Om Cactuz

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Cactuz, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLinus Cafe Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande06.12.2010
Org.nr:9697529858
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Abdurrahman KartalBolagsman
Hasan KartalBolagsman

Omdömen om Cactuz

Håkan Gustafsson

mer än ett år sedan

Jag o en polare åt carbonaran igår och det var extremt mkt svartpeppar i bådas, så mkt att det inte gick att äta utan att ha i all sallad och dricka vatten konstant. Inte heller en stor portion.. (som tur var?) Okej bemötande från personalen i restaurangen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tråkigt bemötande, ställer man sig i fel kö (eftersom det inte finns några instruktioner) så känner man sig besvärlig och i vägen.
I början gick det an eftersom salladen var rätt god, trots det höga priset. Men efter flera besök som gett dålig magkänsla kommer jag inte att gå tillbaka. Har även fått hår i maten.

Eva

mer än ett år sedan

Jag älskar cactuz sallader, dock drar jag mig för att gå dit då personalen inte är trevlig ( Tjejerna som jobbar där är toppen). Man känner sig som om man stör, och är besvärlig. Hade velet ge en 5 a i omdöme, men det blir bara en 3 pga bemötandet.
Vill du ha en god och matig sallad, så köp den från Cactuz. Men tro inte att du får ett leende på köpet :(

Anonym användare

mer än ett år sedan

Kycklingsalladen var oätbar. Ni var bättre förr..

Jörgen Ek

mer än ett år sedan

Lite ont om platser kan vara fullt. Avhämtning +!!

Klara

mer än ett år sedan

Måste säga att det här cafe/ restaurangen var kanon! Otrolig fina sallader till ett bra pris, då man får otroligt mycket för pengarna.
På cafesidan fanns även ett brett utbud och det såg inbjudande ut. Lokalen har även renoverats sedan sist vi var där. (2år sedan). Kan starkt rekommendera detta stället.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Kyckling salladerna är fantastiskt goda och det är mycket bra att man får välja helt själv vad man ska ha i salladen. Dock är det ganska dyrt, personalen lyssnar/förstår inte vad man vill ha. Tycker de som jobbar där är ganska sura av sig och man får inte ett glatt och trevligt bemötande. Men när jag har bråttom så är det jätte bra att jag kan slänga mig in över tröskeln och ta med mig en sallad!

Lisa

mer än ett år sedan

Sedan de öppnade har dom gått ner sig mycket, både personal och mat. Personalen är otrevliga och grönsakerna är inte fräscha. Rekommenderar inte

Mirre

mer än ett år sedan

Varför blir de alltid sämre när de byter ägare, förr fick man perfekt service - godaste kaffet i stan - bästa salladen - mysigt och trevligt rent och snyggt.
Jag äter där ibland men inte lika ofta tyvärr....

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

05221755005-221 75 50052-21 75 500522-175 50