Se på karta

byggföretag handen 

gav 2819 företag inom detta område

Ängsvägen 57C13648 Handen
logo

Vi utför det mesta tänkbara inom byggnation, ombyggnader, fastighetsservice, reparationer, badrum, kontor, takarbeten, kök, altaner samt underhållsarbeten. Vi har även ett väl inarbetat kontaktnät med duktiga underentreprenörer.Vi ställer upp för företag och privatpersoner.

(5)

Östervägen 3516955 Solna
logo

Företaget finns i Solna men välkomnar kunder från Handen.

MED SAMARBETE SOM LEDORDSamarbete, kommunikation & öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang & kompetens.Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi är noga med kostnader, tid och kvalitet. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt.Organisation med korta beslutsvägar.

(2)

Markörgatan 313644 Handen
logo

Sedan starten 1976 har vi hjälpt allt ifrån fastighetsskötare, förvaltningsbolag, restauranger, bostadsrättsföreningar samt tillverkare till privatpersoner med service och installationer av vitvaror, tvättstugeutrustningar, kylanläggningar och värmepumpar.

Fästes gränd 1513658 Vega
logo

Vi på Vega Pool sätter alltid kunden i första hand, vi jobbar med din pool och täcker den med syntetiska tätskiktssystem. Systemen består av vattentäta PVC- och TPO-takdukar med tillbehör och som tillverkats med den senaste produktionstekniken. Det här taktäcknings- och tätskiktssystemet kännetecknas av att de är enkla att installera, har en snygg yta och en branschledande prestanda med många hållbara fördelar.

Majbrittslund 13055 Ornö
logo

Välkommen till Blomqvist Bygg & Fastighetsservice AB, ett företag inom bygg och fastighetsunderhåll. Vi hjälper dig med ny-, om – och tillbyggnad, renoveringar, underhåll och service. Vi utför allt inom byggnadsarbeten åt privatkunder och företag.

Söderbyvägen 2813757 Tungelsta
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information om just våra tjänster och hur vi kan hjälpa just er!Vi är en renodlad bergfirma med kompetens att utföra de flesta jobb även inomhussprängningar.Vi utför uppdrag med stor lyhördhet och högsta tekniska kompetens.

Handenterminalen 613640 Handen
logo

ABC Ställningar är ett modernt entreprenadföretag verksamt i stora delar av Sverige. Vi är STIB-certifierade.

Vikingavägen 2313643 Handen
logo

Vi utför traditionellt måleri invändigt och utvändigt i hela Stockholmsregionen och har vår bas i Handen, HANINGE. Vi har mer än 20 års erfarenhet inom måleriyrket. Hög kvalitet och integritet är ledord i vår verksamhet då vi vill ha kunder som återkommer.

Vallavägen 22113641 Handen

Specialister på effektiva värmepumpar för hållbara och kostnadseffektiva uppvärmningslösningar. Skapa en varm och energieffektiv framtid.

Mårbackagatan 1312343 Farsta
logo

Företaget finns i Farsta men välkomnar kunder från Handen.

Med en och samma kontaktperson kan vi hantera hela kedjan, oavsett vad du behöver hjälp med. Vi har lång erfarenhet av både stora som små projekt, allt från stora bolag till privatperson - alltid med en nöjd slutkund i fokus.

Verkstadsvägen 1013737 Västerhaninge
logo

Lightlift Esystems AB är ett företag som säljer lösningar för underhåll och hantering av svåråtkomliga, energiförbrukande och/eller servicekrävande anordningar som exempelvis belysning, fläktar, luftfilter, högtalare m.fl.

Rörvägen 57 LOKAL13650 Jordbro
logo

Letar du efter en komplett byggentreprenad som kan hjälpa till med allt från byggnation till dränering och transport? Då är det oss på JPD Entreprenad du ska prata med. Vi har stor erfarenhet från byggbranschens olika områden.Anlita oss för ett fulländat projekt eller låt oss hjälpa dig med något specifikt. Idag erbjuder vi alla typer av bygg-, mark- och grävarbeten samt uthyrning av personal!

Lejonets gata 35613660 Brandbergen
logo

AL Städservice är en städfirma i Stockholm som utför högkvalitativa städtjänster för företag och privatpersoner. Våra kunder uppskattar vår service från start till mål. Vi får ofta höra positiva omdömen gällande bemötande, punktlighet, prissättning och framför allt omsorgsfullt utförande av städning. Vi är tacksamma för dessa höga betyg och nya kunder är välkomna!

Tvillingarnas gata 30713663 Brandbergen
Södra Jordbrovägen 14313763 Jordbro
Stenbockens gata 10713662 Brandbergen
Norra Kronans gata 42113660 Brandbergen
Vårbruksvägen 4413739 Västerhaninge
Östnoravägen 513791 Västerhaninge