Se på karta

byggföretag trollhättan 

gav 276 företag inom detta område

Lindveden NYBYGGET 446198 Trollhättan
logo

Företagets verksamhet riktar in sig på både privatpersoner och företag, samt bostadsföreningar.Vi sätter alltid kunden i fokus och vi lyssnar till era önskemål.Vi har över 30 år i erfarenhet inom mur&puts, och kunskapen ni söker finns hos oss.Vi är ett våtrumscertifierat företag enligt Byggkeramikrådets branchregler BBVVi jobbar endast med branchens bästa material

Bergkullevägen 25446167 Trollhättan
logo

Oavsett om du ska renovera eller bygga om kan du med förtroende vända dig till oss på BYGG-FOCUS. Vi arbetar med ombyggnationer, reparationer, golvslipning och mycket mer.

Box 6007 46106 Trollhättan
logo

Företaget startades på våren 2000 av oss, Ulf Hansson och Per Sloberg, efter att vi arbetat ett antal år som anställda på samma företag. Vi driver företaget tillsammans och äger hälften var. Vi är utbildade inom väg och anläggning och gick som lärlingar hos äldre stensättare när vi började med yrket i mitten på åttiotalet. Vi tar gärna in yngre förmågor som är intresserade av att lära sig ett gammalt genuint hantverk. Vi har idag fyra anställda.

Magnetvägen 1046138 Trollhättan
logo

Vi är partner med SOS International. Erbjuder vägassistans, bärgning, starthjälp, låsöppning, jourreparationer och transporter. Våra bärgare hjälper även till med olika speciallösningar som kan behövas i förekommande fall, till exempel bärgning av elbilar eller tyngre fordon. Kontakta oss direkt om hjälp behövs!Täcker stora delar av Västra Götaland med bärgningsstationer i Bohuslän, Dalsland, Trestad och Skaraslätten

Utby 46191 Trollhättan
logo

LKV Bygg AB är ett litet byggföretag med sex anställda. Vi utför det mesta förekommande inom branschen, ny-, om- och tillbyggen, renoveringar, bygger i lösvirke m.m. Vi är medlem i Sveriges Byggindustrier. Här på vår hemsida hittar Du bilder på arbeten vi utfört. Vill Du ta del av mer information om oss eller våra tjänster är Du välkommen att kontakta oss

Kardanvägen 1746138 Trollhättan
logo

Vi utför alla jobb inom bygg & anläggning i Trollhättan med omnejd. Allt från nyproduktion och renoveringsobjekt till utbyggnad/tillbyggnad och helentreprenad. Vi är noggranna, snabba och enkla att ha att göra med. Kontakta oss så hjälper vi er.

Larmvägen 246138 Trollhättan
logo

Vi är ett specialistföretag inom undervattensinspektion. Samtliga anställda är broinspektörer och yrkesdykare.

Herman Kreftings gata 546256 Vänersborg
logo

Företaget finns i Vänersborg men välkomnar kunder från Trollhättan.

Din lokala takläggare - proffs på papptak, takduk & sedumtak. Din takrenovering utförs av erfaren takläggare av högsta kvalitet. Som specialister på tak ser vi till att du är fullständigt trygg när du anlitar oss för att byta papptak eller takduk, utför takrenovering eller nyläggning i Vänersborg med 15 mils omnejd. För din trygghets skull har vi många goda referenser från nöjda kunder och ger alltid 15 års garanti på material och arbete från oss via tätskikts garantier.

Larstorpsvägen 1646198 Trollhättan

Välkommen till TMK Kakel AB Vi har över 15 års erfarenhet av kakel & klinkerarbeten. Kontakta oss gärna för mer information.

Orions gata 6A46432 Mellerud

Företaget finns i Mellerud men välkomnar kunder från Trollhättan.

VVS service.

Myrgången 20846162 Trollhättan
logo

Vi är det lilla företaget med hjärtat på rätt plats. För oss är kundnöjdhet det absolut viktigaste! Att vi har en god kommunikation genom hela projektet och att du är nöjd när vi är klara är en självklarhet. Det som är viktigt för dig är viktigt för oss!

Torggatan 1A46134 Trollhättan
logo

FRÅN HUS TILL HEM MED VÅRGÅRDAHUSDär människor vill bo, där byggs VårgårdaHus. I 50 år har vi funnits i hjärtat av Västergötland & tillverkat hus av hög kvalitet. Vår erfarenhet & kunskap gör livets största affär till en trygg historia. Men det är du som gör huset till ett hem, ett ställe som fungerar för det liv du lever & där du får en härlig känsla redan när du kliver in genom dörren. Dina önskemål, vår expertis & många valmöjligheter gör det roligt, enkelt & smart att bygga ett VårgårdaHus.

Björvadet 346192 Trollhättan
Stora Björndalen 2B46199 Upphärad
Snuggebo kvarn 44172 Sollebrunn
Källstorpsvägen 546157 Trollhättan
Idrottsvägen 24A46140 Trollhättan
Ryrvägen 3446155 Trollhättan
Göteborgsvägen 4546154 Trollhättan
Lextorpsvägen 3946163 Trollhättan
Kardanvägen 1146138 Trollhättan
Slåttervägen 5246161 Trollhättan