Se på karta

byggstäd 

gav 23883 företag inom detta område

(5)

Gyllerogatan 123351 Svedala
logo

Vi är städföretaget som fixar det du inte får tid till i din vardag. Vi erbjuder ett stort utbud av olika tjänster och har med all säkerhet en lösning som passar just dig eller ditt företag.

Lye Rotarve 92662361 Stånga
logo

Vi vill vara företaget för ditt hem och för din trädgård. Vi hjälper dig att planera, anlägga och sköta din gröna oas efter dina önskemål. Därtill utför vi även hushållsnära tjänster som städ och fönsterputsning. Med professionalism, noggrannhet och 100 % kundnöjdhet i fokus är vi din kompletta hjälp i vardagen. Välkommen att kontakta oss för mer information!

(4.33)

Tuvanvägen 2679232 Mora
logo

Ett modernt städbolag med ett utvecklat kvalitetstänk. Vi sätter en stor ära i att uppfylla dina önskemål. Vi erbjuder städ och servicetjänster för både privatpersoner och företag, alltid med ambitionen att hitta rätt upplägg och servicenivå för just ditt behov.

Hugo hedströms väg 878172 Borlänge
logo

Vi är en trygg leverantör inom flytt, städ, förråd och monteringMontrab AB levererar kvalitativa tjänster inom flytt, städ, montering och magasinering i hela Sverige. Vår strävan är att du som kund alltid känna dig trygg och nöjd när du anlitar oss. Vi har lång erfarenhet inom branschen och levererar alltid med högsta kvalitet vare sig du är privat – eller företagskund. Samtliga tjänster inom flytt, städ, montering – och förråd är utformade och utvecklade tillsammans med er, våra kunder

Mäster palms väg 557255 Oskarshamn
logo

En städfirma med kvalificerad personal och med ambitionen att erbjuda hög kvalitet, effektivitet och god service. Välkommen!

Skogsklövervägen 157250 Oskarshamn
logo

Vi erbjuder en stor variation av professionellt utförda städtjänster. Lång och bred erfarenhet. Även viss renovering. Välkomna.

Fabriksgatan 631130 Falkenberg
logo

Vi erbjuder: - Flyttstäd - Hemstäd (RUT-avdrag 50%) - Byggstäd - Bodstädning - Trappstäd - Fastighetsservice - Kontorsstäd - Flytthälp

Norra Oskarsgatan 1258273 Linköping
logo

(Tidigare Team Håkan Städare) Vi utför alla typer av städ och servicetjänster för er arbetsplats där vi skräddarsyr tjänsterna helt efter era önskemål och verksamhetens behov. Tillsammans med er gör vi ett städschema där ni bestämmer vad ni vill ska uppnås av våra tjänster och i vilken frekvens. Lokalvården utförs alltid samma veckodag och tid som passar er och alltid med samma upplärda personal. Kontakta oss via telefon eller mail så ser vi över just ert behov!

Milpålegatan 341264 Göteborg
logo

Renahus är ett familjeägt städbolag i Göteborg med omnejd.Vårt största mål är att göra våra kunders vardag lite enklare genom att erbjuda attraktiva städtjänster för företag och för privatpersoner till rimliga priser.Alla städningar utförs med kvalitet och självklart en garanti så att du som kund känner dig trygg med ditt val.Vad säger våra kunder? https://www.reco.se/renahus-i-goteborg-abHör av dig till oss för en kostnadsfri offert!Välkommen till oss ❤

Äskemovägen 18, 929493 Sölvesborg
logo

Vi tillhandahåller allt inom städ och trädgårdsbaserade tjänster åt privatpersoner, företag samt Brf. Välkommen med din offertförfrågan.

Vitberget 4194295 Vidsel
logo

Här kan du bland annat få hjälp med: Flyttstädning - Veckostädning - Fönsterputs - Golvvård - Byggstädning - Trädgårdsplanering - House-checking. Varmt välkommen!

Erik dahlbergs gata 8B25438 Helsingborg
logo

M Dasilva Städ är ett familjeföretag som utför städning till såväl företag som privatpersoner.För oss är det viktigt att alltid sträva efter att ha en god kontakt med dig som kund vilket också avspeglar sig i sättet vi arbetar på.Pålitlighet och noggrannhet är våra ledord och vårt mål är att du som kund ska bli nöjd!

Högsvägen 1466641 Billingsfors
logo

(5)

Fäladsgatan 729159 Kristianstad
logo

Städproffsen är ett allserviceföretag baserat i Kristianstad, hässleholm Sjöbo, Sölvesborg, men vi är verksamma i hela Södra Sverige.Det våra kunder uppskattar mest är vårt breda utbud av tjänster. Vi kan till exempel hjälpa er med allt från hushållsnära tjänster till att måla om huset eller sköta om er trädgård. Kontorsstäd och flyttstädning är också två uppskattade tjänster för att nämna några.

Södra Långebergsgatan 2043632 Askim
logo

Sisjön Städservice AB är ett komplett städföretag med fokus på kund, kvalitet, medarbetare och miljö.Vi tillhandahåller professionella städtjänster för både hem och företag. Vi erbjuder olika typer av städning, såsom vanlig städning, djupstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi erbjuder även specialiserade tjänster, såsom mattvätt, golvpolering och möbelstädning.

Björkvägen 279023 Svärdsjö
logo

Välkommen till Svärdsjö Städ och Fastighetsservice ABDin lokala städ- och fastighetsservice i södra Dalarna. Vårt kontor finns i Svärdsjö men vi åtar oss uppdrag inom hela södra Dalarna. Vi erbjuder både företagsstäd och städ till privatpersoner.

(5)

Sellerigatan 1222478 Lund
logo

Städproffsen är ett allserviceföretag baserat i Kristianstad, hässleholm Sjöbo, Sölvesborg, men vi är verksamma i hela Södra Sverige. Det våra kunder uppskattar mest är vårt breda utbud av tjänster. Vi kan till exempel hjälpa er med allt från hushållsnära tjänster till att måla om huset eller sköta om er trädgård. Kontorsstäd och flyttstädning är också två uppskattade tjänster för att nämna några.

(4.17)

Södra Långebergsgatan 2843632 Askim
logo

Vi är en av Västsveriges och Göteborgs största och äldsta flyttfirmor med anor sedan 1946. Med moderna fordon från 12 till 60 m3 och erfaren personal löser vi de flesta uppdrag snabbt och effektivt. Vi erbjuder alla inom flyttbranschen förekommande tjänster till både privatpersoner och företag.Vi är auktoriserade av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, har kollektivavtal, yrkestrafiktillstånd och ansvarsförsäkring. Vi följer Bohag 2010, Kontor 2003 och Alltrans 2007.

Långmorvägen 1778091 Sälen
logo

Vi erbjuder städtjänster året runt i hela Malungs-Sälens kommun.

Stadiongatan 6521762 Malmö
logo

Nord Clean är Skånes städfirma! Nord Clean erbjuder hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, fönsterputs, byggstädning, visningsstädning, m.m. Med oss har du möjlighet till ett kvalitetsfyllt familjeliv. Kontakta oss för offert på skräddarsydd städtjänst efter hushållets behov. Gör livet enklare med Nord Clean!

Storgatan 4991931 Åsele
logo

Vi driver ett företag som tillhandahåller städtjänster och alla hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städtjänster för både privatpersoner och företag. Vi är en modernt och progressiv städfirma som levererar städtjänster på allas villkor.

Vi är en pålitlig och lyhörd städfirma med mångårig erfarenhet inom städ som vill underlätta i din vardag eller företagande. Vi finns för att kunna erbjuda dig precis den städhjälp du behöver. Med oss kan du känna dig trygg genom hela städprocessen då vi ser till att din städning blir både smidig, kostnadseffektiv och utfört med kvalitet. Kontakta oss för allt från hemstäd och fönsterputsning till fönsterputsning i Karlstad så att du kan fokusera på annat!

Långängsgatan 21A60361 Norrköping
logo

Vi är ett miljövänligt städbolag som erbjuder alla olika typer av städning, både inomhus som utomhus. När vi städar använder vi oss enbart av 180 grader varm vattenånga utan några kemikalier eller rengöringsmedel.

Viskastigen 2643267 Veddige

Ett företag med lång erfarenhet och bra utbildning i branschen.* Städ Lokalvård* Allt inom städning* Bra kvalitet* Duktig personal med utbildning* Bra pris* RUT

Visselmyravägen 759175 Borensberg
logo

Visselmyra fastighets AB/Carutcha, din kompletta städfirma för dig som företag och kontor. Vi erbjuder allt från golvvård, fönsterputsning till en heltäckande kontorsstädning. Vi utgår från Borensberg men hjälper dig i Linköping med omnejd. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!