Se på karta

byggföretag borås 

gav 435 företag inom detta område

(5)

Sjöliden 350647 Borås
logo

Vi erbjuder takarbeten, klinkersarbeten, badrumsrenoveringar, altanarbeten, fönsterbyten m.m. Välkommen att kontakta oss!

Byggföretag Sökord

Vi utför det mesta inom bygg både invändigt och utvändigt som badrum- och köksrenoveringar, fönsterbyte och takarbeten. Ring oss för mer information!

Visa mer
Mårtensgatan 5B50441 Borås
logo

Det mesta inom bygg! Nybyggnationer, totalentreprenader, takbyten, fönsterbyten, renoveringar m.m. Välkomna att kontakta oss.

Åkermans Väg 350431 Borås
logo

SA Konstruktion & Bygg AB utför allt inom bygg. Kontakta oss för att diskutera det som du vill ha hjälp med.

Vävlagargatan 1C50730 Brämhult
logo

Byggtjänst i Borås AB är ett företag med bred kunskap (i företaget finns bl.a. snickare, murare, markanläggare, trädgårdsmästare) och vi arbetar oftast med totalentreprenader. För de tjänster där vi inte själva besitter den kunskap som krävs har vi nära samarbetspartners som utför det åt oss. Vi har samarbetat med samma partners i ca 30 år och har en mycket god kontakt. Våra kunder är främst bostadsbolag och företag i Borås med omnejd, men vi utför även arbeten åt privatpersoner.

Melltorpsvägen 451842 Sjömarken
logo

(3.75)

Hjortryd Waerana 51690 Dalsjöfors
logo

Toarps Bygg AB i Dalsjöfors utför allt inom bygg såsom bland annat nybyggnation, takläggning, tillbyggnad, rivning, ombyggnad, totalentreprenader, renovering och kakel/klinker/plattsättning.

(5)

Mellomgårdsgatan 4450752 Borås
logo

Din idé & dröm blir till verklighet! Vill du lägga om taket eller är det dags att byta ut badrummet ? Inget projekt är för litet eller stort, vi kan allt från nybyggnation till fastighetssköts.

Myrekullavägen 550497 Bredared
logo

Välkommen till Bredareds Byggservice i Borås – din pålitliga partner för alla typer av byggprojekt.Med vår gedigna erfarenhet och expertis inom byggbranschen är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa lösningar för både privata och kommersiella kunder. Oavsett om det gäller renoveringar, nybyggnationer eller mindre reparationer, strävar vårt kunniga team alltid efter att överträffa dina förväntningar med noggrant utförda arbeten och utmärkt kundservice.

Trandaredsgatan 200B50752 Borås

Mästerligt byggnads- och svetsarbete för hållbara strukturer. Vårt skickliga team skapar precision och kvalitet i varje projekt. Ett förtroende för byggnadsexpertis.

Äspenäs ESPENÄS GÅRD 151391 Fristad
logo

Utför byggnadsarbeten och snickerier.

Fabriksvägen 651570 Rydboholm
logo

Garantientreprenad AB är ett litet företag i en viktig bransch. Vi är för närvarande nio anställda, i lokaler i Rydboholms ungefär en mil utanför Borås. Men vi är sällan här. Mesta tiden är vi ute hos kunderna. De finns i hela Västra Götaland med tonvikt i Boråstrakten och Göteborgsregionen. Det är hemma hos kunderna som vi gräver, lägger rör, snickrar, renoverar, fuktsäkrar, lägger golv och hittar lösningar. Det är ju hos kunderna som problemen finns.

Sköttning BREDARED 2051391 Fristad
logo

Har Du tröttnat på dyr uppvärmning med el eller olja och funderar på en bergvärmeinstallation? Vi hjälper dig med att borra energihål för din bergvärme.

Kransvägen 550765 Borås
logo

Vi erbjuder tjänster inom montering och ythyrning av byggnadsställningar.

Göllingstorp Salhem 51592 Kinnarumma

Vi utför alla arbeten inom vår bransch, såsom rivningsarbeten, kärnborrning, diamantborrning, betongslipning, betongsågning och borrning.

Idrottsvägen 250771 Gånghester
logo

Bygghjälp AB i Borås har över 30 års erfarenhet av att borra, såga, fräsa, slipa, bila och riva betong och andra stenmaterial.

(4)

Borrgatan 156533 Mullsjö
logo

Företaget finns i Mullsjö men välkomnar kunder från Borås.

Mullsjö Brunnsborrningar har med 60 års branscherfarenhet förutsättningar att göra bra jobb som ger trygghet för våra kunder. Vår verksamhet vilar på tre ben – energibrunnar, vattenbrunnar och service. Vi gör jobb åt såväl privatkunder och företag som entreprenörer och kommuner i Småland och västergötland med omnejd.

Islandsgatan 2C50432 Borås
logo

Familjeföretaget Shala Bygg grundades 2006 av Ibrahim Shala i Borås. Idag är vi ett härligt gäng med stor variation både på personligheter och åldrar, men med en gemensam bred kompetens inom bygg, renovering och entreprenad.

Hagtornsliden 3150761 Borås
logo

Vi erbjuder allt inom akustiktak & akustikväggar.

Vävlagargatan 2H50730 Brämhult
logo

Strong Solutions Sweden AB är specialiserade på att utföra förstärkningar av bärande konstruktioner i allmänhet, men kolfiberförstärkning i synnerhet. Det beror på att vi tillsammans med våra kunder har sett vilka enorma fördelar kolfiber (CFRP) ofta för med sig. Men inte i alla sammanhang, så det gäller att veta vad man håller på med. Vi har arbetat med FRP (Fiber Reinforced Polymer) sedan 1997 och är därmed en av de mest erfarna entreprenörerna på kolfiberförstärkning i Norden.

Alf stigens väg 651831 Sandared