Se på karta
Instrumentvägen 1012653 Hägersten

Ahlins Plåt är ett av Stockholms äldsta plåtslagerier och vi utför alla former av plåtslageriuppdrag. Varje arbete genomförs av våra välutbildade plåtslagare enligt gediget, traditionellt hantverk i kombination med modern teknik. Så tveka inte att kontakta oss!

Skolvägen 1295731 Övertorneå

Söker du en ny yrkesinriktning eller vill du fräscha upp gamla kunskaper? Utbildning Nord i Tornedalen är en unik trenationsutbildare i Europa! Vi anordnar individuellt anpassade utbildningar för arbetsmarknadens behov i Sverige, Norge och Finland.

Nonnens väg 1153162 Lidköping

Vår ständiga strävan är att alltid vara det självklara valet när det kommer till plåtslageriarbeten. Vi utför allt inom byggnadsplåtslageri och utför arbeten för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder kvalitet, trygghet och utför våra arbeten med största noggrannhet.

E A Rosengrens gata 1342131 Västra Frölunda

Vi utför tak- och fasadarbeten vid renovering, nybyggnation, till- och ombyggnad. Totalentreprenad vid takrenovering såsom plåtslageri, målning, taksäkerhet, papp, tegel- och betongpannor. Tillverkning och försäljning av beslag, lister, huvar, ränndalar, rännor och rör m.m.

Trastvägen 128436 Perstorp

Vi erbjuder professionella plåtarbeten, välkommen att kontakta oss!

Mått Johanssons Väg 3063346 Eskilstuna

Vi är ett trippel A-företag, högsta kreditvärdighet, samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Vi utför takarbeten, takskyddsanordningar, takunderhållsarbeten, takmålning, byggnadsplåtslagerier, ventilationsarbete, taksnöskottning m.m.Välkomna!

Verkstadsgatan 127539 Sjöbo

Sjöbo-Plåt har lång erfarenhet och bred kompetens och erbjuder allt inom byggnadsplåtslageri. Välkommen att kontakta oss!

Skeldingevägen 3B26635 Munka-ljungby

Gånvalls Plåt AB startades 1983 som ett traditionellt byggnadsplåtslageri för att arbeta med taktäckningar, fasadarbeten samt reparationer och underhåll av byggnader.

Kanslistvägen 731139 Falkenberg

AB Falkenbergs Plåtslageri grundades 1966 av Uno Johansson. Vi utför allehanda jobb inom plåt och ventilation. Våra kunder finns i huvudsak i Falkenberg med omnejd och består av företag, industrier, byggmästare och privatpersoner. Vi utför alla slags plåtslageriarbeten, även rostfritt. Ett fönsterbleck eller ett tak, det spelar ingen roll!

Tofta Kroks 61162266 Gotlands Tofta

Vi arbetar med byggplåt, ventilationsarbeten, OVK, takservice samt allt förekommande inom plåtslageri. Även skylift. Hör med oss!

Sadelgatan 921377 Malmö

5 (1)

Välkommen till Takmontage AB - Din takläggare för takarbeten i Malmö & Skåne​.

Verkstadsvägen 79D59146 Motala

5 (1)

Vi är en firma med många års erfarenhet i branschen som arbetar i Östergötland och har Motala som utgångspunkt. Vi satsar på service, kunskap, kvalitet och med en nära relation till dig som kund. Alla som arbetar på Gunnarssons plåt i Motala AB har yrkesbevis, stor erfarenhet och goda kunskaper inom branschen.

Karbingatan 1625467 Helsingborg

5 (1)

Ulf Jönsson har sedan 1979 arbetat med plåtslageri, 2005 startade han Jönssons Plåtslageri i Helsingborg AB och har idag 6 st anställda. #nl# #nl#Med skåne och Danmark som arbetsområde har de på dessa år skaffat sig synnerligen gott rykte i både Sverige och Danmark, vilket har lett till ökade antal uppdrag och goda vitsord. #nl# #nl#I vår moderna verkstad har vi möjlighet och erfarenhet att utföra all slags tillverkning.

Staffanstorpsvägen 113A23261 Arlöv

5 (3)

Vår affärsidé är att sträva efter att vara en komplett leverantör inom byggnadsplåt där kvalitet på tjänst och produkt skall vara ledordet för den framgångsfaktor som vi ska uppnå för att behålla våra kunder, och detta kommer i sin tur att skapa nya affärer och nya kunder. Vi tillhandahåller alla inom byggnadsplåt förekommande arbeten. Både reparation och nybyggen. Vi tillverkar även plåtprofiler både till företag och privatpersoner för egen montering. Verkstaden består av moderna maskiner med anpassning till de krav som ställs idag.

Hildedalsgatan 26C41705 Göteborg

0

Apélls Plåtslageri i Göteborg AB är företag inom byggnadsplåtslageri.Vi strävar efter att hålla hög kvalitet och ett miljöriktigt byggande i vår verksamhet.Detta gör vi genom att ha ett aktivt miljöarbete där vi löpande identifierar och utvärderar miljörisker, och genom ständig förbättring minimerar vår negativa miljöpåverkan.

Krisslinge75598 Uppsala

5 (2)

Välkommen till Plåtslageri M.Johansson! Vi är ett plåtslageri med bas i södra Uppsala och i Öregrund, i dagsläget så är vi 15 stycken plåtslagare. Vi utför allt inom byggnadsplåtslageri.

Hallavägen 1051260 Överlida

Våra skickliga plåtslagare utför allt inom byggnadsplåtslageri, även arbeten i rostfritt och Rheinzink samt projektering och installation av luftbehandlingsanläggningar.

Södra industrigatan 3159840 Vimmerby

Vi är ett väletablerat företag som har bedrivit plåtslageri verksamhet i 40 + år.Vi hjälper er med allt ifrån takbyten, fönsterbleck, hängrännor, stuprör allt i plåt helt enkelt. Vill ni ha ett kostnadsförslag!? Tveka inte, hör av er så ordnar vi det kostnadsfritt

Skånings-åsaka GÅLSTAD 153296 Skara

Gålstad Plåtslageri är en del av gruppen TJ Tak & Fasad och Stjärnfönster. Vår verksamhet finns i Skara. Vi vill erbjuda våra kunder en nivå av service som vi upplevde saknades på marknaden. Med 3 byggföretag under samma tak så gör vi allt för din fastighet gällande tak, fasad och fönsterbyten. Vi har egna Hantverkare med stor och bred kunskap. Vi jobbar enbart med kvalitétsprodukter från kända leverantörer.

Kardanvägen 3246138 Trollhättan

5 (1)

Vi gör allt inom byggnadsplåtslageri.PostadressFRISTORP 417461 93 Västra Tunhem

Trumslagar Blomgrens Väg 851333 Fristad

Vi erbjuder byggnadsplåtslageri, industri- och ventilationsarbeten, rostfria arbeten, direktförsäljning.

Palmbladsgatan 1375450 Uppsala

Företaget ligger centralt i Uppsala, nära leverantörer och kunder och med våra anställda så har företaget en lång erfarenhet inom byggnadsplåtslageri.Vår vision är nöjda och lojala kunder och vi samarbetar med byggföretag, bostadsrättföreningar, och privatpersoner i Uppsala med omnejd.Vi åtar oss allt ifrån totalentreprenader till små projekt och vi utför allt inom byggnadsplåtslageri och sätter kundens önskemål i första hand.