Se på karta
Sörbyvägen 937231 Ronneby

0

Specialiserad i att lista rum, tak och dörrar samt sätta in dörrar och fönster. Kan även såga, slipa och lacka i egen verkstad.

Västra Varevägen 537290 Ronneby

5 (2)

Kidövägen 937274 Listerby

4.86 (7)

Hasslö Bygg & Kakel utgår från Listerby i Ronneby kommun. Vi har 25 års branscherfarenhet som snickare & plattsättare inom bygg och plattsättning. Vi utför alla sorters snickeriarbeten såsom nybyggnation, lösvirkesbyggnation och renoveringar.

Möllebacksgatan 637230 Ronneby

5 (31)

Till Danskens bygg är Ni välkomna om ni söker en allsidig snickare. Hantverkare med öga för det estetiska och med största möjliga fokus på kvalité, nytänkande och noggrannhet!

Västra Industrigatan 537231 Ronneby

Företaget Byggteknik Blekinge AB startades 2011 av Fredrik Gilbertsson och Gillis Sundahl, båda med lång erfarenhet av byggbranschen. Vår målgrupp är privatkunder och fastighetsägare. Vi jobbar kostnadseffektivt och med god kvalitet. Vårt upptagningsområde är blekinge län med utgångspunkt Ronneby.

Västervägen 537252 Kallinge

Vår inriktning är mot bostäder, kontor och industri, där såväl nyproduktion som ombyggnader förekommer. Inom en verksamhetsradie på ca 15mil från Ronneby, finns våra idag återkommande beställare, inom kommun, landsting, allmännyttiga företag, försvaret, och privata beställare. Vår ekonomiska status, har sedan flera år tillbaka, årligen fastställts till AAA av D&B.

Ådalsvägen 2737261 Bräkne-hoby

Du har nu kommit till oss som står redo att hjälpa dig och din byggnad. Oavsett om du är en privatperson som vill ha fasaden på villan putsad eller du företräder en myndighet eller stor byggfirma är du välkommen att kontakta oss. Våra kunder har genom åren förutom alla privatpersoner bestått av bland annat Svenska Kyrkan, Statens Fastighetsverk, Länsstyrelsen, NCC, SKANSKA & PEAB mf.

Gallerydavägen 172-4837591 Mörrum

5 (2)

Företaget finns i Mörrum men välkomnar kunder från Ronneby.

Vi utför trädgårdsanläggningar, dräneringsarbeten, husgrunder, transporter, kran/bärgbil, skogsväg, VA-arbeten och enskilt avlopp.

Markasträtet 17929494 Sölvesborg

Företaget finns i Sölvesborg men välkomnar kunder från Ronneby.

Vi utför alla typer av dykarbeten som brygg- och bottenbesiktning, kajreparation, sjökabel, undervattensvetsning och sprängning.

Skifferstigen 1657737 Hultsfred

Företaget finns i Hultsfred men välkomnar kunder från Ronneby.

Triabo Borr - Vi erbjuder tjänster inom brunnsborrning och service. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Utmarksvägen 3437234 Ronneby

Vi applicerar Microcement, unika fogfria ytor.För kontakt: [email protected] eller 0709-687161

Långasjövägen 5837296 Backaryd

Tores Byggtjänst Backaryd AB har funnits sedan 1993 och är ett familjeägt byggföretag med lång erfarenhet inom byggbranschen. Vi har ett enkelt mål – nöjda kunder, så därför är en god kundrelation A och O.