Se på karta
Mejselvägen 1394336 Öjebyn

Totalentreprenader, allt ifrån orörd mark till färdig villa. Renovering, om- och tillbyggnation. Vår erfarenhet - Din trygghet!

Spikvägen 994336 Öjebyn

4 (1)

Vi utför byggservice, underhåll, renoveringar, tillbyggnader och nybyggnation åt offentlig sektor, näringsliv och privatpersoner.

Jönsbyvägen 11994591 Norrfjärden

Ditt byggföretag i PiteåSBM Bygg är byggföretaget med stor erfarenhet och skickliga hantverkare. Vi utför allt från finsnickeri till nybyggnation och totalrenoveringar åt såväl privatpersoner som företag. Vi är den personliga entreprenaden som bygger med känsla - för känsla. Om du har en idé så förverkligar vi den med genomtänkta och personliga lösningar. Det viktigaste för oss är nöjda kunder och det får vi genom kvalitet, hårt arbete och självklart genom att lyssna på dig. Välkommen!

Källgatan 297331 Luleå

Företaget finns i Luleå men välkomnar kunder från Piteå.

Vi är ett lokalt företag som erbjuder våra tjänster inom Luleå, Piteå, Boden och Älvsbyn med omnejd. Vår främsta styrka är att vi är ett litet team med erfarna medarbetare som jobbar snabb och effektivt tillsammans.Vi utför alla typer av byggarbeten, från små renoveringar till stora projekt. Kontakta oss för ett gratis hembesök där vi tittar på ditt projekt och återkommer med ett kostnadsförslag som tål att jämföras!

Mejselvägen 2894336 Öjebyn

PLEAB helt enkelt älskar att reparera underhålla samt skydda betong och metall. Vi på PLEAB tar på oss alla typer av arbete på både betong och metall, som t.ex. Injektering, betongrenovering samt ytskydd och slitageskydd. Vi är ett mindre företag med referensobjekt som sträcker sig 15 år bakåt i tiden och som värdesätter kvalitén på utförandet och alltid vill jobba för en lång och nära kundkontakt. PLEAB är en trygg och stabil partner som hjälper sina kunder genom hela processen från start till mål. Vi tar på oss uppdrag över hela norden och jobbar mot bl.a. fastighetsägare, industrier, företag och privatpersoner. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder med skador i betongen på nyproduktioner och i gamla konstruktioner. Det kan vara alltifrån frostsprängningar, vattenläckage, sprickor, läckande fogar till skadat ytskydd. Vårt mål är att ha nöjda kunder genom att vara lyhörda och alltid göra vårt bästa för att uppfylla kundernas mål, behov och förväntningar. Kontakta oss gärna för mer information gällande våra tjänster! P.L.E. Betongrenovering & Injektering AB har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

Garagevägen 494331 Öjebyn

Vi säljer och servar transportband.Allt från livsmedelsgodkända band och syntetiska bandtill traditionella band till industrin.

Fabriksgatan 594147 Piteå

Varför inte testa lite fräscha idèer på ditt hem? En ny innerdörr, stilrena lamellgardiner eller trendiga skjutdörrar. Se saker från nya vinklar. Vem vet, kanske öppnar sig en helt ny värld?

Spikvägen 994336 Öjebyn

Från vår bas i Piteå bygger vi framtiden åt kommuner, landsting och näringsliv i Norrland. Vi är Hellströms. Vi bygger långsiktigt.

Rågrindsvägen 1394332 Öjebyn

Vi är experter på rivningsarbeten som stenspräckning och betongspräckning men vi utför även vanliga entreprenader. Vårt primära verksamhetsområde är norra Sverige, men vid behov gör vi arbeten även på andra delar av vårt land.

Bergs väg 9494494 Jävrebyn
Amperegatan 1794147 Piteå
Sadelvägen 994631 Roknäs
Arvidsjaurvägen 135194691 Roknäs
Sandhedenvägen 494143 Piteå