Om Carnila AB

Carnila AB

Carnila AB i Ludvika är ett företag som specialiserat sig på att sälja nästan nya Mercedes-Benz Transport och personbilar samt Volkswagen transportbilar.

Carnila AB grundades 1999 av Lars Andersson.

Vi levererar fordon till både företag och privatpersoner. Vår serviceavdelning kompletterar våra säljare och hjälper Er med service, underhåll, skador under ditt fordons livslängd.

Som medlem i Motorbranschens Riksförbund och Biluthyrarna Sverige ger vi våra kunder ökad trygghet vid köp och reparationer samt vid uthyrning av fordon.

Carnila AB har ett av Sveriges bredaste sortiment av transportbilar.

Vi tar hand om finansieringen av din bil

När du hittat bilen hjälper vi dig med finansieringen. Att finansiera sin bil är enkelt. Carnila hjälper dig med allt det praktiska.

Oftast får du kreditbesked medan du väntar. Finansiering erbjuds i form av leasing eller avbetalning. För att garantera bästa möjliga finansieringsvillkor har vi samarbetsavtal med både Santander Consumer Bank, Handelsbanken Finans, DnB Finans.

Hyrbilar för alla tillfällen

Vi erbjuder uthyrning av transportbil, lastbil, flyttbil och minibuss. Vi har ett brett sortiment av skåpbilar som är lämpliga för t ex flytt och distribution. Hos oss kan du långtidshyra lastbil allt från ett dygn till ett år.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Carnila AB Bilhandlare, Ludvika - 1
  • Carnila AB Bilhandlare, Ludvika - 2
  • Carnila AB Bilhandlare, Ludvika - 3
  • Carnila AB Bilhandlare, Ludvika - 4
  • Carnila AB Bilhandlare, Ludvika - 5
  • Carnila AB Bilhandlare, Ludvika - 6
  • Carnila AB Bilhandlare, Ludvika - 7
  • Carnila AB Bilhandlare, Ludvika - 8

Carnila AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnCarnila AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.09.1999
Org.nr:5565747911
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 77110 Uthyrning och leasing av personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Pernilla Birgitta AnderssonLedamot
Alice Tollie Linnea AnderssonSuppleant
Anders Mattias EricsonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Carnila AB

Double Sheep Miljardären

mer än ett år sedan

Här lyckas jag gång på gång köpa bilar som är nästan nya med hur mycket knappar och spakar som helst men till en bråkdel av nypriset.

Korta leveranstider och inget krångel.

Jag har handlat årligen sedan 2008 och ser ingen som helst anledning att inte fortsätta med det.

Nöjd Kund

mer än ett år sedan

Köpte en beg bil av Carnila i höstas, tyvärr visade den sig ha ett antal "dolda fel" som jag som mer eller mindre okunnig inte upptäkte förrän efter köpet. Lars på Carnila har tagit dett fulla ansvaret för att detta blir löst på ett alldeles utomordentligt sätt, förmodligen långt över vad har skulle behöva enl gällande regler. Det är vad jag kallar kundvård.
Det råder ingen tvekan om vart jag vänder mig nästa gång det år dags att byta bil.
Jag kommer att rekomendera Carnila till Alla.

Anonym

mer än ett år sedan

Dåligt är att deras bílar som till 95% är importerade saknar utrustning anpassad till svenska marknaden, vilket jag ej blev informerad om. En bil jag köpte hade så mycket fel, den auktoriserade verkstaden för märket hade aldrig varit med om liknande.
Säljaren var dock ganska trevlig men jag kommer vända mig till auktoriserad handlare i fortsättningen.

Svar från företaget

Det är ren lögn Herr anonym kommer med. Naturligtvis har vi fordon med låg utrusningsnivå fast med ett pris som gör det attraktivt för många av våra kunder. Så många mil för den minsta slanten är kravet från många av våra kunder. Sen är det nog som så att av våra ca 100fordon i lager så är nog 95 att betrakta som mkt välutrustade. Sen vill jag avsluta med informationen att Carnila AB är ett MRF anslutet företag. Vad det i praktiken innebär får du själv försöka läsa dig till.
Lars Andersson
Carnila AB

Funderar på ARN

mer än ett år sedan

Köpte nyligen en begagnad bil från företaget. Bilen var inte städad och ingen översyn av bilen hade gjorts. Instruktionsboken hittades under förarsätet tillsammans med glasspinnar och chokladpapper. Försäljaren själv visste inte alls var den kunde vara. Företaget utlovade dessutom mer i annonsen, som sedan inte medföljde vid köpet. Bara en massa krångel. De håller sig inte till lagen om en bilförsäljares skyldigheter.

Svar från företaget

Läser med stor förvåning detta inlägg från dig , vem du nu är. Har du synpunkter på något ber jag dig kontakta oss för lösning av detta problem. Ingen av oss på Carnila AB vet vad detta gäller.

Mvh Lars Andersson/Carnila AB