Se på karta

byggföretag uppsala 

gav 858 företag inom detta område

HZ Bygg AB

Verkstadsgatan 10M75323 Uppsala
logo

Våra snickare, målare samt betongarbetare erbjuder alla typer av tjänster inom rot-sektorn, främst riktat mot offentlig sektor och privata fastighetsbolag. Vi utför nyproduktion av kommersiella fastigheter, renoveringar samt anpassningar, om- och tillbyggnader av fastigheter.

Underverket Fastighetsförädling AB

Alsikegatan 2B75323 Uppsala
logo

Vi som står bakom Underverket Fastighetsförädling AB är erfarna och entusiastiska entreprenörer som brinner för att hjälpa våra kunder att skapa, inspirera och utveckla hemtrevliga bostäder att vistas i.

Tmp I Uppsala AB

Libro ringväg 1575228 Uppsala
logo

TMP hjälper till med allt, från att förnya ditt badrum till att lägga ny fasadputs på din fastighet.

ByggConstruct AB

Libro Ringväg 3475228 Uppsala
logo

Vi är specialiserade på entreprenader inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Vi renoverar, bygger om, bygger till och bygger nytt. Våra kunder är främst offentliga beställare inom stat, landsting och kommun, och större fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Flottsunds Bygg AB

(3.5)

Gråmunkehöga 6874177 Uppsala
logo

Flottsunds Bygg AB är ett byggföretag som har sitt säte i Uppsala som utför byggnadsarbeten i Uppsala men även utför arbeten i Uppsalas omnejd.

Eklund & Höglund Snickarna AB

(5)

Ryssängen 574197 Almunge
logo

Trädgårdsanläggare Hallblom AB

Libro Ringväg 3675228 Uppsala
logo

Vi på Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri.

Kano Bygg & Akustik

Libro Ringväg 34B75228 Uppsala
logo

Erbjuder alla typer av undertak och akustikarbeten. Utför såväl stora- som små jobb, från att byta fönster till att bygga nytt.

Gamla Uppsala Snickeri AB

(5)

Åkaregatan 575454 Uppsala
logo

Maximera ditt byggprojekt.Vi på Gamla Uppsala snickeri hjälper dig med skräddarsydda lösningar utifrån ert behov. Efter drygt 30 år i branschen så lämpar sig vår kompetens för komplexa uppdrag med fokus på detaljerna.

Vassunda Bygg AB

Berga 674191 Knivsta
logo

Företaget finns i Knivsta men välkomnar kunder från Uppsala.

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi renoverar kök och badrum, bygger garage, utför renoveringar, reparationer, om- och tillbyggnader. Även påbyggnad av övervåning och lösvirkeshus. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Rackarbergets Byggservice AB

Levertinsgatan 3875430 Uppsala
logo

Rackarbergets Byggservice AB har ett brett tekniskt kunnande och hjälper dig med byggnationer och renoveringar m.m.

Birkahus AB

Karin Månsdotters allé 15119391 Sigtuna
logo

Företaget finns i Sigtuna men välkomnar kunder från Uppsala.

BIRKAHUS AB är inte bara ett byggföretag. Vi på BIRKAHUS har byggt och renoverat hus sedan 1997 runt stor Stockholm och Mälardalen med omnejd. Företaget har sitt säte i Sigtuna och drivs av Patric Runnedal. Vi bygger inte bara hus. vi ritar, designar, tillverkar och bygger efter kundens egna önskemål. Och behöver ni personal så bistår vi gärna med det också i hela vårt avlånga land.

Andrés Måleri - Golv - Bygg

(5)

Bolandsgatan 15, G275323 Uppsala
logo

Andrés Måleri är ett familjeföretag som sedan 1994 utför alla slags målningsarbeten. Vår största kundgrupp är bostadsrättsföreningar och vi betjänar kunder i hela Mälardalen. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Funbo Bygg AB

Skråttvägen 6C74152 Uppsala
logo

Välkommen att kontakta oss vid behov av byggarbeten.

A. Lundkvist Bygg AB

Rasbo-Vallby 18074178 Uppsala
logo

Bohlins Bygg & Montage

Tunagatan 6375337 Uppsala
logo

Vi har kapacitet och kunskap att bygga allt från friggebodar till ridhus. Nyckelfärdiga hus eller byggsatser. Välkommen!

Baldmen

Stratusvägen 1474345 Storvreta
logo

Välkommen till Baldmen - din ultimata destination för rakapparater, trimmers och skäggvårdsprodukter! Vi är en pålitlig onlinebutik dedikerad till att förse män med de bästa verktygen och tillbehören för en snygg och bekväm rakning. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av högkvalitativa rakapparater och trimmers som passar alla preferenser och behov. Oavsett om du föredrar en klassisk rakapparat, en avancerad elektrisk trimmer eller en praktisk kombination av båda, har vi något som passar dig. Vi erbjuder produkter från välrenommerade varumärken som garanterar en smidig och precisionssäker rakning varje gång

FSAB

Kungsängens gård 175323 Uppsala
logo

FSAB är ett fullserviceföretag inom fastighetsservice och skadeservice. Vi har specialkompetens för att klara av de tuffa krav som ställs på sanering, bygg, VVS, industriservice och fastighetsjour.

Ikano Bostad

Bredgränd 1575320 Uppsala
logo

Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder.

Glas & Garden AB

Björklinge-nylunda 374372 Björklinge
logo

Altaninglasningar, nyinglasningar, glasreparationer, glasslipning, säkerhetsglas m.m. Kontakta oss för mer information.

Markfix I Uppsala AB

(5)

Lilla Bärsta 75591 Uppsala
logo

Vi har 30 års erfarenhet av trädfällning och utför stubbfräsning och en mängd andra markarbeten: tomtplanering samt reningsverk.

VilchesAB

Kvarnängsgatan 2475420 Uppsala
logo

Vilches AB är en fullständig montagefirma som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom branschen. Vi har som målsättning att prioritera kvalitet och nära kundkontakt, istället för att bara fokusera på mängden av arbete vi utför. Vår främsta specialitet är inom kontorslandskap och skolmiljöer, men vi har även erfarenhet av att arbeta för privatpersoner. Vi riktar oss främst till företag, men vi är öppna för alla kunder som söker högkvalitativ byggservice

VårgårdaHus - Per Gustavsson

Spikgatan 1075323 Uppsala
logo

Modern hustillverkare med hjärta & kunskap! När vi på VårgårdaHus talar om drömhus menar vi så mycket mer än själva stommen, taket och väggarna. Vi pratar om ert kommande liv och er framtid! Om att göra sig en plats där man kan trivas och utvecklas under lång tid framöver. Våra hem är på sätt och vis speglingar av vår personlighet och därför är det ena hemmet aldrig det andra likt. Med era drömmar och vår expertis kan vi skapa ert drömhus tillsammans!

Msv Entreprenad AB

Folkungagatan 28B75336 Uppsala
logo

Vi är ett ställningsföretag som jobbar med nära relationer med hög kvalité på både säkerhet och utförande, när jag startade detta hade jag en tanke att vi vill växa med företagen vi jobbar med och idag holler vi oss till 5-6 företag och jobbar med personliga kontakter och ser till att vi kan tillgodose kundernas intresse, kvalité och att alla skall vara rätt utbildade är något vi brinner för. Vi har många års erfarenhet i ledningen då vi båda ligger på över 20 års erfarenhet.

Kent Löfberg Bygg, AB

Bälinge-svista 5575593 Uppsala