Se på karta

byggföretag halmstad 

gav 404 företag inom detta område

Tage & Söner Byggnads AB

Rörkullsvägen 530241 Halmstad
logo

Tage & Söner skapar möjligheter för utveckling. Vi bygger för företag, industri, boende, skola, vård och omsorg. Vi skapar arbetsplatser och en god miljö för människor att trivas och utvecklas i. Det vi bygger blir bestående och leder till positiva förändringar. Tage & Söner är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning. Vi har en stark och lokal förankring i västra Sverige.

Byggföretag Sökord

Byggtjänster - Byggentreprenader - Byggservice - Markentreprenader - Smide och stålstommar

Visa mer

Halmstad Snickarservice AB

(3.67)

Furuviksringen 3030244 Halmstad
logo

Allbygg i Halmstad AB

Broddesonsgatan 6A30233 Halmstad
logo

ALLBYGG arbetar med allt från totalentreprenader när det gäller villor, kommerciella fastigheter, till renoveringar, byggnation av verandor och altaner, takrenoveringar och nybygge, badrum samt kök m.m. ​ALLBYGG i Halmstad AB står för kvalitet, kompetens och ansvar. Allt till rimliga kostnader. ​

Bengtsson Mikael Bygg

Hult KARLSFRID 55530594 Halmstad
logo

AN Svenssons Bygg

Kullagård 15131391 Oskarström
logo

Vi har mångårig erfarenhet av ny - om och tillbyggnader av villor, lägenheter eller endast kök. Är du i behov av att renovera har vi utmärkta lösningar för dig som kund. Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen!

Tolarps Bygg

Furuvägen 5030223 Halmstad
logo

Tolarps Bygg är en välrenommerad byggfirma. Under drygt 13 år har Anders Palm och hans snickare byggt många drömhus. Vi har byggt ut, till och om, renoverat sommarstugor, byggt altaner och lagerlokaler. Vi har gjutit betonggrunder och kundanpassat kontorslokaler. Ja, vi löser det mesta som har med byggnationer att göra.

Bröderna Bergströms Byggnads AB

Rörkullsvägen 4A30241 Halmstad
logo

Vi är ett byggföretag med bred kunskap och lång erfarenhet inom byggsektorn.

Byggnadsfirma Jonas Dahl AB

(5)

Karlsrovägen 6630241 Halmstad
logo

Byggnadsfirma Jonas Dahl AB - din byggmästare i Halmstad #nl# #nl#Välkommen till Byggnadsfirma Jonas Dahl AB! #nl#Vi är byggmästaren med kunniga och engagerade snickare. Du kan anlita oss för allt inom bygg. #nl#Vi arbetar i Halmstad med omnejd och har både företag och privatpersoner som kunder.

Janssons Byggnadsfirma AB

Örnastuvägen 231396 Simlångsdalen
logo

Janssons Byggnadsfirma AB startade på 1950-talet av Assar Jansson, far till nuvarande ägarna Jan-Erik och Kenneth Jansson. Företaget övergick i sin nuvarande form 1985. Idag arbetar även den 3.e generationen i företaget. Vi erbjuder totalentreprenad gällande ny-, till och ombyggnationer av villor, lokaler och fabriker. Vårt arbetsområde är Halmstad med omgivning. Vår målsättning är att ha en nära kontakt med kunden där förtroende, kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord.

Norco Interior AB

Transportvägen 1330230 Halmstad
logo

”Butiksinredning, Butiksdesign, Butikskoncept Butikslayout, Byggprojektledning, Butiksbyggnation, Restaurangdesign, Restaturang koncept . Vi på KS Projekt är till för dig. Vi kan hjälpa till med allt från konceptutveckling och layout till nyckelfärdig butik eller Restaurang. Du bestämmer!”

Slättåkra Trädgårdsanläggning AB

Lya Igorsgård 11931393 Slättåkra
logo

SLÄTTÅKRA TRÄDGÅRDSANLÄGGNING AB Vi utför markarbeten, stenarbeten och trädgårdsanläggningsarbeten åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Halland med omnejd.

TWR i Getinge

Hörsås 10130575 Getinge
logo

Bilverkstad i Getinge

VeteranService AB

Furuviksringen 230244 Halmstad
logo

VeteranService erbjuder företagsservice inom Fastighetsskötsel, Hemmet och Personalrelaterade tjänster. Välkommen att kontakta oss!

Halmstad Golfarena AB

Strandlida 46430591 Halmstad
logo

Halmstad Golfarena invigdes 2011 och fick snabbt utmärkelsen Sveriges bästa träningsanläggning för golf. Idag är Halmstad Golfarena ännu mer än så och fick 2023 utmärkelsen Årets besöksnäringsföretag i Halmstad.

AKTIVI - Byggkonsult & Fastighetskonsult

Ledebursgatan 321155 Malmö
logo

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Halmstad.

FASTIGHETENS BYGG & PROJEKTLEDAREVi hjälper Brf Styrelsen och fastighetsägare med att utföra TRYGGA entreprenader genom korrekta upphandlingar och bra projekt och byggledning på platsFörstudierUpphandlingBygg & ProjektledningBesiktningBesiktning reliningVanliga uppdrag:Stambyte tappvattenStambyte avloppReliningFasadrenoveringRenovering bruksfogarTakbyteFönsterbyteDränering grundmur o källare

GR Fasadputs AB

Lindbergsvägen 12543247 Varberg
logo

Företaget finns i Varberg men välkomnar kunder från Halmstad.

GR Fasadputs utför allt inom murningsarbeten och fasadbehandling. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Inscon AB

(5)

Landstormsvägen 543993 Onsala
logo

Företaget finns i Onsala men välkomnar kunder från Halmstad.

Inscon är specialiserat på överlåtelsebesiktningar och är medlem i SBR. Jag har som civilingenjör och byggnadsingenjör mångårig erfarenhet av husbyggen och konstruktioner. Jag är godkänd besiktningsman av SBR för överlåtelsebesiktningar och är ansvarsförsäkrad.

VårgårdaHus - Mikael Fast

Kungsvägen 35C30270 Halmstad
logo

Modern hustillverkare med hjärta & kunskap! När vi på VårgårdaHus talar om drömhus menar vi så mycket mer än själva stommen, taket och väggarna. Vi pratar om ert kommande liv och er framtid! Om att göra sig en plats där man kan trivas och utvecklas under lång tid framöver. Våra hem är på sätt och vis speglingar av vår personlighet och därför är det ena hemmet aldrig det andra likt. Med era drömmar och vår expertis kan vi skapa ert drömhus tillsammans!

Fredrik Rönntoft Byggnads AB

Mjällby MOLLEBO 31230591 Halmstad

Välkommen till Fredrik Rönntoft Byggnads AB - Kontakta oss för att få hjälp av en professionell byggfirma!

Mark & Fastighetsservice I Halmstad AB

Biskopstorp 11130578 Kvibille
logo

TOTALENTREPRENDAD INOM MARKANLÄGGNING, DRÄNERING, DAGVATTEN OCH POOLANLÄGGNING

Westring Fastighet & Service AB

Trollsländevägen 630224 Halmstad

Slutplattan Hamgo 118091 AB

Olofsdalsvägen 40B30241 Halmstad

Pålsson, Andreas

Perstorp Bäcken 32930597 Eldsberga

Getinge Industrireparation, AB

Ekebergsvägen 1730575 Getinge

Profilstar AB

Litorinavägen 6630256 Halmstad