Se på karta
Karin Månsdotters allé 15119391 Sigtuna

Företaget finns i Sigtuna men välkomnar kunder från Årsta.

BIRKAHUS AB är inte bara ett byggföretag. Vi på BIRKAHUS har byggt och renoverat hus sedan 1997 runt stor Stockholm och Mälardalen med omnejd. Företaget har sitt säte i Sigtuna och drivs av Patric Runnedal. Vi bygger inte bara hus. vi ritar, designar, tillverkar och bygger efter kundens egna önskemål. Och behöver ni personal så bistår vi gärna med det också i hela vårt avlånga land.

Östervägen 3516955 Solna

5 (1)

Företaget finns i Solna men välkomnar kunder från Årsta.

MED SAMARBETE SOM LEDORDSamarbete, kommunikation & öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang & kompetens.Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi är noga med kostnader, tid och kvalitet. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt.Organisation med korta beslutsvägar.

Markörgatan 313644 Handen

2 (4)

Företaget finns i Handen men välkomnar kunder från Årsta.

Sedan starten 1976 har vi hjälpt allt ifrån fastighetsskötare, förvaltningsbolag, restauranger, bostadsrättsföreningar samt tillverkare till privatpersoner med service och installationer av vitvaror, tvättstugeutrustningar, kylanläggningar och värmepumpar.

Majeldsvägen 1717450 Sundbyberg

Företaget finns i Sundbyberg men välkomnar kunder från Årsta.

Rissne Mur och Puts riktar sig till privatpersoner, företag och fastighetsägare inom stor Stockholm. Vi är specialiserade på fasadrenovering med över 20 års erfarenhet. Vi arbetar med både nyproduktion och restaurerar gamla kulturfasader.

Kilenvägen 364547 Strängnäs

Företaget finns i Strängnäs men välkomnar kunder från Årsta.

Kilenkrysset är en företagsgrupp med ett 100-tal bolag som bedriver byggverksamhet och fastighetsförvaltning.

Skolvägen 5A13555 Tyresö

Företaget finns i Tyresö men välkomnar kunder från Årsta.

Husbygge från grunden, terrasser. Fyllning, målning. Kakel och terrakotta. Installation av kök, garderob, sängar. Full professionalism och lång erfarenhet.

Fröjel sälle 93162355 Klintehamn

Företaget finns i Klintehamn men välkomnar kunder från Årsta.

Experter på vattenborrning, energiborrning, bergvärme, grundvattenvärme och vattenpumpar. Vi erbjuder expertrådgivning i vatten- och värmepumpfrågor och utför även provpumpning, högtryckning, pumpmontering. Anslutna till Geotec, Svenska Borrentreprenörers Branschorganisation.

Ledebursgatan 321155 Malmö

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Årsta.

FASTIGHETENS BYGG & PROJEKTLEDAREVi hjälper Brf Styrelsen och fastighetsägare med att utföra TRYGGA entreprenader genom korrekta upphandlingar och bra projekt och byggledning på platsFörstudierUpphandlingBygg & ProjektledningBesiktningBesiktning reliningVanliga uppdrag:Stambyte tappvattenStambyte avloppReliningFasadrenoveringRenovering bruksfogarTakbyteFönsterbyteDränering grundmur o källare

Mårbackagatan 1312343 Farsta

Företaget finns i Farsta men välkomnar kunder från Årsta.

Med en och samma kontaktperson kan vi hantera hela kedjan, oavsett vad du behöver hjälp med. Vi har lång erfarenhet av både stora som små projekt, allt från stora bolag till privatperson - alltid med en nöjd slutkund i fokus.