Se på karta

byggföretag lima 

gav 1000 företag inom detta område

B.L.M. Bygg AB

Limedsforsen 10078064 Lima
logo

BLM Bygg erbjuder totalentreprenad och har ett brett utbud av tjänster. Vi utför t ex renovering, utbyggnader samt lägger kakel och klinkers.

Lindbro Byggvaror AB

Lindbro 164199 Sköldinge
logo

Vi bedriver handel med trä och byggvaror. Välkommen att kontakta oss för mer information eller se vår hemsida.

Sälens Byggservice AB

(5)

Husom 16078064 Lima
logo

Vi utför byggnadsentreprenader, hustillverkning och fastighetsunderhåll. Du kan anlita oss för totalentreprenad inom bygg. Sälens Byggservice drivs av Sven-Erik och vi har idag 6 anställda. Hör av dig till oss angående allt från byte av dörrar, fönster och köksluckor till totalrenovering av äldre hus och byggnationer av hela stugbyar.

Lantdröm AB

Bragnum Svalegården 151452 Länghem
logo

Företaget har sedan starten vuxit från mestadels bemanning till egna projekt i olika storlekar. Ett hållbart företagande med fokus på individen är något som Lantdröm hela tiden strävar efter. Det inbegriper såväl våra kunder som våra medarbetare. Med hållbart menas att företaget skall vara sunt och leverera god kvalitet. Att individen är i fokus är självklart, då vi anser att bemötande av önskemål och behov är de viktigaste faktorerna för att lyckas.

Djurbergs Järnhandel AB

Ågatan 461434 Söderköping
logo

Vi på Djurbergs Järnhandel erbjuder dig en fullspäckad affär med allt inom Bygg & Färg, Skog & Trädgård, Vitvaror & Hushåll, Jakt & Fiske. Vi vill vara ditt förstahandsval när du väljer bygghandel, färghandel eller järnhandel i Söderköping och Norrköping med omnejd. Och för att vi ska nå vårt mål vet vi att vi måste hålla oss till kvalitetsprodukter, ta ansvar för det vi säljer och hålla en hög servicenivå!

Jens-Åke Bygg AB

Trädgårdslundsvägen 659038 Kisa
logo

Din kompletta byggpartner - Vi ser till att byggets alla bitar faller på plats #nl# #nl#Jens-Åke Bygg AB är Din kompletta byggpartner i södra Östergötland och norra Småland. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

SA Ställningar

Göteborg
logo

Välkommen till SA Ställningar AB

Aquabygg AB

(4.96)

Täby
logo

Aquabygg AB åtar sig uppdrag i Storstockholm med omnejd inom allt som rör byggnation, renovering, stambyte och badrumsrenovering. Vi erbjuder totalansvar för hela din badrumsrenovering, ombyggnation och tillbyggnation.

R.A Bygg, Roland Axelsson AB

(5)

Skarpskyttevägen 371332 Nora
logo

Roland Axelsson Bygg AB har funnits sedan 2002 och startades som som enskilt företag av Roland Axelsson. Det dröjde inte innan Roland skaffade anställda och 2006 blev företaget ett aktiebolag. Roland är femte generationen snickare och har innan han startade eget jobbat på både stora och små byggföretag.

Byggservice I Målilla, AB

Sinnerstadsvägen 257775 Mörlunda
logo

Byggservice i Målilla AB är en firma som har ett brett utbud av tjänster. Vi utför mindre renoveringar till Nybyggnationer. Vi har även en stor kunskap av Utställningsobjekt för butiker och mässor.Vi har även samarbeten med Plåtslagare, El-installatör, Rörmokare, Mattläggare om ni själva inte har egna önskemål.

Bohlin Mark och Bygg AB

Norregårds väg 726978 Torekov
logo

Välkommen till Bohlin Mark & Bygg AB i Torekov. i erbjuder ett brett utbud av trädgårdstjänster runt om på Bjärehalvön. Vi anlägger och bygger upp er trädgård enligt era önskemål.Vi sköter om fastigheter och trädgårdar både åt sommarboende och bofasta.Vår målsättningen är alltid 100% nöjda kunder samt hög kvalitet i våra tjänster.Anlitar ni oss får ni en professionell och pålitlig entreprenör!

MLC AB

Kvarnkullevägen 845175 Uddevalla
logo

Välkommen till vackra Mallorca, Paradiset där man vill njuta livet.Vi är en totalentreprenör som bistår er som är fastighetsägare och det har vi gjort i över 20år.Vår personal har över 25års erfarenhet inom byggindustrin och vi ställer höga krav på oss själva när det gäller kvalitet i både produkter och tjänster kring renoveringar/ombyggnationer.Vårt arbete är väl omtalade tack vare våra nöjda kunder.Ni är välkommen att ta kontakt med oss. Berätta om ert drömprojekt

TP Byggservice AB

Bäckagård STORA HED 20331167 Slöinge
logo

Vi bygger hus från grunden! TP. Byggservice AB är ett byggföretag med bred kompetens och med 30 års branscherfarenhet. Vi vänder oss till kunder i Hallands län med omnejd och kan hjälpa er med allt från små uppdrag till kompletta totalentreprenader.

Panelbyggen Sverige AB

Dinglevägen 70B45643 Väjern
logo

Vi bygger kompletta överbyggnader men även delar av så som fasader, mellanväggar, undertak, kyl- och frysrum/lager, produktionslokaler, renrum och all förekommande byggnation där sandwichpaneler är inkluderade.

Team Renheim AB

Risätra 20578064 Lima
logo

Entreprenad och grävföretag i trakterna av Sälen och Lima, Dalarna. Vi är ett problemlösande team som tar an både små och stora utmaningar inom mark och anläggning. Utefter era behov och önskemål skapar vi en kvalitetssäkrad slutprodukt där kvalitet, noggrannhet och kostnadseffektivt är våra ledord. Vi jobbar med material av hög kvalitet och gör alltifrån grundarbetet till slutfinishen noggrant för ett mer hållbart slutresultat.

Emrahus AB

Flygeltofta gård 26172 Häljarp
logo

Emrahus konceptutvecklar och bygger kloka och schyssta LSS-bostäder. Våra Emrahem är framtagna tillsammans med experter inom psykologi, neurodesign och energisnålt byggande.

Bergom Såg AB

Bergom 21386491 Matfors
logo

Välkommen! till vår butik där du alltid får hjälp att hitta vad du behöver.

Algotsson, Erik Rolf

Näbbgårdsvägen 1078064 Lima

Turesson, Leif

Biskopsbyn 11878064 Lima

Lilla Sigrids Skafferi

Östra Ärnäs 17278064 Lima

Eggens, Jan

Norra Heden 44178064 Lima

Gunnarsson, Joachim

Södra Heden 11378064 Lima

Mattsson, Bo Tommy

Västra Ofors 2478064 Lima

Magnusson, Lars Axel

Östra Lillmon 2278064 Lima

Alex Måleri I Sälen AB

Ytternäs 1578064 Lima