Vägbeskrivning

byggföretag norrköping

gav 421 företag
Karta
 • Sandviksvägen 11
  61834 KOLMÅRDEN
  Visa vägbeskrivning
  070-698 49...
  Visa nummer
  Vi utför alla typer av renovering, ombyggnad, tillbyggnad, kök, badrum, tak, altan, uterum m.m. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning.
 • Linnégatan 28
  60223 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  011-25 78...
  Visa nummer
  Vi är ett större byggföretag med verksamhet i Östergötland och södra Södermanland. Våra kontor finns i Norrköping, Linköping och Finspång. Företaget startades 1998 av Robert Ivarsson och ägs idag av Lennart Kellgren och Lotta Lovén. Vi arbetar inom entreprenad och service och det är stor bredd på våra uppdrag. Våra kunder finns inom industrin, den offentliga sektorn, bland fastighetsägare och övriga företag.
 • Företaget finns i Finspång
  men välkomnar kunder från Norrköping.
  Visa vägbeskrivning
  070-628 10...
  Visa nummer
  Varmt välkommen till Bygg & reparationsfirma Lars Bergling AB.Bygg och rep är en byggfirma för kundanpassade uppdrag. Vi gör allt från ett fullt färdigt hus till, renovering, takbyten, fönsterbyten, plattläggning, gräsklippning och mycket, mycket mer. Välkommen att prova oss du också!
 • Målslätten 14
  61492 SÖDERKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  076-317 86...
  Visa nummer
  Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggning, finsnickerier och fastighetuthyrning. Företaget innehar grävmaskin Volvo grävmaskin 16 ton, Kubota 5,5 ton och Avant 635 med vilka vi bedriver markanläggningstjänster. Självklart tillhandahåller vi planläggningar & förslag om kund önskar det. 25 års erfarenhet av Snickerier, Bygg & Mark. Företaget innehar även fastigheter för uthyrning.
 • Kakelugnsvägen 5
  61833 KOLMÅRDEN
  Visa vägbeskrivning
  011-39 23...
  Visa nummer
  Norrköpings Kakelugnsmakeri är specialiserade på antika kakelugnar och eldstäder som behöver renoveras. Våra kakelugnsmakare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket och vi kan givetvis erbjuda lösningar med allt runt omkring er kakelugn som skorstensrenoveringar och övriga arbeten som hör till er eldstad. Hör av er så löser vi era problem.
 • Skärlöta 6
  60599 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  070-092 77...
  Visa nummer
  (4
  Stängt
  Prisvärd professionell kvalitet! AlltBygg grundades 2005 och har sitt säte i Norrköping. Vi jobbar med renovering, nybyggnation, utbyggnad, underhåll mm av kontorsbyggnader, affärsbyggnader, hus och lägenheter mot både privata och kommersiella marknaden. Vår affärsidé är: "att med prisvärd professionell kvalitet, renovera, bygga ut, bygga om, bygga nytt mm utan att försumma etiskt och moraliskt ansvarstagande gentemot kund, miljö och samhälle".
 • Blixholmsvägen 2
  60238 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  020-012 50...
  Visa nummer
  (1
  Melander Bygg ska vara det naturliga förstahandsvalet för fastighetsägare, förvaltare, kommuner, landsting samt företag vid all typ av tillbyggnad, renovering, installation och nybyggnation. Vi utför kompletta ROT-uppdrag inom miljonprogrammet. Vi har kunskap av att bygga och renovera kommersiella ytor. I företaget finns även stort kunnande och erfarenhet av kontorsanpassning.
 • Albrektsvägen 21
  60350 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  070-689 00...
  Visa nummer
  JJ Byggservice är ett företag med lång branscherfarenhet och bred verksamhet. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag med våra tjänster och arbetar främst med att bygga lösvirkeshus. Vi köper upp tomter som vi bygger hus på som sedan säljs vidare. Vi på JJ Byggservice utför också bland annat ny-, om- och tillbyggnationer av villor, om- och tillbyggnationer av industri- och kontorsfastigheter samt att vi monterar butiksinredning.
 • Företaget finns i Nävekvarn
  men välkomnar kunder från Norrköping.
  Visa vägbeskrivning
  073-979 46...2
  Visa nummer
  Öppet
  Utför det mesta när det gäller svets och montage samt el service samt inom jakt och eftersök samt även lokalvård och städ. Platsen är ingen besöksadress. Välkommen att ringa eller maila. Besök och gilla även min Facebook! eller hemsidan
 • Företaget finns i Söderköping
  men välkomnar kunder från Norrköping.
  Visa vägbeskrivning
  070-947 28...
  Visa nummer
  Söderköpings Bygg AB är ett företag med mycket bred kompetens. Alla typer av byggprojekt utförs och ofta totalentreprenad vilket innebär att allting görs från grundarbete till nyckelfärdigt. Företagets anställda består av hantverkare med olika inriktningar och special områden.Nybyggnation av hus – arkitektritade, lösvirkeshus m.m.Från grundarbete till nyckelfärdigtOmbyggnation och renovering av byggnader både ute och inne
 • Fjärilsgatan 48
  60361 NORRKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  070-283 85...2
  Visa nummer
  (3
  Ett stambyte enligt den traditionella metoden betyder ofta omfattande och långdragna renoveringar med avstängt vatten och avlopp som följd. Detta kan idag till stor del undvikas med tekniken ”relining”.Relining är att infodra ett gammalt rör med ett nytt. Det ger en glatt och fin yta som minimerar risken för stopp. Otäta rörskarvar och hål blir täppta och gör det omöjligt för t ex rötter att växa in och spillvatten att rinna ut.
 • Företaget finns i Norrköping
  men välkomnar kunder från Norrköping.
  Visa vägbeskrivning
  011-12 39...
  Visa nummer
  SHC-Håltagning startades 1984 och har sedan dess ständigt utvecklats, till att idag vara ett av Sveriges större håltagningsföretag. Med mer än 45 anställda och kontor i både Norrköping och Linköping är Östergötland vårt verksamhetsområde.
 • Företaget finns i Nävekvarn
  men välkomnar kunder från Norrköping.
  Visa vägbeskrivning
  070-931 21...
  Visa nummer
  Stängt
  T-A Fasad AB är ett företag som koncentrerar sig på murning, putsning och plattsättning. T-A Fasad AB är ett företag i Nyköping som arbetar i hela Sörmland, Östergötland och Stockholms län. Vi levererar högsta kvalitet i nära samarbete med dig som kund och strävar alltid efter att uppnå dina förväntningar. Välkommen med din offertförfrågan!
 • Företaget finns i Linköping
  men välkomnar kunder från Norrköping.
  Visa vägbeskrivning
  013-15 08...
  Visa nummer
  (2
  Stängt
  Välkommen till Kakelugnar & Kaminer. Helhet inom brasvärme! Försäljning, montering, murning, tätning och renovering av eldstäder och skorstenar. Lång branscherfarenhet. Reservdelsförsäljning. Ledande varumärken. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida!
byggföretag norrköping gav 421 företag