Se på karta
Sandviksvägen 1161834 Kolmården

Vi utför alla typer av renovering, ombyggnad, tillbyggnad, kök, badrum, tak, altan, uterum m.m. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning.

Björkvägen 161176 Nävekvarn

Företaget finns i Nävekvarn men välkomnar kunder från Kolmården.

Utför det mesta när det gäller svets och montage samt el service samt inom jakt och eftersök samt även lokalvård och städ. Platsen är ingen besöksadress. Välkommen att ringa eller maila. Besök och gilla även min Facebook! eller hemsidan

Telegatan 161431 Söderköping

Företaget finns i Söderköping men välkomnar kunder från Kolmården.

Söderköpings Bygg AB är ett företag med mycket bred kompetens. Alla typer av byggprojekt utförs och ofta totalentreprenad vilket innebär att allting görs från grundarbete till nyckelfärdigt. Företagets anställda består av hantverkare med olika inriktningar och special områden. Nybyggnation av hus – arkitektritade, lösvirkeshus m.m.Från grundarbete till nyckelfärdigt Ombyggnation och renovering av byggnader både ute och inne

Kakelugnsvägen 561833 Kolmården

Norrköpings Kakelugnsmakeri är specialiserade på antika kakelugnar och eldstäder som behöver renoveras. Våra kakelugnsmakare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket och vi kan givetvis erbjuda lösningar med allt runt omkring er kakelugn som skorstensrenoveringar och övriga arbeten som hör till er eldstad. Hör av er så löser vi era problem.

Krokgatan 1058731 Linköping

3.67 (3)

Företaget finns i Linköping men välkomnar kunder från Kolmården.

Välkommen till Kakelugnar & Kaminer. Helhet inom brasvärme! Försäljning, montering, murning, tätning och renovering av eldstäder och skorstenar. Lång branscherfarenhet. Reservdelsförsäljning. Ledande varumärken. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida!

Björnlundavägen 4461833 Kolmården
Gamla Krokeksvägen 1361833 Kolmården
Flädervägen 161833 Kolmården
Strandvägen 235A61835 Kolmården
Ervastekärr BJÖRKLIDEN61892 Kolmården