Se på karta

byggföretag norrköping 

gav 546 företag inom detta område

Lövbergsvägen 1M60591 Norrköping
logo
Sandviksvägen 1161834 Kolmården
logo

Vi utför alla typer av renovering, ombyggnad, tillbyggnad, kök, badrum, tak, altan, uterum m.m. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning.

Jakobslundsvägen 361634 Åby
logo
Målslätten 1461492 Söderköping
logo

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggning, finsnickerier och fastighetuthyrning. Företaget innehar grävmaskin Volvo grävmaskin 16 ton, Kubota 5,5 ton och Avant 635 med vilka vi bedriver markanläggningstjänster. Självklart tillhandahåller vi planläggningar & förslag om kund önskar det. 25 års erfarenhet av Snickerier, Bygg & Mark. Företaget innehar även fastigheter för uthyrning.

(4.75)

Skärlöta 660599 Norrköping
logo

Prisvärd professionell kvalitet!AlltBygg grundades 2005 och har sitt säte i Norrköping. Vi jobbar med renovering, nybyggnation, utbyggnad, underhåll mm av kontorsbyggnader, affärsbyggnader, hus och lägenheter mot både privata och kommersiella marknaden.Vår affärsidé är: "att med prisvärd professionell kvalitet, renovera, bygga ut, bygga om, bygga nytt mm utan att försumma etiskt och moraliskt ansvarstagande gentemot kund, miljö och samhälle".

Norrköping
logo

Vi jobbar med allt från storbyggen till mindre byggservice. Kunderna består av såväl företag som privatpersoner. Välkommen!

Björkvägen 161176 Nävekvarn
logo

Företaget finns i Nävekvarn men välkomnar kunder från Norrköping.

Utför det mesta när det gäller svets och montage samt el service samt inom jakt och eftersök samt även lokalvård och städ. Platsen är ingen besöksadress. Välkommen att ringa eller maila. Besök och gilla även min Facebook! eller hemsidan

Telegatan 161431 Söderköping
logo

Företaget finns i Söderköping men välkomnar kunder från Norrköping.

Söderköpings Bygg AB är ett företag med mycket bred kompetens. Alla typer av byggprojekt utförs och ofta totalentreprenad vilket innebär att allting görs från grundarbete till nyckelfärdigt. Företagets anställda består av hantverkare med olika inriktningar och special områden. Nybyggnation av hus – arkitektritade, lösvirkeshus m.m.Från grundarbete till nyckelfärdigt Ombyggnation och renovering av byggnader både ute och inne

Styrstad Gräsnäs 260592 Norrköping
logo

Allt inom badrumsrenovering, service, bergvärme till totalentreprenad av hela fastigheter. Vi har även på senare år anställt en mycket duktig snickare, målare, plattsättare för att kunna ta alla moment i en husbyggnation.

Karstorps gård 60595 Norrköping
logo

Takspecialister som får saker gjort!Det är vi som är JBE! Jag, Jonatan, startade företaget våren 2010 med lite bemanning och småjobb. Sedan 2012 har vi kört med nästan uteslutande tak och är i dagsläget 10 anställda.Under vintern 2017/2018 gjorde vi en storsatsning och byggde ett eget plåtslageri. Där jobbar i dag Alexander och Mattias med allt inom plåt. Vi är mycket nöjda över vår satsning och hoppas kunna utöka plåtsidan med fler plåtslagare under året.

Knopgatan 1160385 Norrköping
logo

XP Bygg är ett nystartat och nytänkande företag med kunden, medarbetare och framtiden i fokus. Med mångårig erfarenhet och kunskap från byggbranschen utför vi tjänster inom renovering, nybyggnation och byggservice åt både privat och företagskunder i Östergötland. Vår ambition är att vara det mest attraktiva byggföretaget för anställda, beställare och samarbetspartners.

Alholmsgatan 260238 Norrköping
logo

Vår strävan på YDAB är att snabbt vara på plats när vi behövs samt att vid varje uppdrag möta kundens krav på kvalitet. Vi vet att nöjda kunder är det bästa sättet att få nya kunder.

Saltängsgatan 5960238 Norrköping
logo

SHC-Håltagning startades 1984 och har sedan dess ständigt utvecklats, till att idag vara ett av Sveriges större håltagningsföretag. Med mer än 45 anställda och kontor i både Norrköping och Linköping är Östergötland vårt verksamhetsområde.

Kakelugnsvägen 561833 Kolmården
logo

Norrköpings Kakelugnsmakeri är specialiserade på antika kakelugnar och eldstäder som behöver renoveras. Våra kakelugnsmakare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket och vi kan givetvis erbjuda lösningar med allt runt omkring er kakelugn som skorstensrenoveringar och övriga arbeten som hör till er eldstad. Hör av er så löser vi era problem.

(1.33)

Spinnaregatan 160361 Norrköping
logo

Ett stambyte enligt den traditionella metoden betyder ofta omfattande och långdragna renoveringar med avstängt vatten och avlopp som följd. Detta kan idag till stor del undvikas med tekniken ”relining”. #nl# #nl#Relining är att infodra ett gammalt rör med ett nytt. Det ger en glatt och fin yta som minimerar risken för stopp. Otäta rörskarvar och hål blir täppta och gör det omöjligt för t ex rötter att växa in och spillvatten att rinna ut.

(3.67)

Krokgatan 1058731 Linköping
logo

Företaget finns i Linköping men välkomnar kunder från Norrköping.

Välkommen till Kakelugnar & Kaminer. Helhet inom brasvärme! Försäljning, montering, murning, tätning och renovering av eldstäder och skorstenar. Lång branscherfarenhet. Reservdelsförsäljning. Ledande varumärken. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida!

Koppargatan 660223 Norrköping
logo

Modern hustillverkare med hjärta & kunskap! När vi på VårgårdaHus talar om drömhus menar vi så mycket mer än själva stommen, taket och väggarna. Vi pratar om ert kommande liv och er framtid! Om att göra sig en plats där man kan trivas och utvecklas under lång tid framöver. Våra hem är på sätt och vis speglingar av vår personlighet och därför är det ena hemmet aldrig det andra likt. Med era drömmar och vår expertis kan vi skapa ert drömhus tillsammans!

Butängsgatan 1260223 Norrköping
logo

Relining och kanaltätning i världsklass! Våra kunder prioriterar hållbara och friska hus. Många gånger är relining av avlopp och kanaltätning av ventilationsystem en stor del av lösningen till en långsiktigt hållbar fastighet.

Kvillingegatan 2160241 Norrköping
Fjärilsgatan 5560361 Norrköping
Garvaregatan 760221 Norrköping
Fjärilsgatan 6160361 Norrköping