Se på karta

byggföretag helsingborg 

gav 626 företag inom detta område

Kenth Nilsson Byggnads AB

Gevärsgatan 1B25466 Helsingborg

Mh bygg AB

Grustagsgatan 1325464 Helsingborg
logo

Du är välkommen att anlita oss när det gäller arkitektritade nybyggen, tillbyggen eller ombyggnationer. Vår kompetens, erfarenhet och ambition gör oss till ett konkurrenskraftigt och tryggt val för uppdrag av kvalitetskaraktär.

VYN AB

Krusegatan 4621225 Malmö
logo

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Helsingborg.

Vyn jobbar med yrkesklättring och vi är som en tränad specialstyrka av hantverkare. Uppdragen vi utför sker ofta på tak, längs fasader eller i trånga, mörka utrymmen.Vanliga uppdrag för oss är rostskyddsmålning, betong, mur och putslagningar, fogning, glas- och montagejobb etc.Vyn jobbar även med rådgivning i fallriskmiljöer, framför allt i stora byggprojekt. I det läget designar, säljer och installerar system för reparbete och fallskyddslösningar.Vi säljer utbildning/utrusning inom fallskydd

Contractor Scandinavia AB

(4.5)

Västra sandgatan 625225 Helsingborg
logo

Med ett starkt och kompetent team kan vi ta oss an projekt i olika storlekar för att förverkliga er vision.-ALLT INOM RENOVERING-Kontakta oss idag för att ta reda på mer om vad vi kan erbjuda er.

Hjälmshults Bygg AB

Mariedalsvägen 18525476 Allerum
logo

Hjälmshults bygg har funnits i drygt 20 år. Vi erbjuder alla typer av byggnadssnickeri exempelvis ny- eller ombyggnation, renoveringar och tillbyggnader. Vi åtar oss gärna totalentreprenad och följer ditt projekt från början till slut. Vi satsar på hög kvalitet och håller alltid tidplanen. För oss är kunden viktigast!

T. Nilssons Anläggnings AB

Helsingborg
logo

Vi utför nyläggning och ändring av trädgårdar och grönområden. Vi stensätter även gångar, terasser och garageinfarter med betongsten, marktegel eller gatsten.För mer information se vår hemsida.

Byggskadeteknik AB

(4.43)

Helsingborg
logo

Specialiserade på att åtgärda fukt och mögelskador i fastigheter med inriktning på byte av syllar och golvkonstruktioner.

Helsingborgs Farmartjänst

Tornhultsvägen 6225476 Allerum
logo

Farmartjänst finns över hela landet och levererar högkvalitativa tjänster som utförs av kunniga, självgående entreprenörer med specialistkompetens i varje led.Vi är en helhetslösning: företag och privatpersoner kan med ett enda samtal få lösningar på allt från kvalificerad bemanning, snöröjning och grönyteskötsel till säkerhetsstängsel, containerlossning och grävning med tunga maskiner.

CM Byggkonsult AB

Springpostgränden 325220 Helsingborg
logo

Vi är mer än en byggkonsult. Vi är en partner som delar er vision.

Toda Bygg AB

Nämndemansvändan 625655 Helsingborg
logo

Välkommen att kontakta oss!

Sanders Golv & Bygg AB

(5)

Florettgatan 3325467 Helsingborg
logo

Sanders Golv & Bygg Föredrar personlig kontakt med alla våra kunder. Stora som små jobb spelar ingen roll, vi vill att alla kunder kommer till vår lokal på Örnsköldsviksgatan 6 i Helsingborg, där vi har vår verkstad samt showroom. Där kan ni titta och känna på våra produkter och prover vi har på de flesta träslag samt behandlingar, så ni kan hitta den produkt som är rätt för just er.

Idékonsult I Skåne AB

Rättaregatan 8625356 Mörarp
logo

Nyeby Bygg

Hedgatan 128831 Vinslöv
logo

Företaget finns i Vinslöv men välkomnar kunder från Helsingborg.

Välkommen till Nyeby Bygg & Inrednings AB. Kundanpassade villor, måttbeställda inredningar, kakel och klinker, badrum, renovering, ombyggnad. Vi tillverkar även skräddarsydda butiksinredningar.

Ottenfelt Bygg & Interiör AB

Aschebergsgatan 14A25430 Helsingborg
logo

Vi är en byggfirma i Helsingborg med fokus på detaljer. Vi kan renovera kök, badrum, bygga altan, göra fönsterbyten, fasadarbete och mycket mer.

Patrik Sjögren AB - Golvgruppen

Bjuvsleden 1225356 Mörarp
logo

Våra kunder är stora och små bolag samt en hel del kommunala och statliga verksamheter. Vi utför även många uppdrag åt fastighetsförvaltare och fastighetsbolag. Industrin är även en stor beställare och vi utför mycket håltagning direkt till dessa utan några fördyrande mellanhänder.

Tomex Bygg AB

(4.67)

Gevärsgatan 825466 Helsingborg
logo

Tomex Bygg är ett privatägt byggföretag med 15 år i branschen. Vi utför de #nl#flesta förekommande byggprojekt. Vår erfarenhet i byggbranschen har #nl#systematiskt berikats av teknisk rådgivning och professionellt utförande av #nl#våra tjänster. Det låter oss reagera kvickt på kundernas behov och anpassa #nl#våra förmågor till marknadens ökande krav. I dag är vi ca 10 engagerade #nl#och delaktiga medarbetare som drivs av att överträffa de förväntningar du #nl#som kund har. Välkomna!

Ängelholms Muraren AB

(4)

Kullagatan 3225220 Helsingborg
logo

Företaget startades 2003 och har 12st verksamma murare/plattsättare. Vår policy är kvalitet och noggrannhet!

Akustikmontage NV Skåne AB

Fraktgatan 925464 Helsingborg
logo

Vi erbjuder en totallösning. Som specialister på undertak och akustikmontage kan vi utforma en lösning åt flertalet varierande kunder. Vi arbetar mot flera olika sorters organisationer, till exempel företag, skolor & daghem, butiker & varuhus, industrier, restuaranger & storkök, byggentreprenörer, kommuner och fastighetsägare. Vi är baserade i Helsingborg, men har stora delar av Skåne som arbetsområde.

Ecopool

Mangårdsgatan 65C25667 Helsingborg
logo

Vi hjälper dig att bygga din pool från start med rådgivning, planering, grävning och bygga fram till att du tar ditt första bad.

Helsingborgs Byggplåt AB

Grenadjärgatan 825453 Helsingborg
logo

Helsingborgs Byggplåt AB är din totalentreprenör för husets yttre skal: Tak, Fasad & Fönster. Förutom rena entreprenadjobb i alla storlekar utför vi även servicejobb, felsöker läckage, utför snöröjning av tak, besiktning av taksäkerhet, statusbesiktningar av era tak samt serviceavtal mm.

Aqua Gripp Pool & Spa

Andesitgatan 14A25468 Helsingborg
logo

AKTIVI - Byggkonsult & Fastighetskonsult

Ledebursgatan 321155 Malmö
logo

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Helsingborg.

FASTIGHETENS BYGG & PROJEKTLEDAREVi hjälper Brf Styrelsen och fastighetsägare med att utföra TRYGGA entreprenader genom korrekta upphandlingar och bra projekt och byggledning på platsFörstudierUpphandlingBygg & ProjektledningBesiktningBesiktning reliningVanliga uppdrag:Stambyte tappvattenStambyte avloppReliningFasadrenoveringRenovering bruksfogarTakbyteFönsterbyteDränering grundmur o källare

Johansson Grus & Mark Entr. AB

Häljalt Åsbovägen 20128492 Perstorp
logo

Företaget finns i Perstorp men välkomnar kunder från Helsingborg.

Vi erbjuder kostnadseffektiva helhetslösningar både när det gäller bergkrossning och entreprenadverksamhet.

P.A.R.K i Syd

Fibergatan 326773 Billesholm
logo

Företaget finns i Billesholm men välkomnar kunder från Helsingborg.

PARK står för projektering, anläggning, resurs och konsult.Vi ritar, bygger och sköter trädgårdsanläggningar till kommunala och privata bostadsföretag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Kännetecken för PARKs anläggningar är kvalitet, funktion, ekonomi och design.

MKG Konsult i Skåne AB

Björkavägen 5525473 Ödåkra
logo

SPECIALISTER på Industrigolvbeläggningtill Företag, Bostadsrättsföreningaroch Privatpersoner. Vi utgår från Helsingborg och är verksamma i hela Skåne med omnejd. Vi sätter alltid Er som kund i fokus. Nöjda kunder är glada kunder.