Om företaget

Förbundet arbetar med tre huvuduppgifter: -Att förhandla med arbetsgivare och träffa avtal om medlemmarnas löner, arbetstid och andra arbetsvillkor. -Att försvara medlemmarnas rättigheter enligt de lagar som gäller på...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
010-601 10...
Adress

Luntgatan 28

60219 Norrköping

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Förbundet arbetar med tre huvuduppgifter:

-Att förhandla med arbetsgivare och träffa avtal om medlemmarnas löner, arbetstid och andra arbetsvillkor.

-Att försvara medlemmarnas rättigheter enligt de lagar som gäller på arbetsmarknaden.

-Att bistå medlemmarna i deras rätt till försäkringsersättning vid sjukdom, olycksfall, ålderdom, rehabilitering och arbetslöshet.

Bli medlem

Byggnads är fackförbundet för alla byggnadsarbetare. De flesta som jobbar på byggarbetsplatserna i Sverige är med. Bli en i laget du också!

Ditt medlemskap

Som medlem får du alltid stöd, råd och hjälp om du får problem på arbetsplatsen. Därutöver förmånliga rabatter och försäkringar.

Vem kan bli medlem?

Byggnads organiserar alla som jobbar inom bygg- och anläggningssektorn, samt studerande. Här hittar du lista på alla yrkeskategorier.

Byggnads

Svenska Byggnadsarbetareförbundet, Byggnads, organiserar arbetstagare inom bygg- och anläggningssektorn. Byggnads är LO:s femte största förbund.

Byggnads har i dag drygt 100 000 medlemmar inom ett åttiotal yrkesgrupper. 6 000–7 000 av dem har ett eller flera förtroendeuppdrag.

Byggnads uppgift är att ta tillvara medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhället i stort. Förbundet ska också verka för en samhällsutveckling på grundval av politisk, social och ekonomisk demokrati.

Förbundet arbetar med tre huvuduppgifter:

Att förhandla med arbetsgivare och träffa avtal om medlemmarnas löner, arbetstid och andra arbetsvillkor.

Att försvara medlemmarnas rättigheter enligt de lagar som gäller på arbetsmarknaden.

Att bistå medlemmarna i deras rätt till försäkringsersättning vid sjukdom, olycksfall, ålderdom, rehabilitering och arbetslöshet.

Byggnads är organiserat i elva regioner, vilka i sin tur är indelade i 199 medlemskretsar. Alla förbundets medlemmar ingår i någon medlemskrets och kan där aktivt arbeta för att påverka och utveckla verksamheten.

Byggbranschen är beroende av politiska beslut. Byggnads engagerar sig därför i politiken för att bland annat påverka bostadspolitiken och byggbranschens utveckling.

Byggnads arbetar aktivt och brett med utbildning, information och opinionsbildning, bland annat genom möten, studiecirklar och kurser.

Byggnads Östs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0106011012

01-060 110 12

010-601 10 12

0106-01 10 12

010-6011012