilt uppdrag.ShortLink-gruppen består av två systerbolag – ShortLink AB som fokuserar på R&D respektive ShortLink Compliance AB som ägnar sig åt provningsverksamhet i eget Testcenter.

Spektrakon AB

Viktoriaesplanaden 3C89139 Örnsköldsvik
logo

Spektrakons affärsidé är att erbjuda kvalificerade tekniklösningar som integrerar produktutveckling, produktionsutveckling och teknikinformation. Detta gör att vi bidrar till våra kunders ökade konkurrenskraft.

JAR Luftvård AB

Saxgatan 864430 Torshälla
logo

JAR Luftvård AB bildades år 1984 och arbetar inom branschen för ventilation och luftvård. Kontor och tillverkning finns i Torshälla, utanför Eskilstuna.Vi har under mer än 20 år arbetat med tillverkning och försäljning av oljedimavskiljare, stoftavskiljare, filter och allmänventilation.För oss gäller det att se möjligheterna i tekniken och med ett bra kunnande och lång erfarenhet hitta den bästa lösningen för Er.Vi bistår våra kunder hela vägen, från idé till färdig produkt.

Maskin & Processäkerhetsanalys Mpsa AB

Tidafors 34665598 Molkom
logo

Gustavsson El & Automation AB

Svensbyn 10667295 Årjäng
logo

Gustavsson El & Automation har sitt säte i södra Värmland, närmare bestämt Årjäng. Här ifrån tar vi oss an uppdrag över hela Värmland med omnejd. Så oavsett om du bor i Karlstad eller på annan ort så kan du få hjälp av våra elektriker, servicetekniker och industrielektriker. För oss spelar det mindre roll om du som privatperson eller företag är tar del av våra tjänster, vi garanterar alltid ett arbete genomfört med noggrannhet och kvalitet. Alla våra medarbetare är utbildade elektriker och besitter kunskapen för att kunna utföra mer komplexa uppdrag. När du vänder dig till oss så är det du själv som bestämmer i vilken omfattning du vill att vi ska hjälpa dig. Utöver fokus på kvalitet och noggrannhet så är vi ett företag som ser till att föra en god dialog med våra kunder och bidra med ett trevligt bemötande genom hela arbetsprocessen. Du kan alltid känna dig trygg när du anställer oss, vi lämnar aldrig någonting ogjort. Vi arbetar med allt inom el både på installationsidan och industrisidan.

PM Technology AB

Stängt

Lynga 10231198 Glommen
logo

BMG TRADA Certifiering AB

Fjordvägen 4543650 Hovås
logo

Vi hjälper dig att förbättra dina processer genom att peka ut risker och möjligheter och visa hur du kan spara råvaror och resurser. Vi utmanar dig att skapa verktyg för att öka både konkurrenskraft och lönsamhet. På riktigt.