Om Capio Ögon

Har du problem med dina ögon? Ring oss, vi hjälper vi dig med allt från synfelsoperationer och gråstarroperationer till ögonsjukdomar. Vill du korrigera ditt synfel i samband med gråstarroperationen kan vi även hjälpa dig med det.

Ögonmottagning

Till oss kan du söka dig för problem som t ex irritation i ögonen, förändringar i gula fläcken, undersökningar för grön- och gråstarr, operation av gråstarr, behandling av efterstarr m.m. Vi har avtal med VGR och Region Halland, vilket innebär att när du kommer till oss som landstingspatient betalar du vanlig patientavgift. För att bli regionpatient hos oss krävs det att du först står i kö för vård vid regionens egna ögonmottagningar och därefter kan din remiss och/eller journal skickas vidare till oss via vårdgarantiservice eller ditt valfrihetskansli. Du kan även söka vård direkt till oss, även utan remiss, om du vill betala privat.

Synfelsoperationer

För dig som vill slippa glasögon och linser eller lider av ålderssynthet är en synfelsoperation ett mycket gott alternativ.

Vi har olika behandlingsmetoder beroende på vad du har för synfel och din ålder. För dig som är 45+ är det oftast aktuellt med en linsbytesoperation.

För att få reda på om just dina ögon passar för en synfelsoperation görs en förundersökning där du träffar en specialutbildad optiker som undersöker dina ögon och informerar om lämplig behandlingsmetod och svarar på dina frågor.

Gråstarr är världens vanligaste operation

De flesta äldre drabbas förr eller senare av grå starr eller katarakt som sjukdomen också kallas. Idag behöver detta inte medföra några större problem för den drabbade eftersom gråstarr oftast kan opereras med mycket gott resultat. För att minska synproblemen för patienten och samtidigt minska risken för komplikationer bör inte operationen skjutas upp. En gråstarroperation är idag världens vanligaste operation, bara i Sverige görs det ca 130.000 gråstarroperationer per år, varav Capio Ögon utför ca 20% av dem.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Göteborg - 1
  • Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Göteborg - 2
  • Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Göteborg - 3
  • Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Göteborg - 4
  • Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Göteborg - 5

Capio Ögon, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnCapio Medocular AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.05.1985
Org.nr:5562599430
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall50000 - 99999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus, 47999 Övrig detaljhandel ej i butik

Exekutiva befattningar/Administration

Malin Victoria BohlinOrdförande
Malin Victoria BohlinLedamot
Karl Arne Johansson BäckgrenLedamot
Jens JohnssonLedamot
Anette U M Wennerberg JohanssonExtern verkställande direktör
Alexander Lars RydholmExtern firmatecknare
Linda Elisabeth SallanderHuvudansvarig revisor

Omdömen om Capio Ögon

Monica Ramsvik

mer än ett år sedan

Var jätte bra, men undrar nu om jag vill undersöka om jag fått eftersatt vad det kostar

Alona Zhezherun

mer än ett år sedan

Detta är den värsta kundservice som jag någonsin upplevt.
Omöjligt att boka en tid, de säger att det finns tid men efter 10 minuter de säger att det är bokad för en annan person. Min känsla är att de inte vill ha kunder.

Anna

mer än ett år sedan

Dåligt, nonchalant bemötande. Fick inget intryck av engagemang över huvudtaget. Väljer en annan ögonläkare nästa gång.

Svar från företaget

Hej Anna!
Oerhört tråkigt att behöva läsa detta. Vi tar omgående upp detta internt. Tack för dina synpunkter. Du får gärna kontakta mig direkt om du vill. /Jeanette Lindahl, marknadsansvarig.

Elzbieta Johansson

mer än ett år sedan

Jag förstår att mina andra ögonsjukdomar inte försvinner när jag opererade för gråstarr. Men som jag beskrev så kan jag efter denna operationen inte längre se på nära håll. Jag fick inte information om att allt skulle bli tvärt emot hur det var tidigare. Väldigt besviken på hela processen.

Roland

mer än ett år sedan

Har varit i kontakt med de två läkare som brukar nämnas i deras reklam. Båda skötte sig perfekt. Bo som var den som gav råd innan jag bestämde mig för nya linser gjorde ett bra jobb att förklara både för och nackdelar.

Mitt i "livet"

mer än ett år sedan

De är inte så proffsiga som de utger sig för att vara. Man är inte i trygga händer. Åsamkade mig en skada som de inte kan reparera. Dåligt och knappt bemötande efteråt.
Ångrar mig varje dag pga mitt nya inskränkta liv med ständig värk i ögat, huvudvärk och delvis dimmig och oskarp syn.

Svar från företaget

Verkligen tråkigt att höra att du varken tycker att du ser bra eller att du bra bemötande. Tyvärr kan man aldrig garantera ett visst operationsresultat, men bemötandet ska ALLTID vara gott och respektfullt. Hör gärna av dig direkt till oss (eftersom du är anonym) så vi får höra om det går att göra något ytterligare. Mvh Jeanette Lindahl, marknadsansvarig