Se på karta

byggföretag västerås 

gav 494 företag inom detta område

Lövgård 563508 Eskilstuna
logo

Företaget finns i Eskilstuna men välkomnar kunder från Västerås.

#nl# #nl#Tunafors Bygg AB startades år 2016 av Jonas Olsson och är ett byggföretag i Mälardalen som med stort engagemang driver ditt projekt hela vägen från idé till färdigställande. #nl# #nl#Vi är idag 4 anställda på företaget och är sedan starten övertygade om att nyckeln till exceptionell produktivitet bygger på öppenhet, ärlighet och ett nära samarbete. #nl#

Libro Ringväg 3475228 Uppsala
logo

Företaget finns i Uppsala men välkomnar kunder från Västerås.

Vi är specialiserade på entreprenader inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Vi renoverar, bygger om, bygger till och bygger nytt. Våra kunder är främst offentliga beställare inom stat, landsting och kommun, och större fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Omformargatan 18B72137 Västerås
logo

Vi på Widerström Schakt AB är ett fullserviceföretag som tillhandahåller kompletta lösningar för olika typer av mark- och anläggningsarbeten, inkl. projektering.Vi åtar oss både mindre och större projekt i Västerås med ca 5 mils omnejd.Vi utför arbeten för offentlig sektor, företag och föreningar.

(4.83)

Fallhammargatan 1B72133 Västerås
logo

Dags för renovering? Då har du hittat rätt! För oss är alla kunder intressanta oavsett om de är företag eller privatpersoner. I våra projekt har vi alltid ambitionen att överträffa våra kunders förväntningar och oss själva i utförandet.

Mått Johanssons Väg 3063346 Eskilstuna
logo

Företaget finns i Eskilstuna men välkomnar kunder från Västerås.

Vi är ett trippel A-företag, högsta kreditvärdighet, samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Vi utför takarbeten, takskyddsanordningar, takunderhållsarbeten, takmålning, byggnadsplåtslagerier, ventilationsarbete, taksnöskottning m.m.Välkomna!

Bofinksvägen 1572470 Västerås
logo

Vi är ett nytt byggföretag som har engagemang och kvalitét - Vi utför Stora och små jobb för hyresgästanpassning, lokalanpassning, kontorsanpassning samt även uppdrag inriktade mot byggservice. All renovering och utbyggnad får också gärna stå på tapeten.

Drottninggatan 37A72464 Västerås
logo

Vi får dig att känna dig som hemma! Vi utför renoveringar till ett konkurrenskraftigt pris utan att tumma på kvalitén.

Fallhammargatan 2A72133 Västerås
logo

Vi är ett lokalt byggföretag med säte i Västerås och mälardalen som arbetsområde. Vi utför allt inom branschen så som nyproduktion, ombyggnation, renovering. Kontakta oss för att diskutera ert projekt och få ett kostnadsförslag.Med lång erfarenhet och kunnig personal samt en fast beslutsamhet att aldrig tumma på vår höga kvalitet tar vi oss an samtliga i branschen förekommande arbeten så som nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnation och renovering.

Traversgatan 2372138 Västerås
logo

Välkommen till SM Betonggolv. Vi har lång erfarenhet av alla typer av betonggolv och arbeten som är relaterade till detta. Förutom läggning av betonggolv utför vi bland annat formsättning, isolering, armering och lagning av befintliga golv.

Sigurdsgatan 672130 Västerås
logo

Vi är ett mindre konsultföretag som är specialiserade på byggkonstruktioner. Vi har stor erfarenhet från både bygg- och energibranschen och utför statiska beräkningar och konstruktionsritningar för alla typer av byggnader, allt från en balk till uteplatsen, till stora komplexa byggprojekt. Vårt kontor finns beläget i Västerås men vi utför uppdrag över hela Sverige.Vi drar oss inte för att prova nya idéer och har för närvarande flera projekt igång med fiberarmerade betongkonstruktioner.

Ödhumlagatan 1272355 Västerås
logo

Välkommen till SN Montering AB. Vi hjälper er med allt inom mark och pålnings arbeten.

Divisionsgatan 572131 Västerås
logo

PB:s Håltagning är ett etablerat företag inom byggbranschen med sågning, borrning, rivning och återvinning som specialitet. Vår grundverksamhet är att som håltagningsentreprenör utföra tjänster år byggindustrin. Vi gör det på ett modernt och miljömässigt sätt och med kostnadseffektiva metoder.

Tallmätargatan 1B72134 Västerås
logo

Vi tillhandahåller tjänster som tex Håltagning, Rivning, och Sanering. Vi har lång erfarenhet av Håltagning inom byggsektorn och arbetar även med all slags rivning. Vi hjälper er med borrning, sågning, bilning och rivning i betong, tegel och granit. Vi borrar hål upp till 1000 mm i diameter. Behöver ni större hål har vi en rundhålssåg som kan såga runda hål med upp till 3 m diameter.

Fäbodvägen 1572597 Västerås
logo

Vi utför murningsarbeten i hela Mälardalsregionen med omnejd. Företaget har hemmabas i Västerås men vi utför majoriteten av våra uppdrag i Stockholmsområdet. Detta oavsett om det rör sig om murning av skorsten eller murning av hela fasader.

Voltmätargatan 472137 Västerås
logo

Med stor erfarenhet och bred kunskap löser vi dina akustiska behov!

Industrivägen 1473730 Fagersta
logo

Företaget finns i Fagersta men välkomnar kunder från Västerås.

Yrkesengagemang direkt från VästmanlandJonas Erland Bygg AB grundades 2011 av just Jonas Erland själv. Erland – snickare sedan 2002 – satte stort värde i att bygga sin firma på kvalitet och engagemang, och idag jobbar här 13 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét? Välkommen till Jonas Erland Bygg!

Brandthovdagatan 2472135 Västerås
logo

Vi är ett erfaret plåtslageri som arbetar med allt från falsade plåttak till vattenavrinning och taksäkerhet. Att byta tak eller andra plåtdetaljer som vattenavrinning och fönsterbleck är en god investering som både ökar värdet och skyddar din fastighet mot fukt och slitage . Att välja ett auktoriserat Plåtslageri i TRYGG PLÅT är en garanti för ett seriöst plåtslageri. Som auktoriserad ställs det krav på att arbeta med kvalité som säkerställer att arbetet utförs på rätt sätt samt att ha garantier och försäkringar. Även att vi har ett hållbart företagande och värnar om miljön samt har en god arbetsmiljön för våra anställda.

Trefasgatan 372130 Västerås
logo

Modern hustillverkare med hjärta & kunskap! När vi på VårgårdaHus talar om drömhus menar vi så mycket mer än själva stommen, taket och väggarna. Vi pratar om ert kommande liv och er framtid! Om att göra sig en plats där man kan trivas och utvecklas under lång tid framöver. Våra hem är på sätt och vis speglingar av vår personlighet och därför är det ena hemmet aldrig det andra likt. Med era drömmar och vår expertis kan vi skapa ert drömhus tillsammans!

Friledningsgatan 872137 Västerås
logo

Gör drömmen till verklighet. Bygg ditt uterum tillsammans med oss. Med fokus på kvalitet i alla led – från konstruktion, inköp och tillverkning, till den färdiga leveransen hem till dig. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!

Långängskrogen 172591 Västerås
Hällkistgatan 1972353 Västerås
Svalgången 172481 Västerås
Träkolsvägen 463532 Kvicksund