Se på karta
Karin Månsdotters allé 15119391 Sigtuna

Företaget finns i Sigtuna men välkomnar kunder från Älvsjö.

BIRKAHUS AB är inte bara ett byggföretag. Vi på BIRKAHUS har byggt och renoverat hus sedan 1997 runt stor Stockholm och Mälardalen med omnejd. Företaget har sitt säte i Sigtuna och drivs av Patric Runnedal. Vi bygger inte bara hus. vi ritar, designar, tillverkar och bygger efter kundens egna önskemål. Och behöver ni personal så bistår vi gärna med det också i hela vårt avlånga land.

Östervägen 3516955 Solna

5 (1)

Företaget finns i Solna men välkomnar kunder från Älvsjö.

MED SAMARBETE SOM LEDORDSamarbete, kommunikation & öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang & kompetens.Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi är noga med kostnader, tid och kvalitet. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt.Organisation med korta beslutsvägar.

Markörgatan 313644 Handen

2 (4)

Företaget finns i Handen men välkomnar kunder från Älvsjö.

Sedan starten 1976 har vi hjälpt allt ifrån fastighetsskötare, förvaltningsbolag, restauranger, bostadsrättsföreningar samt tillverkare till privatpersoner med service och installationer av vitvaror, tvättstugeutrustningar, kylanläggningar och värmepumpar.

Majeldsvägen 1717450 Sundbyberg

Företaget finns i Sundbyberg men välkomnar kunder från Älvsjö.

Rissne Mur och Puts riktar sig till privatpersoner, företag och fastighetsägare inom stor Stockholm. Vi är specialiserade på fasadrenovering med över 20 års erfarenhet. Vi arbetar med både nyproduktion och restaurerar gamla kulturfasader.

Kilenvägen 364547 Strängnäs

Företaget finns i Strängnäs men välkomnar kunder från Älvsjö.

Kilenkrysset är en företagsgrupp med ett 100-tal bolag som bedriver byggverksamhet och fastighetsförvaltning.

Skolvägen 5A13555 Tyresö

Företaget finns i Tyresö men välkomnar kunder från Älvsjö.

Husbygge från grunden, terrasser. Fyllning, målning. Kakel och terrakotta. Installation av kök, garderob, sängar. Full professionalism och lång erfarenhet.

Mickelsbergsvägen 121A12554 Älvsjö

30 years of combined experience in craftsmanship construction and re-construction of heating systems stoves and fireplaces have enabled me to provide the best service and execute highly sophisticated projects.I deliver a wide variety of classic and innovative stove and fireplace construction and restoration solutions, presenting simplicity and complexity providing a professional high quality and efficient service.

Ärjavägen 1212541 Älvsjö

5 (1)

Vi erbjuder alla typer av kunnande inom byggnation. El, måleri, vvs och ventilation. Välkommen att kontakta oss.

Näshultavägen 512541 Älvsjö

4.81 (37)

Lind’s Kakelugnsmakeri AB är ett företag som har specialiserat sig på antika kakelugnar. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information!

Fröjel sälle 93162355 Klintehamn

Företaget finns i Klintehamn men välkomnar kunder från Älvsjö.

Experter på vattenborrning, energiborrning, bergvärme, grundvattenvärme och vattenpumpar. Vi erbjuder expertrådgivning i vatten- och värmepumpfrågor och utför även provpumpning, högtryckning, pumpmontering. Anslutna till Geotec, Svenska Borrentreprenörers Branschorganisation.

Ledebursgatan 321155 Malmö

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Älvsjö.

FASTIGHETENS BYGG & PROJEKTLEDAREVi hjälper Brf Styrelsen och fastighetsägare med att utföra TRYGGA entreprenader genom korrekta upphandlingar och bra projekt och byggledning på platsFörstudierUpphandlingBygg & ProjektledningBesiktningBesiktning reliningVanliga uppdrag:Stambyte tappvattenStambyte avloppReliningFasadrenoveringRenovering bruksfogarTakbyteFönsterbyteDränering grundmur o källare

Mårbackagatan 1312343 Farsta

Företaget finns i Farsta men välkomnar kunder från Älvsjö.

Med en och samma kontaktperson kan vi hantera hela kedjan, oavsett vad du behöver hjälp med. Vi har lång erfarenhet av både stora som små projekt, allt från stora bolag till privatperson - alltid med en nöjd slutkund i fokus.