Se på karta

byggnadsplåt 

gav 3729 företag inom detta område

Byggnadsplåt AB

Bultvägen 955302 Jönköping
logo

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av tjänster inom plåtslageri och lämnar en kvalitetsgaranti på alla arbeten vi utför. Vår personal har lång erfarenhet och en stor kunskap inom branschen. Vi utför arbeten som takläggning, reparationer, fönsterbleck och avrinningsanläggningar.

HK Höglunds Plåt AB

Soldattorpsgatan 1755474 Jönköping
logo

Vi sköter allt från projektering till färdigt arbete. Tveka inte att slå en signal till oss så hjälper vi dig med råd.

Nyström Plåtslageri AB

Storlienvägen 4083152 Östersund
logo

Företaget har idag tre verksamhetsområden, byggnadsplåtslageri, verkstadsplåtslageri och ventilation. Inom byggnadsplåtslageri är det taktäckningar som är dominerande. Vi har en modern maskinpark där vi kan klippa och bocka plåt upp till tre meters längder. I Strömsund har vi egen verkstadslokal på 320 m2 och i Östersund nya lokaler på ca 800 m2. Våra kunder är framförallt byggföretag, kommuner, fastighetsägare och industrier.

Vinslövs Plåtslageri AB

(5)

Södra Kringelvägen 628133 Hässleholm
logo

Välkommen till Vinslövs Plåtslageri AB!​ På Vinslövs Plåtslageri AB arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter inom byggnadsplåtslageri, plåtarbeten och ventilationsarbeten. Allt från villaägaren till totalentreprenad. Vi åtar oss även industri- och lättbyggnadsarbeten samt smidesarbeten.

Håkanssons Plåtslageri AB

Hässleholmsvägen 2728635 Örkelljunga
logo

Vi på Håkanssons Plåtslageri är ett komplett plåtslageri i Örkelljunga som jobbar med allt inom plåt. Byggplåt, tak, fasader, service och underhåll, tillverkning av måttanpassade plåtdetaljer och mer.

BPJ Ventilation & Plåt AB

Trastvägen 128436 Perstorp
logo

Vi erbjuder professionella plåtarbeten, välkommen att kontakta oss!

Arboga Kungsör Plåt o Vent AB

Stenängsvägen 273232 Arboga
logo

Allt förekommande inom byggnadsplåtslageri och ventilation.Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

K.G. Hjelmgrens Plåtslageri Eftr AB

Zinkgatan 460223 Norrköping
logo

Med återkommande egenkontroller vid våra arbeten säkerställer vi våra långsiktiga relationer med våra kunder både digitalt och manuellt. Bred kompetens och förmåga att lösa kundernas problem ställningar i eget hus i kombination med hantverkskunnande på spetsdelar, ger kunderna trygghet att använda oss för innovativa ekonomiskt anpassade lösningar. Vi säkerställer EN 3834 samt EN 1090 utifrån satta rutiner och manualer. Vi säkerställer våra leveranstider genom kvalitetssäkrade rutiner.

Wikströms Isol & Plåt AB

Gingstavägen 1982960 Gnarp
logo

Företaget som tar arbetet mot nya höjder! Vi utför det mesta inom byggnadsplåtslageri, specialarbeten, ventilation och isolering. Vi kan byggplåt och har ett plåtslageri som kan tillverka allt du behöver inom plåt. Här får du personlig service av kunnig personal med lång erfarenhet. Vi är certifierade för att montera och besiktiga taksäkerhet. Under vintern kan vi även hjälpa dig med att skotta snö och is från tak. Egen skylift och teleporter för arbeten och uthyrning.

Plåtslagar'n Claes Menander

(5)

Kranvägen 424534 Staffanstorp
logo

Plåtson AB

Timmergatan 859362 Västervik
logo

Med över 30 års erfarenhet från branschen är vi stolta över att vi fortfarande känner oss hungriga på utveckling. Vi erbjuder våra kunder snabb och flexibel service i alla våra verksamhetsgrenar. Uppdragen har väldigt stor variation och våra kunder är geografiskt utspridda och finns inom industri- och byggsektorn såväl som privatpersoner.

Ri Bleck & Plåt AB

Ebbarpsvägen 4121291 Malmö
logo

Schönborg Plåt AB

Vältvägen 954937 Skövde
logo

Vi jobbar med alla förekommande plåtslageriarbeten och behärskar de gamla hantverksteknikerna lika väl som de senaste plåtbearbetningsmaskinerna. Vi arbetar i alla slag av tunnplåt, lackerad plåt, förzinkad plåt, koppar, mässing, rostfritt och aluminium. Välkommen!

Götene Plåtslageri AB

Västerbyvägen 1953332 Götene
logo

Vi utför det mesta inom plåtbearbetning och har en lång erfarenhet i branschen. Välkommen att kontakta oss!

Högsbo Plåtslageri

E A Rosengrens gata 1342131 Västra Frölunda
logo

Vi utför tak- och fasadarbeten vid renovering, nybyggnation, till- och ombyggnad. Totalentreprenad vid takrenovering såsom plåtslageri, målning, taksäkerhet, papp, tegel- och betongpannor. Tillverkning och försäljning av beslag, lister, huvar, ränndalar, rännor och rör m.m.

NP-Gruppen AB

Stallarholmsvägen 2212459 Bandhagen
logo

Vi är ett plåtslageri i Stockholm som levererar största möjliga kundnytta - med kreativitet, kvalitet och på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder tjänster inom tak- och fasadentreprenad, tätskikt, takmålning, snöröjning av tak och service.

Ågatans Plåtslageri

(3.67)

Gastaliden 437431 Karlshamn
logo

Vi utför alla slags tak- och plåtarbeten; takläggningar med bandtäckning, plåtpannor, profilerad plåt m.m. Välkommnen!

Gustavssons Plåt o. Vent AB

(5)

Gjutaregatan 557142 Nässjö
logo

Vi erbjuder professionella tjänster inom plåtarbeten och ventilation till kunder i Nässjö och höglandet med omnejd. Vår verksamhet grundades av Gösta Gustavsson och ägs och drivs nu av tredje generationen. Kontakta oss för plåt- och ventilationslösningar.

Villstad Bleck & Plåt AB

(1)

Villstad LERBÄCKEN 33391 Smålandsstenar
logo

Byggnads plåtslageri i koppar,zink,stål plåt.

Torskinge Plåtslageri AB

Industrivägen 1733372 Bredaryd
logo

Tillverkning och handel med byggnads- och ventilationsplåtslageri. Tillsammans med er tar vi fram specialanpassade lösningar.

Husby Tak

Mått Johanssons Väg 3063346 Eskilstuna
logo

Vi är ett trippel A-företag, högsta kreditvärdighet, samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Vi utför takarbeten, takskyddsanordningar, takunderhållsarbeten, takmålning, byggnadsplåtslagerier, ventilationsarbete, taksnöskottning m.m.Välkomna!

Krafslösa Plåt AB

Fölehagsvägen 1239239 Kalmar
logo

O-Profil Plåt AB

Västergatan 3627432 Skurup
logo

O-profil tillverkar uteslutande kundanpassade profiler i plåt, framförallt till andra företag, men också till privatpersoner.

Plåtslagare Åhrby AB

Drottninggatan 144735 Vårgårda
logo

Företaget är beläget i Vårgårda och drivs av Rickhard Åhrby med många års erfarenhet och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri. Företaget erbjuder tjänster inom plåtslageri till privat och företagskunder med kvalité efter kundens krav och förväntningar.

Mewell Plåt AB

(5)

Verkstadsvägen 793161 Skellefteå
logo

Mewell Plåt AB Startades 1999. Vi är både ett Plåslageri och ett Svetsföretag. Plåtslageriavdelningen arbetar med Takbyten, takrenoveringar, skorstensbeslag, skorstenshuvar, hängrännor, stuprör, fönsterbleck, taksäkerhet (takstegar mm).Svetsavdelning arbetar med mestadels rostfritt, Mewells Golvbunnar och Golvrännor är vår största produkter. Se hemsidan Mewell.se. Vi tillverkar efter kundens önskemål.