Se på karta

byggföretag orust 

gav 348 företag inom detta område

Rasmuskroken 447231 Svanesund

Kempe Bygg är en byggentreprenör och snickare med äkta snickarglädje i blodet. Firman drivs av Jens Kempe, välrenommerad snickare från Orust, med gedigen kunskap om allt inom nybyggnation, om och tillbyggnader och renoveringar av gammalt som nytt.

Industrivägen 247232 Svanesund
logo

Våra kunder är till största delen privatpersoner, men även företag.Vi arbetar alltid med stor noggrannhet och tummar aldrig på kvalitén. Våra väl utförda arbeten genom åren har gett oss många nöjda kunder - goda referenser finns!

Krogane 40847394 Henån
logo

Brattorps Bygg & Marin AB är ett företag som jobbar för att alltid ta oss an nya uppdrag och utföra dessa till kundens stora belåtenhet.Så är ni sugna på att bygga till huset.. Renovera.. Eller något annat som har med byggnation att göra... Tveka inte!!!Hör gärna av er, så hjälper vi er att förverkliga era drömmar, stora som små.Välkomna!!!

På Orust ligger vår gård omgiven av härlig natur av sjöar, skog och hav

Slätthultsvägen 1347431 Ellös
logo

Orust bygg & Marin erbjuder: Nybyggnation, ombyggnation och tillbyggnad med våra erfarna snickare. Vänligen kontakta oss vid frågor eller om du vill begära offert.

Ängåsvägen 347231 Svanesund
logo

Renovering, lösvirkevillor eller tillbyggnationer. En bra byggentreprenör skall kunna förverkliga dina byggdrömmar både stora som små.

Tegneby 51147397 Henån
logo

Svensk Bygg & Marin AB har lång erfarenhet i branschen och många nöjda kunder därtill, vilket vi är mycket stolta över! Vi utför bygg- och renoveringsarbeten samt båt- och motorservice. Med en god yrkesskicklighet syftar vi alltid på att utföra våra tjänster på ett professionellt och noggrant sätt för ett så bra resultat som möjligt! Ring oss idag!

Timmerhult 41147393 Henån
logo

Vi är partner med SOS International. Erbjuder vägassistans, bärgning, starthjälp, låsöppning, jourreparationer och transporter. Våra bärgare hjälper även till med olika speciallösningar som kan behövas i förekommande fall, till exempel bärgning av elbilar eller tyngre fordon. Kontakta oss direkt om hjälp behövs!Täcker stora delar av Västra Götaland med bärgningsstationer i Bohuslän, Dalsland, Trestad och Skaraslätten

Slätthultsvägen 447431 Ellös
logo

Orustvillan -för ett kustnära boende.

Herman Kreftings gata 546256 Vänersborg
logo

Företaget finns i Vänersborg men välkomnar kunder från Orust.

Din lokala takläggare - proffs på papptak, takduk & sedumtak. Din takrenovering utförs av erfaren takläggare av högsta kvalitet. Som specialister på tak ser vi till att du är fullständigt trygg när du anlitar oss för att byta papptak eller takduk, utför takrenovering eller nyläggning i Vänersborg med 15 mils omnejd. För din trygghets skull har vi många goda referenser från nöjda kunder och ger alltid 15 års garanti på material och arbete från oss via tätskikts garantier.

Industrivägen 947232 Svanesund
logo

Vi är ett byggföretag som arbetar med allt inom bygg och renoveringar. Några av tjänsterna vi erbjuder är takläggning, fasadrenovering, industrihallar och nybyggnation av villor och flerbostadshus. Vi arbetar i första hand på Orust, Tjörn och Stenungsund.

Industrivägen 447232 Svanesund
logo

Bopec utför hålslagning i mark för vägräcken, stållinor, staket, bullerskärmar, kantstolpar m.m. Vi prylar hål i mark med sex specialbyggda och lastbilsmonterade prylmaskiner samt två bandgående. Vi kan pryla för hålstorlekar från 80-400mm i diameter ned till djup av 800-1600mm. Terrawing kan vi slå ner djupare. Vi arbetar med foderrör som underlättar sättning av alla typer av stolp och rör. Våra kunder är större vägbyggnadsentreprenörer, vägräckesleverantörer, staket och bullerskyddsföretag, kommuner, vägföreningar, företag och privatpersoner. Vi är medlemmar i www.SVBRF.se Vi arbetar med stora som små projekt i hela Sverige. De flesta av våra prylmaskiner utgår från Västkusten, men det finns även en terränggående maskin utstationerad i Helsingborg.

Hede 11547292 Stillingsön
logo

Välkommen till Sven Engbergs Bygg, Hyvleri och Sågverk i Orust!

Tyfta 54447394 Henån
logo

Välkommen till Tyfta Byggtjänst AB! Vi är byggföretag som erbjuder våra kunder allt från mindre renoveringar och staketbygge till plattsättning av badrum och hela husbyggen! Kontakta oss för en offert! Vi har goda referenser!

Häröd 30447396 Henån
Bjönni 41147492 Ellös