Om By Wind

By Wind är ett av Nordens ledande kvalitetstryckerier, med en ambitiös hållbarhetsagenda som gör skillnad i praktiken.

Affärsområden:

Vi tror inte att alla kan vara bäst på allt. Därför har By Wind delat in verksamheten i olika affärsområden där våra medarbetare kan verka som specialister inom varje område.

Art Printing

När du behöver trycka en fotobok, konstbok eller någon annan trycksak med riktigt höga kvalitetskrav hjälper vi dig. Vi har specialistkompetens inom retusch och bildbehandling och har under åren haft ett nära samarbete med välrenommerade fotografer och formgivare.

Som en av Sveriges mest erkända bokproducenter har vi kunnandet och utrustningen som gör dina bilder full rättvisa. Det här är Art Printing By Wind.

Commercial Printing

Företagets trycksaker kan bland annat omfatta broschyrer, kataloger, årsredovisningar eller kortare digitaltryckta serier. Vi trycker med hög kvalitet och stor omsorg. Ett perfekt tryck vårdar ditt varumärke.

Vi arbetar med flera olika tryck- och rasterteknologier för att optimera varje enskild produktion. Hos oss kan du trycka med LED-UV, konventionell offset, Inkjet (vattenbaserad) och modern HP Indigo-teknik. Vilken teknik du väljer beror främst på upplagans storlek och frågor kring ekonomi och tidsfaktorer. Fråga oss om råd – även om vilken lösning som blir mest klimatsmart.

För att kvalitetssäkra hela produktionen har vi egen bokbinderiavdelning som täcker in de mest vanligt förekommande produkterna. Det ger oss kontroll längs hela kedjan. Det här är Commercial Printing By Wind.

Architecture Printing

Vi är specialister på att producera inredningar och dekorer och gör det så enkelt som möjligt för inredare och dekoratörer att skapa nya hållbara miljöer. Att förnya eller göra ny inredning är enkelt med modern grafisk teknik. Digital färgstyrning och hög kvalitet i material och färger garanterar ett utmärkt resultat. Printa motiv direkt på en möbelklädsel, kakelplattor, trä- eller akustikpaneler. Dekorera en glasyta med film, något konstnärligt eller med en praktisk funktion. Ändra rymden i ett rum med bakgrundsbelysta textila väggar och tak.

Vi trycker även stora bilder som förmedlar stora upplevelser. Till exempel fasadbilder, banderoller, fondväggar och butiksskyltning. Du får även hjälp med displayer för events, presskonferenser, säljaktiviteter, mässor eller någon annan marknadsaktivitet. Det här är Architecture Printing By Wind.

Digital Solutions

Ditt samarbete med oss ska vara enkelt, bekvämt och effektivt. Med våra digitala tjänster skapar vi platser, lösningar och effektivitet som är avgörande. Våra digitala verktyg kan administrera, distribuera och anpassa ditt marknadsmaterial på önskat sätt. Vi kan skapa rätt plats med attraktivt utseende för att kommunicera, sälja och förmedla dina produkter och tjänster. Vi kan digitalisera hela kedjor inom inköp, distribution, produktion och ekonomi. För dina behov, för ett mindre klimatavtryck och vår gemensamma effektivitet. Det här är Digital Solutions By Wind.

By Winds utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 1
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 2
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 3
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 4
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 5
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 6
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 7
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 8
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 9
  • By Wind Digitaltryckeri, Göteborg - 10

By Wind, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

By Wind AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

16.10.1979

Org.nr:

5562015585

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

980000

Omsättn.intervall

100000 - 499999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

18122 Tryckning av böcker och övriga trycksaker, 18140 Bokbindning och andra tjänster i samband med tryckning, 18130 Grafiska tjänster före tryckning (prepress/premedia), 46900 Övrig partihandel, 62010 Dataprogrammering

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Stig Magnus Iversén

Verkställande direktör

Peter Åke Hjelm

Vice verkställande direktör

Karl Fredrik Ragnar Järkemyr

Ledamot

Fredrik Roland Ihrfeldt

Ledamot

Karl Fredrik Ragnar Järkemyr

Ledamot

Stig Magnus Iversén

Ledamot

Clas Henrik Andersson

Ledamot

Peter Åke Hjelm

Suppleant

Viola Pernilla Vadell

Suppleant

Lars Åke Lennart Haak

Revisor

Carl Fredrik Johan Gustav Waern

Visar 4 av 11

Finansiell information

Omsättning

172 954 tkr

Vinstmarginal

4,7 %

Anställda

59