Om CE-Assistans Sverige AB

CE-Assistans Sverige AB är ett konsultföretag som arbetar med Installationsledning, arbetsmiljö inom byggprojekt samt CE-märkning.Vi har arbetat med EU:s maskindirektiv sedan det infördes i början 1990-talet.Vi leder och/eller medverkar i hela CE-märknings-processen med sammanställning av teknisk tillverknings-dokumentation, riskbedömning, riskhantering, etc.Vi håller även utbildningar i CE-märkning.

CE-Assistans är ett konsultföretag som främst arbetar med produktsäkerhet och arbetsmiljö. Vi har arbetat med EU:s maskindirektiv sedan det infördes i början 1990-talet och med EU:s direktiv för medicintekniska produkter sedan 2005. I samarbete med Boverket har vi arrangerat seminarier om CE-märkning av byggprodukter.

Vi leder och/eller medverkar i hela CE-märknings-processen med sammanställning av teknisk tillverknings-dokumentation, riskbedömning, riskhantering, etc. Ofta utbildas företagens personal samtidigt som CE-märknings-processen gås igenom.

Bland kunderna finns alla kategorier av företag, stora internationella såväl som små nationella.

Under senare år har vi också hjälpt företag att följa de tekniska regelverken på några utomeuropeiska exportmarknader, t.ex. Australien och Nya Zeeland.

CE-Assistans Sverige ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

CE-Assistans Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnCe-Assistans Sverige AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande24.09.2015
Org.nr:5590277827
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71200 Teknisk provning och analys

Exekutiva befattningar/Administration

Anette Marie-Louise ÅkessonLedamot
Sten Michael SvanbergSuppleant