Se på karta

byggföretag karlskrona 

gav 260 företag inom detta område

Soda bygg

Norra Backen 2837165 Lyckeby
logo

SODA Bygg är ett familjedrivet företag som tillhandahåller bygg- och dyktjänster inom sydöstra regionen. Vår bas är i Karlskrona, blekinge men åtar oss även uppdrag över hela södra Sverige. Vi har lång erfarenhet inom bygg-, anläggning- och dykbranschen. Vi har jobbat med allt från små bostadsrenoveringar till större marinentreprenader.

Byggarna.Nu Karlskrona AB

Kaliumvägen 337150 Karlskrona
logo

Går du i bygg- eller renoveringstankar? byggarna.nu är ett entreprenadföretag med ett engagerat team som utför byggentreprenader inom nyproduktion, ombyggnad och service. Företaget utför kompletta arbeten inom byggservice, betong, murning, måleri, kakel- och klinkerarbete mm. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kg&Son Bygg AB

Vedins väg 537365 Hasslö
logo

Jedhammars Byggtjänst AB

Tennvägen 937150 Karlskrona
logo

Jedhammars Byggtjänst är ett mindre byggföretag som utför alla slags arbeten såsom nybyggnader, tillbyggnader och renoveringar. Vår målsättning är "noll fel" vid slutbesiktning. Kvalitet i kombination med miljöansvar är viktiga faktorer i företagets verksamhet.

Byggplanerarna Konsult & Bygg i Karlskrona AB

Skogsvägen 1037372 Jämjö
logo

Byggplanerarna konsult & bygg AB drivs av Fredrik Ericsson och Erik Lisstorp. Vi bygger med god kvalitét och alla våra anställda är utbildade byggnadsarbetare med yrkesbevis. Vi har med många år i branschen och via god kontakt med våra leverantörer byggt upp ett bra koncept till våra lösvirkeshus. Väl utfört arbete och nöjda kunder står i fokus för oss.

Lafab AB

Tennvägen 1037150 Karlskrona
logo

Finnborns Bygg AB

Kättilsmålavägen 1637193 Karlskrona
logo

Edvas Bygg

Stolpabäck 11236196 Vissefjärda
logo

Företaget finns i Vissefjärda men välkomnar kunder från Karlskrona.

Vår styrka är att vi levererar tjänster med kvalitet utifrån kundens önskemål och behov, till konkurrenskraftiga priser, samt väljer material av högsta kvalitet. Våra medarbetare har flera års efarenhet. Av oss får du en gratis offert!

Eko Bio Service

Karl Leanders väg 237333 Nättraby
logo

Snickare med lång erfarenhet, etablerad 1995, allt från mindre till större projekt.

Filip Mattisson byggnationer

Klakebäcksvägen 15F37373 Jämjö
logo

Letar du efter en bra byggare då har du kommit rätt.Jag utför tjänster som Fönsterbyten, Dörrar, Altan byggen , renoveringar, takjobb Betong, tegel tak , takrenoveringar och Golvläggning, Byggnationer, Husbygge mm. Större som mindre arbeten. Allt efter Kundens önskemål och värderingar och efter konstens alla normer och Regler.Samspåk med kunden Kvalitet från Grunden!Filip Mattisson Byggnationer.

Svensk Byggtradition

(4.44)

Bottnansmåla 10637344 Rödeby
logo

Välkommen till Svensk Byggtradition! Vi bygger allt från lösvirkeshus, byggsatser, tillbyggen, renoveringar till större byggnader. Våra kunder är ofta privatpersoner men även bostadsrättsföreningar och företag.

Crister Vovven Olsson Bygg AB

Vintervägen 337362 Sturkö

Bygger nytt, bygger om och bygger till. #nl#Inget jobb är för litet inget jobb är för stort.

Hjertstedts Byggservice

Senorenvägen 3637354 Senoren
logo

Vi är ett företag som riktar sig främst mot privatpersoner men även företag. Stora projekt som små.Över 10 år i branschen

Varenheds Rör AB

Rödebyvägen 3837342 Rödeby
logo

Varenheds rör grundades 1996 av Far och Son Claes och Mariusz varenhed. Varenheds rör är ett auktoriserat företag säker vatten. Ett företag som utför arbeten i Karlskrona med omnejd vi hjälper dig med reparationer nyinstallationer av värme pannor, värmepumpar, vatten ,vattenfilter, avloppsystem i villor fastigheter samt anläggningar. Rör det rör rör det Varenheds.

Pimmens Dykservice AB

Knösövägen 9337164 Lyckeby
logo

Pimmens Dykservice erbjuder helhetslösningar för alla slags dyk- och sjöentreprenader. Vi hjälper er att genomföra era projekt kostnadseffektivt.

Karlskrona Byggnadsställningar AB

(5)

Uranvägen 137149 Karlskrona
logo

Vi är en serviceorganisation med kunden i centrum. Vårt mål är att bygga och leverera ställningar med hög kvalité som skall utgöra säkra och bra arbetsplatser för de som skall arbeta från dem. Kraven på funktionella och säkra byggnadsställningar ökar ständigt och vi har bemött detta med att alla våra montörer skall ha yrkesbevis.

Smålands Betonghåltagning AB

Silvervägen 1837150 Karlskrona
logo

7 kompetenta anställda med varsin fullutrustad servicebil. Åtar oss stora & små projekt. Välkomna att kontakta för en kostnadsfri offert på diverse jobb.

Råsens Trädgårdsservice

Ulvasjömåla 10237193 Karlskrona
logo

Skorstensfolket Sydost AB

Kummelvägen 1537161 Lyckeby
logo

Vänd er till oss för nya skorstenar samt renovering av skorstenar, ventilationskanaler och imkanaler. Välkommen!

G Folkessons Maskin & Transport AB

(5)

Gallerydavägen 172-4837591 Mörrum
logo

Företaget finns i Mörrum men välkomnar kunder från Karlskrona.

Vi utför trädgårdsanläggningar, dräneringsarbeten, husgrunder, transporter, kran/bärgbil, skogsväg, VA-arbeten och enskilt avlopp.

Hoby Mur & Puts AB

Ådalsvägen 2737261 Bräkne-hoby
logo

Företaget finns i Bräkne-hoby men välkomnar kunder från Karlskrona.

Du har nu kommit till oss som står redo att hjälpa dig och din byggnad. Oavsett om du är en privatperson som vill ha fasaden på villan putsad eller du företräder en myndighet eller stor byggfirma är du välkommen att kontakta oss. Våra kunder har genom åren förutom alla privatpersoner bestått av bland annat Svenska Kyrkan, Statens Fastighetsverk, Länsstyrelsen, NCC, SKANSKA & PEAB mf.

Triabo Brunnsborrning AB

Triabo 1757795 Virserum
logo

Företaget finns i Virserum men välkomnar kunder från Karlskrona.

Triabo Borr - Vi erbjuder tjänster inom brunnsborrning och service. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Qvarnagården Bygg/Service/Gård

Kvarnagården 10937346 Holmsjö

Svensson Sjösten, Rasmus

Kråkerumsvägen 5337374 Jämjö

Löfqvist, Thomas

Strandvägen 537160 Lyckeby