Se på karta
Sträte Sprängstholm51996 Fotskäl

Fotskäls Bygg & Förvaltning är ett företag med 9 anställda, som huserar i Marks Kommun men vi utför även mycket av våra arbeten i en radie av c:a 8 mil ex i Kungsbacka, Göteborg och Varberg. Våra åtaganden innefattar det mesta inom bygg såsom grund, tillbyggnader, reparationer och nybyggnader av villor, garage förråd m.m. När det gäller nybyggnad så har vi en tillverkningslokal där vi förtillverkar mycket av stommen. Vi ordnar även ritningar och bygglovshandlingar om så önskas till er nybyggnad.

Lindhult51192 Örby

Anlitar du Roos El & Byggsertvice kan du lita på att du får arbetet gjort med omsorg och god service. Vår byggtjänst innefattar allt från nybyggnad, ombyggnad till reparationer. Även elarbeten. Alla jobb är välkomna - stora som små, vi har samma engagemang och fokus oavsett.

Omformargatan 18B72137 Västerås

Vi på Widerström Schakt AB är ett fullserviceföretag som tillhandahåller kompletta lösningar för olika typer av mark- och anläggningsarbeten, inkl. projektering.Vi åtar oss både mindre och större projekt i Västerås med ca 5 mils omnejd.Vi utför arbeten för offentlig sektor, företag och föreningar.

Libro Ringväg 3675228 Uppsala

Vi på Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri.

Christian IV:s väg 1427153 Ystad

5 (3)

Vi ritar och designar er trädgård enligt kundens önskemål. Anlägger trädgårdar, skötsel av trädgårdar, schaktning och övrigt markarbete. Vår ambition är att lösa våra kunders idéer hela vägen från start till slut. Det kräver flexibilitet, lyhördhet och ibland speciella kunskaper.

Östra Nygatan 957433 Vetlanda

Välkommen till Team Torp! Byggarbete, elinstallationer, plåtslageriarbeten och stämpelgjutningar i Vetlanda kommun med omnejd.

Magasinsvägen 515242 Södertälje

Välkommen till IndustrihyttenVI BYGGER FRAMTIDEN!Vi utvecklar industrier, skolor, kontor och kommersiella lokaler men utför även stängsel-, betong- och tätskiktsarbeten. Tack vare vårt starka och pålitliga personalteam, med lång erfarenhet inom respektive yrkesgrupp, kan vi ta oss an det mesta inom byggbranschen. Vi skapar vinnande projekt tillsammans med våra kunder. Vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass.

Lönngatan 1074241 Öregrund

Välkommen till Öregrundsgrepen Bygg & VVS! Vi åtar oss alla typer av jobb inom bygg & VVS. Många gånger kan vi även åta oss jobb som totalentreprenör vilket är en trygghet för dig då du bara behöver ha oss som kontakt.

Krossvägen 697345 Luleå

Med 70 år i branschen är Berggren & Bergman ett av Norrbottens mest anrika bygg- och anläggningsföretag. Vårt namn finns kvar men idag som en del av Veidekke. Vill du kontakta oss eller veta mer om Veidekke, hittar du oss på veidekke.se.

Terminalvägen 524642 Löddeköpinge

Ett företag som under säsongen har ca: 30 medarbetare och en omsättning på drygt 65 miljoner kronor. Den bredd på kvalificerade markarbeten som vi har i dag kommer av de mycket erfarna medarbetare som jobbar på ÖMAB.

Fjäråsvägen 1051169 Sätila

5 (3)

Vi är en byggfirma av det rätta virket och vi heter Hansson & Karlsson Byggservice.

Silvergatan 2027139 Ystad

5 (2)

Vi kan erbjuda våra kunder nybyggnation, renovering av badrum, kök mm. Vi byter också fönster och dörrar, i alla fastighetsstorlekar. Vi kan erbjuda våra kunder nybyggnation, renovering av badrum, kök mm.

Östanås 82766392 Hammarö

Välkommen till Anders Daggert Bygg & Mark AB! Vi har varit verksamma sedan 2010 och har genom åren slutfört en mängd olika projekt av olika storlek. Vi är baserade i Värmland och erbjuder professionella tjänster inom bygg och mark. Vår personal är stolta över att vara flexibla och arbeta över hela regionen. Med vår breda erfarenhet inom markarbete, kan vi leverera högkvalitativa tjänster.

Industrivägen 2543361 Sävedalen

Hantverkskunnandet sitter i väggarna hos Rolf & Robert Bygg AB där yrkesskickliga specialister formar ett mycket starkt byggkoncept. Det har också skapat en bredd som gör att Rolf & Robert Bygg kan åta sig allt ifrån mindre reparationsinsatser till omfattande totalentreprenader.

Mutebo Hasselgård 158597 Linköping

Gillner-Öhrling Mark och Fastighet är ett entreprenadföretag som utför många olika typer av markarbeten åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, samfälligheter etc.

Häradsvägen 11492231 Vindeln

Allt inom Mark & AnläggningVi är ett väletablerat Entreprenadföretag som utför alla vanligt förekommande marktjänster: vägarbeten, gräventreprenader och transport. Kent Nilsson Vägbyggnader AB hjälper privatpersoner och företag i Västerbotten, med säte i Vindeln. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Utveda hamnväg 1176021 Vätö

Vi är ett komplett byggföretag i den lite mindre skalan. I Norrtäljeområdet utför vi markarbeten som tex grunder, avlopp och tomtplaneringar. I Norrtäljeområdet och i Sundsvall har vi snickare som utför alla typer av byggnadsarbeten.

Rådalsvägen 1065350 Karlstad

NIWA AB erbjuder totallösningar inom markentreprenad, så som anläggningsarbeten, vägbyggnation, VA-arbeten, husgrunder och parkanläggningar. Det naturliga valet för gedigna entreprenadarbeten i Norra och Västra Värmland.

Idögatan 3158278 Linköping

Med verksamheter inom bygg, mark, måleri, fastighetsutveckling och energirenovering är vi en komplett byggpartner som är med i alla led när morgondagens hållbara samhälle växer fram. Allt från medelstora till större och mer avancerade projekt, ramavtal och totalentreprenader.Vår ambitionen om att vara Östergötlands ledande samhällsbyggare är vi drivande i projekt som gör vår region till en bättre plats att leva i. För invånarna, samhället och klimatet. Vi bygger det hållbara livet.

Ljunga LILLEGÅRD 257691 Sävsjö

Vi utför det mesta inom bygg, bland annat:- Tak-Panel-Nybyggen eller renoveringLjunga Byggservice erbjuder personlig och snabb service hela vägen, oavsett om det handlar om att byta en dörr eller bygga en altan.Vi utför det mesta inom bygg, bland annat:- Tak-Panel-Nybyggen eller renovering-balkong- Fönster byte-GjutningByggfirma Sävsjö , snickare SävsjöVälkommen!

Kompersmåla Anna Elisabet36296 Ryd

Montering och försäljning av industri- och villastängsel. Vår specialitet är industristängsel, villa och barnstugestängsel.