Om företaget

Vi är fyra delägare med kompetens inom olika områden. Olle Dahlberg, Daniel Kindblad, Pierre Brockmann och Camela Storfält. Vår vision är att erbjuda våra kunder bra råd och stöd men också att vara drivande i frågor som rör...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0302-719...
Adress

Göteborgsvägen 4

44330 Lerum

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

C/o Color Färgaffär, Lerum - 1
C/o Color Färgaffär, Lerum - 2
C/o Color Färgaffär, Lerum - 3

Om oss

Vi är fyra delägare med kompetens inom olika områden. Olle Dahlberg, Daniel Kindblad, Pierre Brockmann och Camela Storfält. Vår vision är att erbjuda våra kunder bra råd och stöd men också att vara drivande i frågor som rör hållbarhet och miljö.

Vårt sortiment är anpassat till både hobbymålare och proffs.

Färger

I vårt sortiment finns fasadfärg, fönsterfärg, träolja, putsfärg, väggfärg, takfärg och lackfärg. Plus en massa specialfärger för besvärliga ytor. Vi delar också gärna med oss av tips om färgsättning. Titta på våra färgprover och färgkartor om du vill ha hjälp att välja färg för just ditt projekt.

Rådgivning

Vi som arbetar på c/o Color är färgexperter och hjälper till redan från början när ett projekt planeras. Vår ambition är att du som kund ska känna dig trygg med de val du gör tillsammans med oss, i små och stora projekt.

Sortiment

Våra huvudleverantörer av färg är Caparol och Jotun. I vårt sortiment finns även tapeter, verktyg, rengöringsprodukter och diverse tillbehör.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

C/o Color

Omsättning

4 087 tkr

Vinstmarginal

3.80 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från C/o Color finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

c/o color Färgfabriken Lerum AB

Org.nr:

5565987376

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47523 Färghandel

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

10.10.2000

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

030271962

03-027 19 62

030-27 19 62

0302-719 62