Se på karta

byggnadsteknik, samhällsplanering malmö 

gav 1563 företag inom detta område

här!

Pildammsvägen 6B21146 Malmö
logo

Arkitekter och konstruktörer som förverkligar en mer hållbar framtid genom att arbeta helt integrerat.

FSD

Fredsgatan 1121212 Malmö
logo

FSD är ett utpräglat konsulterande företag med kompetenser inom brandskydd, riskhantering, krishantering och tunnelsäkerhet. Vi arbetar med att utforma säkerheten i samhället så att liv, egendom och miljö skyddas på ett kvalificerat sätt.

Tyréns Sverige AB

Isbergs gata 1521119 Malmö
logo

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Kontek Byggnadsprojektering

Höjdrodergatan 321239 Malmö
logo

Hej! Välkomna att kontakta oss om ni behöver hjälp med: o Bygglovsritningar, Industri och bostad o Konstruktionsritningar, Industri och bostad o Dimensioneringsberäkningar, Industri och bostad o Kostnadskalkyler i Wikells o Kvalitetsansvarig enl. PBL o Besiktningar o Rekonstruktionsbeskrivningar (brandskador etc.)

Energi- & Klimatkontroll Skåne AB

Svenshögsvägen 6B23238 Arlöv
logo

Vi hjälper dig med energibesiktningar, energianalyser och att upprätta energideklarationer. Vi utför även uppdrag för att upphandla energientreprenader.

Structor Bro och Anläggning Malmö AB

Rundelsgatan 1621136 Malmö
logo

Vi är specialister på byggnadsverk såsom broar och andra tyngre anläggningar. Vi arbetar i både med tidiga skeden såsom utredning mm och i detaljprojekteringsskede där vi tar fram konstruktionshandlingar. Vi utför även inspektioner.Exempel på uppdrag:- Utredning- Projektering- Framtagande av konstruktionshandlingar- Granskning av handlingar- Broinspektion

Mcon AB

Esplanaden 1123439 Lomma
logo

Plikt- och prövningsverket

Norra Vallgatan 10021122 Malmö
logo

Totalförsvarets plikt- och prövningsverk, Plikt- och prövningsverket, är en expertmyndighet inom totalförsvarsområdet och lyder under Försvarsdepartementet. Myndighetens huvuduppgifter är att mönstra och skriva in totalförsvarspliktiga till grundutbildning med värnplikt samt att bemanna krigsorganisationen. Åt andra myndigheter genomförs prövningar för urval för yrken och utbildningar med särskilda krav som handlar om trygghet och säkerhet i det svenska samhället.

Byggbesiktning Martin Hollmann AB

Erikstorpsgatan 2021754 Malmö
logo

B M H AB är din partner i Skåne för professionellt utförda tjänster och personlig service. Vi bedriver ett flertal tjänster som överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar, statusbesiktningar, kontrollansvarig enligt PBL (Plan- och Bygglagen), byggarbetsmiljösamordning (BAS-P) samt skadeutredningar. Vi erbjuder våra tjänster för alla typer av byggnationer och projekt, allt från småhus till flerfamiljs-, kontors- och industribyggnader.

Malmö Maskin AB

Kantyxegatan 2321376 Malmö
logo

Sedan 1923 har vi arbetat med produktionsverktyg i vår del av Sverige. Det är en så lång tidsrymd att man tycker sig förflyttad till industrins barndom då man tittar i våra gamla kataloger. En unik kompetens har vi i bagaget, hur man undviker misstag, under de här åren bör vi nämligen redan hunnit göra de allra flesta!

Byggnadstekniska Byrån

Neptunigatan 4221118 Malmö
logo

Vi är specialister inom: byggnadskonstruktion, byggteknik, geokonstruktion och geoteknik.

Höllvikens Glasmästeri & Inramning

Falsterbovägen 5023651 Höllviken
logo

Välkommen till Höllvikens Inramning & Glas!Vi utför inramningar, byte av isolerglas i dörr och fönster, renovering av fönster, tillverkning av speglar.

SECON/Svensk Energi Consult AB

Svenshögsvägen 6B23238 Arlöv
logo

SECON AB - din specialist på optimering och underhåll av fastigheter när det gäller värme-, ventilations- och tappvarmvattensystem. Vi hjälper fastighetsägare få rätt på sina system funktionsmässigt och med avseende på energiförbrukning och inneklimat.

AKTIVI - Byggkonsult & Fastighetskonsult

Ledebursgatan 321155 Malmö
logo

FASTIGHETENS BYGG & PROJEKTLEDAREVi hjälper Brf Styrelsen och fastighetsägare med att utföra TRYGGA entreprenader genom korrekta upphandlingar och bra projekt och byggledning på platsFörstudierUpphandlingBygg & ProjektledningBesiktningBesiktning reliningVanliga uppdrag:Stambyte tappvattenStambyte avloppReliningFasadrenoveringRenovering bruksfogarTakbyteFönsterbyteDränering grundmur o källare

ReliningsKonsulten i Malmö AB

Ledebursgatan 321155 Malmö
logo

PROJEKTLEDNING OCH BESIKTNINGAR INOM RELININGReliningsKonsult med kompetens hjälper er med Projektering, Projektledning och besiktningar av relinade rör i stammar.Vi är godkända och certifierade av branchorganisationen BRIF som besiktningsmanför relinade rör.Vi har mer än 30 års praktisk erfarenhet från konsult- och entreprenadleden inom bygg och VVS och ger våra kunder stort personligt engagemang från projektets ide till dess färdigställande.

Rådgivande Ingenjör Alvar Nilsson AB

Kämpingevägen 266-323691 Höllviken
logo

Välkommen till Alvar Nilsson AB! Vi utför allt inom VVS, Styr, Energi och Miljö.

Tommy Holmgrens Ingenjörsbyrå AB

Russgatan 821235 Malmö
logo

Konsulterande ingenjörer inom VVS – Energi – Kyla – Styr&ÖvervakningVälkommen att kontakta oss för mer information!

Elektrotjänst I Skåne AB

(4.64)

Tornspiregatan 1421872 Tygelsjö
logo

Elektrotjänst i Skåne startades 2010 och är ett litet elinstallationsföretag i Malmö med de stora resurserna! Företaget drivs av Martin Adelros som levererar nyckelfärdiga smart-hem paket, elbilsladdare och energilager för villa och fastighet. Proffs på framtidens smarta elteknik!

P & B Brandkonsult AB

Gustav adolfs torg 4321139 Malmö
logo

P&B är ett kunskapsföretag med ambitionen att vara en heltäckande partner för företag i arbetet med att hantera risker för människor, värde och miljö. Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom Riskhantering och Brandskydd både i och utanför Sverige.

Vopus AB

Pilevallsvägen 5323834 Oxie
logo

Vopus arbetar med vibrationsmätning, uppriktning och balansering av elmotorer, pumpar, fläktar, växellådor och liknande. Vibrationsmätning utförs i ett förebyggande syfte för att minska slitaget och därmed minska underhållskostnaderna. Även uppriktning och balansering utförs för ett proaktivt underhåll. #nl# #nl#Vi utför även mekaniskt underhåll där vi kan stå i tjänst med pumprenovering, lagerbyte, turbin- och fläktservice m.m.

LK Vision AB

(5)

Stekelgatan 1221223 Malmö
logo

Vi är ett rivningsföretag i Malmö som erbjuder tjänster inomselektiv rivning, totalrivning, håltagning samt sanering. Våra ledord är rivning - miljö -omtanke.

Bystedt Byggprojekt AB, Tommy

Skeppsgatan 1921111 Malmö
logo

För all förmedling av näringsfastigheter i Skåne, Blekinge och Småland.

Åkermans Ingenjörsbyrå AB

(1)

Skeppsgatan 1921111 Malmö
logo

Vi erbjuder konstruktionsritningar, besiktningstjänster samt bygg- och projektledning till bland annat fastighetsägare, fastighetsutvecklare, kommuner och byggentreprenörer.På det enklaste och mest professionella sättet levererar vi de bästa tjänsterna och lösningarna för alla typer av byggprojekt.Som kund hos oss har du en trygg samarbetspartner under genomförandet av ditt projekt.Oavsett om du representerar ett företag, fastighetsbolag eller en entreprenör är du välkommen till oss.

Ecoholism AB

Bergsgatan 221154 Malmö
logo

Låt oss göra jobbet! Vi har nämligen lösningar för alla och bara du bestämmer hur högt ribban ska ligga. Oavsett om du är företagskund eller privatperson så tycker vi att det ska vara enkelt och prisvärt att välja grön el. Därför hjälper vi dig att göra ett rätt val utifrån dina förutsättningar och behov. För visst är det viktigt att ditt projekt ska vara både ekonomiskt hållbart, effektivt och estetiskt korrekt. Välj mellan tre paket nedan som kommer att anpassas och skräddarsys för dig!

Håcon AB

Landsvägen 32423594 Vellinge
logo

Välkommen till Håcon AB - Din konsult inom energi och miljö.